PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şu araca yorum alabilirmiyim

burak280SE
22.12.11, 15:37
özellikle ölücü mesuttan ciddi yorumlar bekliyorum gerci benim içime sinmedi hani içine dışına bakınca oynanmış geldi gerçek degeri ne eder ve benim araçla takas istiyor üzerine parada veririm diyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-cok-temiz-230e-66513340/detay

farukcagsak
22.12.11, 15:43
230e karburatorlu motor olmaz.
230e lerin hepsi mekanik enjeksiyonlu 136hp olur (89 a akdar)
bu arac muhtemelen 109hp 200 karburatorlu
içnini detaylı resmi yok ama kaportası cok kotu gorunmuyor gibi.
fiyat bence biraz hatta biraz değil baya bi fazla, bana gore...
adamın teklifide çok ilginç orası da ayrı bi konu?
fare atasözü der ki;
peynir büyük mesafe kısa? kesin bu işte bi .okluk var :)

burak280SE
22.12.11, 15:48
230e karburatorlu motor olmaz.
230e lerin hepsi mekanik enjeksiyonlu 136hp olur (89 a akdar)
bu arac muhtemelen 109hp 200 karburatorlu
içnini detaylı resmi yok ama kaportası cok kotu gorunmuyor gibi.
fiyat bence biraz hatta biraz değil baya bi fazla, bana gore...
adamın teklifide çok ilginç orası da ayrı bi konu?
fare atasözü der ki;
peynir büyük mesafe kısa? kesin bu işte bi .okluk var :)

:D eyw yorumun için ben mesut un yorumu merak ediyorum :D

burak280SE
22.12.11, 15:50
124 kasalardan anlamam adamın ucuk fiyat yazdıgını tahmin etmiştim zaten çünkü benim araç 11 000 tl den ilanda 15 yazmış üstüne parada veririm diyor ilginç :D

mstdgbkn
22.12.11, 16:26
BlueEFFICIENCY olduğu için 7 ile 9 arası eder :D şaka bir yana ben almam şahsen. noterden eve giderken dökülecek gibi duruyor.

bence adam arabadan kurtulmaya çalışıyor ettiği masrafı çıkarsa kafi :)

murganc
22.12.11, 16:40
10000 eder

burak280SE
22.12.11, 16:46
10000 eder

kasasından dolayı mı yoksa piyasadan dolayı mı

burak280SE
22.12.11, 16:46
BlueEFFICIENCY olduğu için 7 ile 9 arası eder :D şaka bir yana ben almam şahsen. noterden eve giderken dökülecek gibi duruyor.

bence adam arabadan kurtulmaya çalışıyor ettiği masrafı çıkarsa kafi :)

anladım yani ne bu araba :D

mstdgbkn
22.12.11, 16:51
ölü...

burak280SE
22.12.11, 17:14
ölü...

:D

eminefendi
22.12.11, 17:15
ŞAnzımanın yağ soğutucusu sökülmüş,
Arka sağ kapı ve çamurluktan yemiş:)

Mantıken kafa kafaya takas istemesi lazımdı, üzerine para vereyim diyorsa change olabilir. Risk alma derim. ama kasası şekilli duruyor.

MEzarcı ve ölücü mesut alma diyorsa alma dostum:)
Bu arada araç istanbuldaymış. İstersen ramazan abiyide alıp inceleyebiliriz:)

mstdgbkn
22.12.11, 17:21
7nci resme bakıp koptum ya :)

eminefendi
22.12.11, 17:24
7nci resme bakıp koptum ya :)

Bende bakıyorum ama göremedim güelcek bişey, Sırrı nedir bunu:):=:J:Hgfh::(:):=:?:)

farukcagsak
22.12.11, 17:30
bi şey dikkatimi çekti lpg donusumunu yapan arkadas regulatoru utanmasa bagaja koyup ordan hortum cekecekmiş :) o ne yaw 2 mt hortum cekmiş:eek:
2. bi sey daha dikkatimi cekti olmayan tirgere bakım yapmıslar :D

