PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : güzel bi olay ?

real_26
05.06.10, 00:40
arkadaşlar ilandaki araçtaki bi özellik dikkatimi çekti adam arabaya darbe vs olduğunda alarmı duymasanız bile cebinizdeki kumanda sesli ve titreşimli ikaz veriyo size 500 mt mesafeden demiş merakım bu olay mevcut olan alarma eklenebilirmi nekadar randımanlıdır daha önce kullanan varsa görüşleri nelerdir ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-200-takasli-ankaradan-200e/detay

serkan719
05.06.10, 07:21
Tanıdığım birinde vardı.

küçük bi ekran var. orda aracın neresine temas olursa ekranda orası yanıp sönüyodu..

tapari75
05.06.10, 18:12
güzel bir sistem fakat bu araçlarda 5 vites varmıydı :S şaşırdım doğrusu...

punisher_149
05.06.10, 19:04
bi ara bn de taktırdım.allwheels markaydı .150 tl ye taktırdım.ancak usta bütün bağlantıları yaptı-alarm kapıları açıp kapatmadı.usta uyum sağlamadı dedi.uyum sağlaması için bir cihazdan bahsetti.öyleyse geri sökelim dedim bn de.hevesim kursağımda kaldı.yoksa deli bi alarmdı.bn de internetten sahte alarm ışığı alıp iç aydınlatmanın kapıdaki switch ine bağladım.şimdi alarm varmış gibi ön camın köşesinde ışık yanıp sönüyor.bir de anahtarın tuşuna uzun basıldığında açık olan camlar ve sunroof un kapandığını arabayı aldıktan 1 sene sonra öğrendim:)))))))))

W202 52
21.11.10, 16:52
bende gördüm daha önce.elinizdeki kumandada bir ekran vardı aracınıza biri çarptığı anda,aracın içindeki 3.4. ayrı kameradan elinizdeki kumandanın lcd ekranına 4 ayrı noktadan çekilmiş resimler gönderiliyordu.çin malıydı.fiyat komik.200 tl civarında..