PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Devir Göstergesi Nasıl Bağlanır?

omessiah
17.06.10, 14:50
Arkadaşlar abiler bilenleriniz vardır çıkma devir göstergesi alaraktan sonradan aracımıza devir göstergesi takmak düşüncesindeyiz.Bizim aracımız benzinli saat yerine devir göstergesini monte ettim ancak ondan sonrası hakkında fikirlerinizi bekliyorum yada bildiklerinizi.

Ek olarak devir göstergesine baktığımızda 12V yazan akım bağlanan bir fiş ayrıca TD ve (+) yazan fişler var başka bağlantı yok...

Fatih abi sen söylemiştin forum silinmedenn önce bilenler tekrar söylerlerse memnun olurum ...Saygılar

http://img192.imageshack.us/img192/8273/dsc01536b.jpg

copperfield
17.06.10, 15:45
bende devir saati bağlattım 1 hafta önce ama sağlıklı çalışmıyor.elektirikçi bobinden hat çekerek bağladı.resimde görünen ortadaki fiş zaten önceki zaman saatinin fişini takacagınız yer onunla işiniz yok.diğerlerine hat çekilecek..

gudikcik
17.06.10, 16:11
bobinden hat çekerek olmaz. onun özel bir devresi var ondan alırsanız ancak saat düzgün çalışabilir.

gudikcik
17.06.10, 16:12
TD şarj dinamosunun devresine gidiyor. alttaki düz soket + 12 vol direk elektrik. saat kontak kapatınca devre dışı kalmasın diye.

diğer yuvarlak + ise kontağı açınca devir saatine +12 v sağlıyor.

şaseyi zaten gösterge metal alaşım kısmından alıyor.

omessiah
17.06.10, 16:18
eyvallah fatih abi...

copperfield
17.06.10, 16:19
yani bana bu bağladıkları hatalı yani? özel devresi var dedigin nedir onu nasıl buluruz?

tapari75
18.06.10, 11:25
oerjinalini bozmaya hiç gerek yok bence... aracınızın durumunu bilmiyorum ama göze batmayacak fakat görülebilecek bir yere spor km saati takabilirsiniz torpidoyu delmeden...

omessiah
18.06.10, 15:53
oerjinalini bozmaya hiç gerek yok bence... aracınızın durumunu bilmiyorum ama göze batmayacak fakat görülebilecek bir yere spor km saati takabilirsiniz torpidoyu delmeden...

Asıl onu yaparsak orijinallik bo<ulur....

gudikcik
18.06.10, 18:18
yani bana bu bağladıkları hatalı yani? özel devresi var dedigin nedir onu nasıl buluruz?

çıkmacılarda.

omessiah
18.06.10, 23:32
çıkmacılarda.

hadi ya o nasıl birşey abi?soralım alalım uygun birşeyse