"ARAC 230E DİR,KARBÜRATÖRLÜ MOTORDUR,LPG LİDİR PATLATMA YAPMAZ BİLEN BİLİR.DÖRT LASTİĞİ SIFIRDIR,MUAYENESİ YENİDİR OTOMATİK VİTESTİR MERKEZİ KİLİTTİR,HİDROLİK DİREKSİYONDUR.ELEKTİRİKLİ SANROF VARDIR.KALÖRÜFER SİSTEMİ KOMPLE YENİLENMİSTİR DÖRT AMORTİSÖR SIFIRDIR,ARACIN BÜTÜN MEKANİK AKSAMI YENİLENMİSTİR TİRİGERİNDEN MOTOR SANZIMAN YAĞINA KADAR 7.500 TL MASRAF EDİLMİSTİR FATURASI MEVCUTTUR BU ARACTAN ANLAYANLAR ARASIN ANLAMAYANA SATILIK DEGİLDİR ARAC BASINCA MAKUL PAZARLIK OLUR"

dayanamadım mesaj attım :) bakalım ne yapacak,

kardesim hayırlı satıslar bu ilandaki yazınla bu arabadan anlayan senin arabanı almaz.
mercedeste triger mi varda tirgerine şanzumanına bakım yapıp 7500tl harcadın?
MERCEDES'te triger olmaz! 1
230e de karburator olmaz 2
araban 200 karburatorlu 3

aeren
22.12.11, 17:53
Piyasaya göre fiyat fazla,ayrıca aracın durumunu düşünürsek de iyice fazla oluyor.:D

Bence senin aracın verilip bu araba hayatta alınmaz.Üstüne para verse de olmaz bence.

alpdeger
22.12.11, 18:06
aracin motoru tam anlamiyla allak bullak edilmis. Ayrica 7.500 le bu hale gelmisse onceki halini merak ettim dogrusu. ayrica araba bombos.

burak280SE
22.12.11, 18:26
ŞAnzımanın yağ soğutucusu sökülmüş,
Arka sağ kapı ve çamurluktan yemiş:)

Mantıken kafa kafaya takas istemesi lazımdı, üzerine para vereyim diyorsa change olabilir. Risk alma derim. ama kasası şekilli duruyor.

MEzarcı ve ölücü mesut alma diyorsa alma dostum:)
Bu arada araç istanbuldaymış. İstersen ramazan abiyide alıp inceleyebiliriz:)

gerek yok abi zaten ben kafada bitirdim olayı

mesut a sormadan arac almam zaten alırım bir araba mesut ölü der adanaya gitmek zorunda kalırım :D

burak280SE
22.12.11, 18:28
bi şey dikkatimi çekti lpg donusumunu yapan arkadas regulatoru utanmasa bagaja koyup ordan hortum cekecekmiş :) o ne yaw 2 mt hortum cekmiş:eek:
2. bi sey daha dikkatimi cekti olmayan tirgere bakım yapmıslar :D

"ARAC 230E DİR,KARBÜRATÖRLÜ MOTORDUR,LPG LİDİR PATLATMA YAPMAZ BİLEN BİLİR.DÖRT LASTİĞİ SIFIRDIR,MUAYENESİ YENİDİR OTOMATİK VİTESTİR MERKEZİ KİLİTTİR,HİDROLİK DİREKSİYONDUR.ELEKTİRİKLİ SANROF VARDIR.KALÖRÜFER SİSTEMİ KOMPLE YENİLENMİSTİR DÖRT AMORTİSÖR SIFIRDIR,ARACIN BÜTÜN MEKANİK AKSAMI YENİLENMİSTİR TİRİGERİNDEN MOTOR SANZIMAN YAĞINA KADAR 7.500 TL MASRAF EDİLMİSTİR FATURASI MEVCUTTUR BU ARACTAN ANLAYANLAR ARASIN ANLAMAYANA SATILIK DEGİLDİR ARAC BASINCA MAKUL PAZARLIK OLUR"

dayanamadım mesaj attım :) bakalım ne yapacak,

kardesim hayırlı satıslar bu ilandaki yazınla bu arabadan anlayan senin arabanı almaz.
mercedeste triger mi varda tirgerine şanzumanına bakım yapıp 7500tl harcadın?
MERCEDES'te triger olmaz! 1
230e de karburator olmaz 2
araban 200 karburatorlu 3

harbiden ya ne trigeri ben atlamışım bu konuyu :D

farukcagsak
22.12.11, 22:14
3 mesaj gordum dedim tmm herhalde arabaya alıcı çıktı :) muhterem cevap yazmış meger;

