Orijinalini görmek için tıklayınız : 124 de kronik mü acaba bu sorun
DOGANAY6154
09.01.12, 17:55
Selam dostlar cumartesi günü 3 adet 124 3 nünde sorunu silginin 1. Kademesinin calışmaması 1. Kol değişiyodu diyerinde beyinden olabilir (96 mod)diyodu elektirikci 3. Benim bazen calışıyo bazen calışmuyo.rahatsızlandığım için baktıramadım
Selam dostlar cumartesi günü 3 adet 124 3 nünde sorunu silginin 1. Kademesinin calışmaması 1. Kol değişiyodu diyerinde beyinden olabilir (96 mod)diyodu elektirikci 3. Benim bazen calışıyo bazen calışmuyo.rahatsızlandığım için baktıramadım
w124lerde kapi direklerindeki paslanma haric kronik hic bir sorunu olmadigini tahmin ediyorum ama simdiye kadar kullandigim tum araclarda silecek motorunda sikinti yasadigim icin genel sorun olarak addediyorum.
onur_bahar
09.01.12, 22:47
sigorta kutusunun arkasında vidalı yerde bi role var uzunca bi role silecek ve arka cam rezistans rolesi o roleden kaynaklı sorun aynı sorun bendede vardı roleyi değiştirdim şimdi çalışıyo bide siz deneyin
onur_bahar
09.01.12, 22:51
motor ve koldan önce mutlaka roleye baktırın %90 roleden benimde birinci kademe çalısmıyodu 2. ve 3. sorunsuzdu roleyi değiştirdim sorun halloldu.
w124lerde kapi direklerindeki paslanma haric kronik hic bir sorunu olmadigini tahmin ediyorum ama simdiye kadar kullandigim tum araclarda silecek motorunda sikinti yasadigim icin genel sorun olarak addediyorum.
Bende direksiyondaki boşluğu biliyorum.Bir de sol ön çamurluğun çürümesi gibi bir şey hatırlıyorum,büyük ihtimal forumda yazılmıştır ordan aklımda kaldı.
Silecek arızası hakkında bir bilgim yok.
arka tekerlek açması bu güne kadar sahibi oldugum 10 larca w124 dün neredeyse herbirinde vardı ?
kronik derken bunu geçmeyelim .
DOGANAY6154
09.01.12, 23:18
enteresan olan 3 müzünde aynı gün aynı elektirikci ..evet oradaki yerde bulunan paneli söktümm ama acıkcası kontak acıkken o bölüme ellemek istememiştim .. ne diye o parcayı aramalıyım peki
124lerim de yaşadığım en kronik soun viraj demiri şase ayağı kopardım hepsinde bilmiyorum belki sorun bendedir :) bi de silecek ya ortada kalıyodu ya sonra ayar oluyodum, 90 altı modellerde orta rot çok zayıf hemen bozuluyo, 90 modelden sonraki orta rotla eskilerin orta rotu çok farklı bakma fırsatınız olursa bakın birbirinin yerine olmuyo zaten
arka tekerlek açması bu güne kadar sahibi oldugum 10 larca w124 dün neredeyse herbirinde vardı ?
kronik derken bunu geçmeyelim .
arka tekerlek açması ne demek?
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.