Orijinalini görmek için tıklayınız : Drift için Diferansiyele kaynak yaptırmak
Drift için diferansiyel göbegine yani istavroz dişlilerine kaynak yapılıyor.Böylece %100 kilitli diferansiyel elde ediliyor .Bu konuda bilgisi olan ,daha önce yaptırmış kimse varmı aramızda ? Ben bu gün bir şahin kullandım ,arkadaşımın şirketine şehir içi kullanmak için almışlar.Araba modifiyesiz olmasına ragmen sürekli yan gidiyordu ,her vitesde yan gitmek mümkün :) kilitli difo olma olasılıgı çok düşük. heralde önceki sahibi bu işlemi yaptırmış.
Kilit Her Zaman Aktif oluyor evet. Ama Yüksek Hızlarda Virajlar Tehlikeli
Sokak Aralarında Tam Yanlamak için Mükemmel hemde ucuz Yollu... kimileri defransiyeli bile söktürmeden yaptırıyo. Akisi çıkarıyosun aradan bas kaynağı :)
Bu işlemi BMW , Mercedes gibi bir araca yaptırmak cinayet olur tabiki , ama şahine takıp yan gitmek için ideal bence :D
BMW de kaynaklı kilit tat vermiyo zaten.
serçe alıp yaptırmak lazım serçe gibisi varmı şahin falan hikaye :D
w126 MB260SE
15.06.10, 01:19
1'de yan yan 2'de isyan....
Ben bi ara öyle yapıcaktım ama vazgeçtim otobanda deli gibi gidiyorum ne olur ne olmaz :)
benımde bıldıgım kadarıyla difransiyeldekı parçalar viraj dönüş yönüne göre sağ veya sol çekiş olarak yön değiştiriyor.yanlışım varsa affola.
benımde bıldıgım kadarıyla difransiyeldekı parçalar viraj dönüş yönüne göre sağ veya sol çekiş olarak yön değiştiriyor.yanlışım varsa affola.
o sistem bizim askerde Landrover larda vardı Diff Lock seçeneğine aldığımız zaman, hangi lastik yere daha iyi basıyosa öbürünün gücünü kesip ona veriyodu :D ama uzun yolda tehlikeli bir sistem :D
o sistem bizim askerde Landrover larda vardı Diff Lock seçeneğine aldığımız zaman, hangi lastik yere daha iyi basıyosa öbürünün gücünü kesip ona veriyodu :D ama uzun yolda tehlikeli bir sistem :D
LAND ROVER larda var ama bizim tanklarda yok..:D
LAND ROVER larda var ama bizim tanklarda yok..:D
Bende Vaar :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.