"ÖNCELİKLE MERCEDESTEN ANLAYAN BİRİ OLMAN BENİ GERCEKTEN SEVİNDİRDİ,BEN YILLACA MERCEDESİN İÇİNDE BÜYÜDÜM MASLAK OTO SANAYİDEYİM VE ARABAM OTOMATİK VİTEK 1986 MODEL 230E DİR,BEN ALDIĞIMDA YARI ENJEKSİYONLUYDU VE PATLATMA YAPIYORU TAM OLARAK 4500 TL VERİP SURİYEDEN MOTOR GETİRTTİRİP KARBÜRATÖRLÜYE CEVİRDİM VE TOPLAMDADA 8000 TL LİK MASRAF YAPTIM,ANLAMALARINA GEREK YOK BENİM SORUNUM YAKIT DEĞİL DAHA BÜYÜK BİR MERCEDE YANİ 126 KASA ARIYORUM
*
*
kademkademoglu 22-12-2011 21:50
YAPILAN MASRAFIN LİSTESİ ELİMİZDEDİR MASLAK EYMER SERVİSİNDE YAPILMISTIR İNANMIYORSAN BULUŞUR GİDERİZ SERVİSE VE O LİSTEYLE YAPILANI KARŞILAŞTIRIRSIN AMA BENKİ SANA BU SÖYLENENİN DIŞINDA YALAN SÖYLÜYORSAM O ARABAYI SANA BEDAVA VERİCEM,..BİZ BU SANAL ORTAMDAKİ ARABA HIRSIZLARINA YADA ÇAKALLARA BENZEMEYİZ NE DEDİYSEK ODUR BUNUNDA AKSİNİ İDDAA EDİCEK ADAMLADA HER YERE GİDER GÖSTERİRİZ

*
*

batuhanoghan
22.12.11, 22:18
3 mesaj gordum dedim tmm herhalde arabaya alıcı çıktı :) muhterem cevap yazmış meger;

"ÖNCELİKLE MERCEDESTEN ANLAYAN BİRİ OLMAN BENİ GERCEKTEN SEVİNDİRDİ,BEN YILLACA MERCEDESİN İÇİNDE BÜYÜDÜM MASLAK OTO SANAYİDEYİM VE ARABAM OTOMATİK VİTEK 1986 MODEL 230E DİR,BEN ALDIĞIMDA YARI ENJEKSİYONLUYDU VE PATLATMA YAPIYORU TAM OLARAK 4500 TL VERİP SURİYEDEN MOTOR GETİRTTİRİP KARBÜRATÖRLÜYE CEVİRDİM VE TOPLAMDADA 8000 TL LİK MASRAF YAPTIM,ANLAMALARINA GEREK YOK BENİM SORUNUM YAKIT DEĞİL DAHA BÜYÜK BİR MERCEDE YANİ 126 KASA ARIYORUM
*
*
YAPILAN MASRAFIN LİSTESİ ELİMİZDEDİR MASLAK EYMER SERVİSİNDE YAPILMISTIR İNANMIYORSAN BULUŞUR GİDERİZ SERVİSE VE O LİSTEYLE YAPILANI KARŞILAŞTIRIRSIN AMA BENKİ SANA BU SÖYLENENİN DIŞINDA YALAN SÖYLÜYORSAM O ARABAYI SANA BEDAVA VERİCEM,..BİZ BU SANAL ORTAMDAKİ ARABA HIRSIZLARINA YADA ÇAKALLARA BENZEMEYİZ NE DEDİYSEK ODUR BUNUNDA AKSİNİ İDDAA EDİCEK ADAMLADA HER YERE GİDER GÖSTERİRİZ

*
*

adam çok iddaalı arabasına güveniyor belli...

