Orijinalini görmek için tıklayınız : Yarın bunu almaya gıdıyorum hayırlısıyla !
allah ızın verırse bu mercoya gıdıyorum yarın işte lınk sızce nasıl yorumlarınızı alabılırmıyım nasıl duruyor arac modelıne göre ...!:)
işte de link http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-250-istanbul-un-en-gozde-mercedesi/detay
orjinal 250d ise bence güzel hayırlı olsun
saol kardesım lınk verdım bı bakarmısın sence ne kasası bu arac !
böyle fotodan bakmayla çok anlaşılmıyor ama araba galiba komple boyalı burda dikkat edeceğin kazalı olup olmadığı ve iyibir dizel ustasına götürüp motorun durumuna baktırman lazım dizel araçlarda motor yaptırmak biraz masraflı diye biliyorum bide sonradan motormu atılmış yoksa orjinal 250d mi kontrol ettirmen lazım eğerki orjinalse en çok tutulan modelleri bunlar 5 silindir olması lazım ve baya bi performanslı sitede diğer arkadaşlarda bakarsa iyi olur benden bukadar
Fofoğraflardan diri gözüküyo fakat şasi nosunu al ve karşılaştır ihmal etme.Birde satıcının diğer ilanlarına tıklarsan plakasına 4000 lira istiyo ve farklı seylerde var.Simsar olabilir temkinli ol.. KİMSEYE GÜVENME
Güzele Benziyor Hayırlısı Olsun..
Fofoğraflardan diri gözüküyo fakat şasi nosunu al ve karşılaştır ihmal etme.Birde satıcının diğer ilanlarına tıklarsan plakasına 4000 lira istiyo ve farklı seylerde var.Simsar olabilir temkinli ol.. KİMSEYE GÜVENME
aynen kesinlikle kimseye güvenmeyin iyice inceleyip emin olmadan almayın araç diri duruyo ama yakından bakmadan bişey söylemek olmaz...
Klima yok araçta yalnız, bilginiz olsun.
Araç güzele benziyoo hayırlısı olsun
bi kaporta boya yapmış tamamdır resimler güzel durmuş işçilikte güzel ama kaputun altında ne var bilinmez... orjinalmi çakmamı dikkat etmek gerek...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.