Orijinalini görmek için tıklayınız : Mercedesler yandı
Tem'de feci kaza olmuş.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/14949868.asp?gid=373
yazık valla çok yazık,ne paralar gitti durduk yere...
yazık olmuş yıldızlara can kaybı yok en azından...
o hafif hasarlı olanların hepsini hemen hadimköy genel merkez servisine çekip tamir edip sıfır diye vatandaşa satacaklar. orası kesin.
o hafif hasarlı olanların hepsini hemen hadimköy genel merkez servisine çekip tamir edip sıfır diye vatandaşa satacaklar. orası kesin.
fatih abi belki sizin arabada arızalıydı tamir edip size yolladılar olabilir mi? oda sizde patladı.
fatih abi belki sizin arabada arızalıydı tamir edip size yolladılar olabilir mi? oda sizde patladı.
yok be gözüm ya. w212 lerin E 250 CDI modellerinin hepsinde bu sorun var. sadece benim aracım diğer araçlara göre daha fazla enjektörden yana arıza yaptı.
İstanbuldaki arkadaşımında E 250 CDI ı var. saadece 1 kere enjektörleri bozuldu. Değiştirdiler onunkinide 20.000 km dir sorun yok diyor.
Biraz benimki şanssızlık.
mercedesin şu A ve B kasalarına sinir oluyorum ya... amg paketlere yazık olmuş :)
sabah haberlerde gördüm,yemin ederim kendi araçlarım yanıyor gibi üzüldüm...
Yazık olmuş ,sigortalıdır hepsi
w126 MB260SE
27.06.10, 16:34
Arızalı bi grup araçta yok olmuş oldu :) Allah beterinden sakınsın...
daha sonradan bu araçları yapsalar dahi uygun fiyata verirler.
bi abimiz bundan 4 sene önce sipariş verdiği auqi marka 100.000 tl lik aracı tırdan indirilirken ön kaputunu çizmişler nasıl becerdilerse.audi telefon acmış aracınızın basına böyle bir sorun geldi ön kaput değişti.isterseniz 80.000tl ye verelim isterseniz yenisini sipariş verelim demişlerdi.bizimki 80.000tl verdi aldı.
istesen bı tanesini vermezler işte alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste cooooooooookkk izlerdım ordu/giresun karayolundan böyle tırların ustunde gecerken :D allah sukur w 124 1985 250 d bana yetıyor kocum benım "YILDIZIM"
aynılarından bir kez daha sipariş verip almanı zengin edeceğiz. Yazık olmuş...
almanı zengin etmekle alakası yok zaten araçalar sigortalı eğer araçlar almanyadan türkiye'ye giriş yapan araçlar ise almanyadaki bir sigorta şirketinden sigortalıdır ve paralarını alman şirket öder ;)
06_BAŞKENT_06
08.11.10, 12:18
Arkadaki b ve jeep siparişçilerinin vay haline kesin çakarlar onu sipariş sahibine
yazık olmuş hurdaya gün doğmuş.
safranliyim
07.02.11, 10:33
o araçların hepsi sgortalıdır parasını almışlardır
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.