burak280SE
22.12.11, 22:38

*
*

*
*

banada bunu yazmış :D

İÇİNE SİNMEYEN HER OTOMOBİL ÖLÜ OTOMOBİLDİR O ARABA BİR FERRARİ YADA PORŞCHE OLSA BİLE,,,ARACIM 1986 MODEL 230E DİR YARI ENJEKSİYONDA PATLATMA YAPTIĞI İÇİN SURİYEDEN MOTOR GETİRTTİRİLİP KARBÜRÖTÖRLÜYE ÇEVRİLMİŞTİR VE OTOMATİK VİTESTİR.,,KURCALANMASINA GELİNCEDE BİZLER BU İŞİN İÇİNDE OLDUĞUMUZ İÇİN BU ARABALARI SEVDİĞİMİZ İÇİN HİÇBİR MASRAFTAN KAÇMADIK EN İYİSİ OLSUN DİYE,,,126 LARIN HİÇBİRİNE GAZ OLMUYOR OLANADA UYUM SAĞLAMIYOR BENDE 300 SEL VARDI,,,260 SE VARDI HEPSİNDE PATLATMA YAPIYORDU VİTESLERİ GEÇİNCE VURUNTU YAPIYORDU VE EN BÜYÜK HASTALIKLARI OLAN ROLANTİ AYARI BOZULUYORDU USTA BEN MERCEDES E YILLARIMI VERMİŞİM SAKARYALARA ,ANKARALARA PARÇA ALMAYA GİTMİŞİM VE BUNUN ADI KURCALANMAKSA BIRAK KURCALIYALIM SANADA HAYIRLI İŞLER

eminefendi
22.12.11, 22:50
Adam hepinize yol vermiş:) koptum...

aeren
22.12.11, 22:53
Bir mesaj da ben atayım ama benimki biraz farklı olur bu konuşmalardan sonra.:D

Hakan Alın
24.12.11, 14:45
motorundan felan anlamamda, araba resimlerde tabanca gibi duruyor, çok düzgün ve diri çizgileri var...

atikket
24.12.11, 15:29
araç komple boyalı.200 e .bomboş.yapılan 7500 masrafa bile adam olamamış bence...

burak280SE
24.12.11, 19:51
araç komple boyalı.200 e .bomboş.yapılan 7500 masrafa bile adam olamamış bence...

aynen bende öyle düşünüyorum

W126deeptrance
24.12.11, 20:05
burak bu 124 ğn ölüsü para eder abiciğim. Bu araba bence bu haliyle koysan 10 dan gider en az. Sen bi baktır arabaya calıntı falan filan cıkmazsa adam da takas yaparım dıyorsa bu arabayı al sat cebine paranı koy. En azından 126 yı paraya cevırmiş olursun.
ha oynanmışını şununu bununu bilmem ama bildiğim birşey var 126 zor satılıyor 124 kolay gidiyor. motorunu 200 yapmış eleman sanırım. karbüratörlü birseyler demiş anladıgım kadarıyla. Elemanda sanayideyse bence bir daha düşün derim . piyasa şu aralar zaten durgun bizim balinalarda. ama emin ol calıntı olaylarına şase numarasına bi baktır

burak280SE
25.12.11, 03:29
burak bu 124 ğn ölüsü para eder abiciğim. Bu araba bence bu haliyle koysan 10 dan gider en az. Sen bi baktır arabaya calıntı falan filan cıkmazsa adam da takas yaparım dıyorsa bu arabayı al sat cebine paranı koy. En azından 126 yı paraya cevırmiş olursun.
ha oynanmışını şununu bununu bilmem ama bildiğim birşey var 126 zor satılıyor 124 kolay gidiyor. motorunu 200 yapmış eleman sanırım. karbüratörlü birseyler demiş anladıgım kadarıyla. Elemanda sanayideyse bence bir daha düşün derim . piyasa şu aralar zaten durgun bizim balinalarda. ama emin ol calıntı olaylarına şase numarasına bi baktır

araç gitsin diye bir olayım yok zaten ramazan abi şu an arabamda çalışmayan hiçbir şey yok herşey tıkır tıkır perf. da süper tek sorunum kaporta ve yakıt başka hiçbir problem yok

satılmazsa binerim sorun degil

W126deeptrance
25.12.11, 10:55
araç gitsin diye bir olayım yok zaten ramazan abi şu an arabamda çalışmayan hiçbir şey yok herşey tıkır tıkır perf. da süper tek sorunum kaporta ve yakıt başka hiçbir problem yok

satılmazsa binerim sorun degil

ha anladım o zaman bin gitsin boşver madem eksiklerini yaptırdın. Kaporta olayına da bahara doğru bir baktır istersen burak. şimdi kaporta boya pek mantıklı olmaz da kış günü. Yada şimdi vereceksin arabayı acele olmadan adamlar yavaş yavaş toplasın yaza kadar :)

Aracın eksiklerini gideriyorsan kafanada uyuyorsa bin gitsin burak arabana. 126 nın tadını başka birşey vermez abiciğim.