Untitled-1

Go Back   Mercedes Forum - Mercedes Benz Forum Club Türkiye. Mercedes severlerin ortak buluşma alanı > Mercedes Benz Servis > Mercedes – Benz Motor

Mercedes – Benz Motor Mercedes Benz Motor ve Aksamları

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
W 201 190 D 2.0 Sıfır motor maliyet ne olur ?
Konudaki Cevap Sayısı
22
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
Görüntülenme Sayısı
317

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Arama Stil
Alt 23.07.10   #21
mercedes-190
Aktif Üye
mercedes-190 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim : ALP
Meslek : Basın
Araç : 190e 2.0
Tecrübe Puanı: 1
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi : mercedes-190 is on a distinguished road

bizim bir arkadaşdada yağ yakma problemi vardı onun aracıda 88 2.0 dizel 190'dı araçta 1000 km de 1 litre yap eksiltme vardı araca bor power yağ katkısı koyduk yağ yakma nerdeyse yarıya düştü artık 1800 kmde yarım litre yağ eksiltmeye başladı sende bir dene istersen motoru yaptırana kadar idare eder diye düşünüyorum
mercedes-190 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.10   #22
gudikcik
Aktif Üye
gudikcik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim : Fatih
Meslek : Sanayici
Araç : W204 C320 CDI
Rep Puanı: 14
Rep Derecesi : gudikcik is on a distinguished road
gudikcik - MSN üzeri Mesaj gönder gudikcik isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
w201 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yağ yakma aldığımdan beri var...3000 km ye gelince eksiltiyo..bide üfleme var baya izmit te murat usta ya gitmiştim ön helezon takozlarını değişmek için.murat usta silindir kapağında çatlak olabilir demişti ...kısmet olursa bu kış sıfır motor yapıtrmayı planlıyorum.düzce de sordum tanıdık usta var.max 2000 tl tutar diyo..bide benim motor acayip sesli çalışıyo.bişi var ama..aldığımdan beri öle.gösteriyom bişisi yok diyolar.bende yeni motor atana dek devam dedim elletmedim hiç..vurmalı çalışıyo çok rolantide..devir alınca kesiyo ama normal dizel sesinden fazla ses var..bakalım o gün bi gelsinde bende kontağı çevirir çevirmez çalıştırıcam kısmetse..şimdi ise kontağı açıp beklemem lazım yoksa çalışmıyo hemen...sıcakkende beklemem lazım soğukkende
motorun durumu ne olursa olsun rolantedeki ses yakıt sisteminden kaynaklanır.

avans sorunu vardır , enjektör memeleri bozuktur yada pompada sorun vardır.

rolantedeki sesi kesmek için motor yaptırıyorsanız yanlış yaparsınız. ayrıca 3000 km den sonra eksiltmesi yaz aylarında normal.motor yaptırmaya değmez. 20/ 50 Castrol RX yağ kullanın. Eksiltmeyi bir nebze kestiğini göreceksiniz.
gudikcik isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.07.10   #23
w201
Aktif Üye
w201 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim : iBRaHiM SaRıaL
Meslek : SeRBeST
Araç : 190 D // w 201
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi : w201 is on a distinguished road

Alıntı:
gudikcik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
motorun durumu ne olursa olsun rolantedeki ses yakıt sisteminden kaynaklanır.

avans sorunu vardır , enjektör memeleri bozuktur yada pompada sorun vardır.

rolantedeki sesi kesmek için motor yaptırıyorsanız yanlış yaparsınız. ayrıca 3000 km den sonra eksiltmesi yaz aylarında normal.motor yaptırmaya değmez. 20/ 50 Castrol RX yağ kullanın. Eksiltmeyi bir nebze kestiğini göreceksiniz.
yok benimkinde kompresor problemi var.tam sağlıklı çalışmıyo.gerçi böle işimi görüyo fazlası ile.enjektör memelerinde filan bozukluk yok baktırdım.pompa ya hiç elletmedim...rak rak diye bi vurgulu çalışıyo.ya silindir kapağı çatklak dicem su eksiltme yok hiç.contasımı gidik acaba.ama ben binici olduğum için durumumu düzeltince sıfır bakım yaptırcam ) çok zorlayınca 150 160 asıltınca aracı durup stop ettiğimden sonra çalışmakta baya bi zorlanıyo.bişi vardaaa şükür yolda kalmadım hiç..artık nerde trak orda bırak oluyncaya kadar binerim o zaman el attırırım

Seçenekler Arama
Stil