Orijinalini görmek için tıklayınız : Subaru tecrübesi olan oldumu?
Arkadaşlarım abilerim kardeşlerim subaru LEGACY Benzinli yada Dizel tecrübesi olan oldumu 2.0 dizel sürekli dört çeker bu aracın dört lastiğede aynı oranda güç veren Dizel BOXER motoru 100 kmde 5.6 litre yakıtı ve dış görünüşü beni etkiledi sizce nasıl??
http://www.boxerdiesel.com/legacy_outback/en/index.html
http://www.boxerdiesel.com/legacy_outback/en/index.html
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2009-subaru-legacy-2-0-td-awd-premium-siyah-siyah-tam-full-69264328/detay
Araba Çok Güzel SUBARU kendini çoktaaan kanıtlamış bir markadır bende yoktu ama arkadaşlarımda vardı SUBARU hastalığıda farklıdır Kendi kulvarında 1. numara bence
Ben kısa bir süre forester diye bir arabasını kullanmıştım Amerikada. Bende Kullanım ve yeteneklerine tam tezat bir görünüm izlenimi vermişti. Gayet güçlü bir motor , klasmanına göre ekonomik (nispeten ufak hacim) ,çok güzel bir yol tutuşu varken bir SUVdan ziyade station bir arabaya benziyordu. Yıller geçti üzerinden tam hacmini hatırlamıyorum ama 2.4 veya 2.7 turbolu bir şeydi amerika standartlarında çok ufak bir motor ama fıstık gibide gidiyordu. Yeni modelleri şeklende güzelleştirilmiş .
parça sıkıntısı olabilir ustası pek yok
parça sıkıntısı olabilir ustası pek yok
artık eskisi gibi oldugunu sanmıyorum herşey elektonik lambası yanmasa akü voltajı düşük vs. olsa uyarı veriyor araçlar çok büyük bir problem olsa dahi onuda bilgisayara bağlayınca çıkıyor gerisi sök tak illa ustaya gerek oldugunu sanmıyorum parcasıda pahalı olsun artık sürekli arıza veren bir arac olmadığı için onunda sorun olmayacağını sanıyorum ve adamlar 1.000.000 km motor garantisi vermişler helal olsun :)
aracın özellıklerıne,dizel olmasına,görüntüsüne,modelının yuksek olmasına ve ekonomık olmasına bakılırsa degerlendirilebilir aslında :)
Starship Member
14.01.12, 15:04
Legacy babamın arkadaşında var yanına gidersem detaylı inceleme yapar resim falan çekerim. 2.0 AWD modelini sürdüm kapıları falan direksizdi çok hoşuma gitti aynı zamanda çok da ucuz bir araç ama 2.el'i ölü. Biniciye iş yapar.
eğer araç subaru olacaksa şahsi fikrim impreza wrx sti olmalı...
ben bi ara arkadaşımın forester ini kullandım.beklentilerin çok üstnde bir araçtı ben beğendim açıkçası.parçası pahalı olabilir ama neye göre pahalı.normal bir arabaya göre pahalı ama uzun süre sorun çıkarmadığı için bence ucuz.sorun çıkarmıyorsa normalde 80 lira olan parçaya 100 lira vermek zor gelmez.
tab bunlar kendi görüşlerim kişiye göre değişir
aman aman aman uzak dur ben impreza turbomu 4 sene önce hatasız olmasına rağmen satarken göbeğim çatladı
parça sıkıntısı olur diyen arkadaş arabanın parça sıkıntısı yok turboyu patlatmadıktan sonra gerçi yazılım yapan arkadaşlardan turboda temin edebiliyorsun zira yazılımdan sonra mevcut stock turbo havayı yetiştiremiyor
ha birde 5.6 yaksın bu araba bende dinazorum
bu araç hoş, ben legacy sedan ve sw ye bi de forester a bayılıyorum.
hiç belli olmaz gider alırım da bilhassa forester. 2.0turbo ya çakacan teleflex i sonra tarla tapan gez
ercan adas
14.01.12, 22:52
maceraya gerek yok
zamanında girdik o maceralara :)
aman aman aman uzak dur ben impreza turbomu 4 sene önce hatasız olmasına rağmen satarken göbeğim çatladı
parça sıkıntısı olur diyen arkadaş arabanın parça sıkıntısı yok turboyu patlatmadıktan sonra gerçi yazılım yapan arkadaşlardan turboda temin edebiliyorsun zira yazılımdan sonra mevcut stock turbo havayı yetiştiremiyor
:)
bunların difransiyali cok acayip bi sisteme sahip dönüşlerde güçü hiç bir tekerden kesmiyor dönüşe göre güç veriyor bi tv tunning porgramında izlemiştim normal difransiyellerden daha büyük ve farklı
http://www.youtube.com/watch?v=6Oabw1Jp5cg
zamanında girdik o maceralara :)
nasıldı abi :) dizel macerasına girerim belki ilerde :D
ben dizelden bahsediyorum abi benzinli değil 2.0 BOXER DİZEL adam iddalı hatta 1.000.000 km mekanik garanti vermişler japon yapmış yapacağını :) bence yakıyordur 5.6 test eden biride aynı rakamı yakalmış çökünce 8.8 oluyormuş :D
birde ben alıp yarın satim derdinde olmadıgım için göbeğim catlamaz diye düşünüyorum :)
param olursa hakkımı bu sefer dizelden yana kullanıp 2.0 BOXER dizelin tadına bakacam biraz araştırdım hızlanmasıgidişi yakıtı 4*4 olmasına ragmen mükemmel dercedeymiş alır binerim bir kaç sene sorun değil sıkılırsam mutlaka satılır satma bence birazda şans işi kimi koyar 5 sene satılmaz kimide senden alır ertesi gün birine satar ben o astılma işine şans olarak bakıyorum çünkü her malın bir alıcısı vardır
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.