Orijinalini görmek için tıklayınız : Ses
C180 aracımda arka taraftan arada bir gelen bir ses var "tıkı tıkı tıkı tıkı" şeklinde devam eden bir ses çıkıyor, servise ne zaman götürsem ses geçiyor... Bayadır çıkmıodu bugün yine başladı kardan dolayı gidemedim servise... Sizce bu ses nedendir? Vites D konumundada aynı N konumundada şanzıman yada diferansiyelle alakalı bir durum değil, egzos seside değil tok bir ses... Benzin deposundan falan olabilir mi acaba? Bir keresinde götürdüğümde sesi duydular, benzin kapağını açıp kapadılar basınç yapmış dediler gönderdiler... Bu tip konularda kıl biri olduğum için mi benim başıma geliyo anlamıyorum :confused:
c180 k larda agility suspansiyon yok. opsiyonel sunuluyor. karda kista amortisor donuyor olabilir. w202 de bana cok oluyor.
Yok giderken değil ya duruncada ses devam ediyor sanki bişey titreşimden tıkırdıyo gibi ama tok bi sesle... Bahardada vardı bu ses arada bir geliyordu dolayısıyla servise yetişene kadar geçiyordu...
enteresan. gizemli dünya gibi bir şey bu mercedees..
W126deeptrance
03.02.12, 08:22
Tam olarak nereden geliyor ses?
ısındıktan sonramı geliyor ses yoksa başlangıçtan itibaren varmı ?
demir demire vuruyormuş gibimi yoksa daha böyle dub dub gibi bir ses mi ?
Eksoz değil ?
bagaja bişey koyuyorsun bazı günlerde ve araba yoldayken ses cıkarıyor ama siz farketmiyor olabilirmisiniz ?
Evet dubdubdub tok bi ses arka taraftan geliyor gideyim yada durayim farketmiyor, buün yaparsa yine hemen servise gidicem uyuz oldum kaynağı bilinmeyen bu sese...
İyi olacak hasta, doktorun ayağına gelirmiş misali servise gidince tık ses yok oluyo:)
Evet dubdubdub tok bi ses arka taraftan geliyor gideyim yada durayim farketmiyor, buün yaparsa yine hemen servise gidicem uyuz oldum kaynağı bilinmeyen bu sese...
yarin zamanin varsa al araci gel bakalim sese. buluruz hallederiz.
W126deeptrance
03.02.12, 10:32
Bana sanki amortisöt gibi geldi ama.... değil diyorsun
Bana sanki amortisöt gibi geldi ama.... değil diyorsun
amortisor cikacak buyuk ihtimal gormeden duymadan sese yorum yapamiyorum. duyarsam kesin birsey diyecegim.
Araç giderken olsa amortisör olabilir ancak araç durukende aynı ses devam ediyor, bu sabah çıkmadı mesela ses... Birazdan şantiyeye gidicem aynı sesi yaparsa direk servise :D
yarin zamanin varsa al araci gel bakalim sese. buluruz hallederiz.
Yarın Bursa'da mısın?
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.