Orijinalini görmek için tıklayınız : w211 comand
herkese selamlar..arkadaşlar yeni aracıma geniş ekran tv ve dvd izlenebilecek bir comand istiyorum.hem öne hemde arka kafalıklarada..tavsiyeniz ne olur nereden almalıyım fiyatları ne civardadır konu ile ilgili hiçbir bilgim yok..bilgili arkadaşların fikirlerini bekliyorum..
orjinal comand temin edin. çok güzel duruyor W210 ların ön konsolunda.
orjinal comand temin edin. çok güzel duruyor W210 ların ön konsolunda.
araç w211 e320 ama :)
araç w211 e320 ama :)
niye hala W210 yazıyor o zaman orada. :) neden hala W210 resmi var orada :) tamam gördük anladık konu açmıştın dayanamadım büyük motor aldım diye :)
W211 de de comand çok güzel duruyor. Kesinlikle comand al.
niye hala W210 yazıyor o zaman orada. :) neden hala W210 resmi var orada :) tamam gördük anladık konu açmıştın dayanamadım büyük motor aldım diye :)
W211 de de comand çok güzel duruyor. Kesinlikle comand al.
neden:)
üstad neredn almamı tavsiye edersin sen bu konuda ustasın benim ise hiç bilgim yok yardımcı olursan sevinirim..
neden:)
üstad neredn almamı tavsiye edersin sen bu konuda ustasın benim ise hiç bilgim yok yardımcı olursan sevinirim..
almanyada bulacagin birisinden.
almanyada bulacagin birisinden.
yeni model ntg 2.5 al mutlaka alirsan
fiscube tv tuner ile fiscon bluetooth telefon ozelligi kazandirabiliyorsun ntg 2.5 a
fiscube tv tuner ile fiscon bluetooth telefon ozelligi kazandirabiliyorsun ntg 2.5 a
tşk ederim araştırıcam...
bir foto koyabilirmisin rica etsem..internette arattım farklı fotolar çıkıyor..
http://www.customfit-audio.nl/a-21887259/radio/mercedes-e-klasse-w211-multi-media-navigatie-receiver arkadasim burda en ucuzu sahte ama herkezin kullandigi bir navigasyon 1sene garantili yep yeni fiyati da uygun commandlara bakarak saygilarla
http://www.customfit-audio.nl/a-21887259/radio/mercedes-e-klasse-w211-multi-media-navigatie-receiver arkadasim burda en ucuzu sahte ama herkezin kullandigi bir navigasyon 1sene garantili yep yeni fiyati da uygun commandlara bakarak saygilarla
ilgin için tşk ederim bulabilirsem orjinal istiyorum ama bulamazsam verdiğin adresi değerlendiricem sağol..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.