Orijinalini görmek için tıklayınız : w124 Kullanıcıları çok çok önemli arka cam çıta ve bagaj fitil altı temizliği
ercan adas
04.12.11, 17:26
Arkadaşlar bugün temizliği yaptık manzara içler acısı bakın arabam garajda olmasına rağmen her yer pislik çamur ve nem içindeydi ama çok şükürki hiç çürüme falan yok yıkayınca pırıl pırıl ortaya çıktı w124 kullanıcıları bu bölgeye sık sık el atmayı unutmayın.
Starship Member
04.12.11, 17:34
Eline sağlık abi, öyle bakarsan çürümez tabi. :D
Güzel paylaşım teşekkürler.Eline sağlık Erkam Abi pırıl pırıl olmuş.
ercan adas
04.12.11, 17:46
Eline sağlık abi, öyle bakarsan çürümez tabi. :D
Güzel paylaşım teşekkürler.Eline sağlık Erkam Abi pırıl pırıl olmuş.
Çok dikkat etmek lazım.Mercedes lerin en çok kanser kaptığı yerlerden birisi.
Aynı olaylar marşbiyel içi tavan çitası içinde geçerli...
ercan adas
04.12.11, 20:27
Aynı olaylar marşbiyel içi tavan çitası içinde geçerli...
Ayrıca kapı fitil altları
gamzelim3200
04.12.11, 21:29
kendi arabam gibi sevindim temizlendiğine
kendi arabam gibi sevindim temizlendiğine
+1000
w124 lerin en hassas yeri kapi fitilleri altidir... bu temizledigin yerlere aslinda ince bir gress ceksen iyi olmazmiydi...
ercan adas
05.12.11, 00:08
w124 lerin en hassas yeri kapi fitilleri altidir... bu temizledigin yerlere aslinda ince bir gress ceksen iyi olmazmiydi...
Fitilleri ve çıtayı takmadım garaja çektim mum sprey ile izole yapacağım.
saroglu-53
05.12.11, 19:05
güzel paylaşım.teşekkürler,,,,
Çok dikkat etmek lazım.Mercedes lerin en çok kanser kaptığı yerlerden birisi.
aynen mercedesin en çok çürüyen yeri otosanayideki kaportacıda ne kadar mercedes varsa hepsi bagaj çürüğü yüzünden. babamın arkadaşı araba alıp satıyor ondan duymuştum hep kullanıyormuş bagaj fitillerin oturduğu kenar saca sürülüyor yağ gibi bişey su vs. şeylerde koruyor
ercan adas
17.12.11, 13:16
aynen mercedesin en çok çürüyen yeri otosanayideki kaportacıda ne kadar mercedes varsa hepsi bagaj çürüğü yüzünden. babamın arkadaşı araba alıp satıyor ondan duymuştum hep kullanıyormuş bagaj fitillerin oturduğu kenar saca sürülüyor yağ gibi bişey su vs. şeylerde koruyor
özellikle w126 ve 126 coupelerde feci çürüyor.Gerçi fabrika çıkışı mumlu ama bir yere kadar düzenli oalrak temizlenip sprey mum ile mumlanmalı.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.