Orijinalini görmek için tıklayınız : Evo 1 Body kit
arkadaşlar uzun zamadır getirtmeye çalıştığımız evo 1 body kiti en sonunda almanyadan geldi yakında aracımız bitecek inşallah resimlerini paylaşırım
inşallah.. Hayırlı Olsun. merakla bekliyorum
hayırlısı olsun resimlerini çekseydin keşke...
hayırlı olsun gözünüz aydın resimlerini bekliyoruz :)
tuner faruk
19.06.10, 22:16
Hayırlı olsun en yakın zamanda fotoları bekliyoruz :)
bende beklıyorum meraklaa :)
inşallah arkadaşlar tam anlamıyla bitmeden resimleri koymak istemedik arac yaklaşık 2 aydır sanayıde body kiti bekliyorduk almanyadan orjinal evo 1 body kitini getirdik gümrükede pek sorun çıkmadı bizi en çok sevindirien kısım bu.
bu arada motor için mosselman turbo düşünüyoruz ama henüz bulamadık çalışmalar devam ediyor
inşallah arkadaşlar tam anlamıyla bitmeden resimleri koymak istemedik arac yaklaşık 2 aydır sanayıde body kiti bekliyorduk almanyadan orjinal evo 1 body kitini getirdik gümrükede pek sorun çıkmadı bizi en çok sevindirien kısım bu.
bu arada motor için mosselman turbo düşünüyoruz ama henüz bulamadık çalışmalar devam ediyor
Hangi Sanayi bu. Araba Nerde. :D
tuner faruk
24.07.10, 03:43
Eee gelişmeler?? Hala bitmedimi merak içindeyiz:)
Eee gelişmeler?? Hala bitmedimi merak içindeyiz:)
komple revizyona girdiği için biraz uzun sürüyor birde bizim kuzen çok titiz en ince ayrıntısına kadar elden geçiyor araç. bu hafta boyaya giriyor heralde 10-15 güne kadar tamamen bitmiş olur.
hadi hayırlı olsun sonucu merakla bekliyoruz. ustalara da söyle işleri çabuk bitirsinler ;)
ustalara kalsa şimdiye kadar çoktan biterdi bizimki aracın en ince noktalarına kadar elden geçirtiyor her tarafına yalıtım malzemeleri sıktırıyor çok uğraşılıyor ama değecek
tuner faruk
26.07.10, 15:48
Gerçekten çok merak ediyorum keşke yapım aşamalrınıdafotoğraflasaydınız o zman çok güzel olurdu :)Hemde keifli bi konu olurdu:)
Gerçekten çok merak ediyorum keşke yapım aşamalrınıdafotoğraflasaydınız o zman çok güzel olurdu :)Hemde keifli bi konu olurdu:)
araç bitmeden resimleri olsun istemedik bitmiş haliyle çıkara çıkmaz koyacağım resimleri
hayırlı olsun abi merkakla bekliorum :D
resimler çıkmadan........satıldımı?
resimler çıkmadan........satıldımı?
resimler çoktan paylaşıldı.
http://www.mbclubtr.com/showthread.php?t=1808
Merhaba.
Arkadaşım evo 1 body kit türkiyede bulma gibi durumumuz varmı?
Yada döktürebilecegimiz bir yer.
Fiyat bana çok yüksek geldi.
Ankarada 190E için karlık yapan bir yer buldum(KARLIKÇI HALİL) diyorlar. Fakat hiç orjinal değil yani arabaya katabiliecegi birşey yok hiç birinin.
Yani evo makyaj yapabilirmiyim yapabilirsem nerede?
hayırlı olsun resımlerı beklerız
Gozun aydin, arabanin fotograflarini gormek isterim :D
W114_BURAK_
18.04.11, 16:58
Merhaba.
Arkadaşım evo 1 body kit türkiyede bulma gibi durumumuz varmı?
Yada döktürebilecegimiz bir yer.
Fiyat bana çok yüksek geldi.
Ankarada 190E için karlık yapan bir yer buldum(KARLIKÇI HALİL) diyorlar. Fakat hiç orjinal değil yani arabaya katabiliecegi birşey yok hiç birinin.
Yani evo makyaj yapabilirmiyim yapabilirsem nerede?
Benim bu aracın sahibiyle konuşma fırsatım oldu. Zannedildiği gibi mevcut kaportaya klıpsle yada başka bişeyle geçirilmiyor. Kaporta altları kesilip kaynak ve civatalarla montajı oluyomuş. Taktırmasıda iyi para yani :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.