PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Birazda iç mekan

ercan adas
27.11.11, 20:54
Bugün arabaya makinayla cila attık birde üstüne polisaj çektik.

mstdgbkn
27.11.11, 20:57
gösterge nikelajları orj. değilse sökülmeli. ayrıca jantlar orjinale dönmeli. geri kalan çok iyi.

ercan adas
27.11.11, 20:58
gösterge nikelajları orj. değilse sökülmeli. ayrıca jantlar orjinale dönmeli. geri kalan çok iyi.

Herşey yerli yerinde Mesut.İç mekanda hala eksiklerim var kapı eşikleri ve pedal seti lazım.

mstdgbkn
27.11.11, 20:59
güle güle kullan :)

ercan adas
27.11.11, 21:00
güle güle kullan :)

En güzelleri sana inşallah.

aeren
27.11.11, 21:02
Maşallah Allah kaza bela vermesin,güle güle kullan Erkam Abi.:)

ercan adas
27.11.11, 21:03
Maşallah Allah kaza bela vermesin,güle güle kullan Erkam Abi.:)

Sağolasın Yusuf haftaya hava iyi olursa diğer aracımada cila çekip paylaşacağım.

aeren
27.11.11, 21:04
Sağolasın Yusuf haftaya hava iyi olursa diğer aracımada cila çekip paylaşacağım.

Onu da bekliyoruz abi,ben daha önce bir iki resmini görmüştüm ama son halini bilmiyorum.

yvzmpower
27.11.11, 21:05
Cıncık gibi olmuş erkam, şahsi görüşüm direksiyon değişmeli.

ercan adas
27.11.11, 21:06
Onu da bekliyoruz abi,ben daha önce bir iki resmini görmüştüm ama son halini bilmiyorum.
Birazdan diğer aracın eski resimlerini atarım.
Cıncık gibi olmuş erkam, şahsi görüşüm direksiyon değişmeli.
Direksiyon orjinal AMG ve momo yavuz kelle gider o gitmez göbekteki AMG yazısı için tutuyorum onu:D

mersocu
27.11.11, 21:07
güzel makina. kapı eşiklerine krom amg yazılı eşik iyi gider

ercan adas
27.11.11, 21:08
güzel makina. kapı eşiklerine krom amg yazılı eşik iyi gider

1 metre eşik bulamadım sanırım yaptıracağım

yigit
27.11.11, 21:54
hocam şahane olmuş güle güle kullan, rüyamda gördüğümde aynen böyleydi içime doğmuş :D

ercan adas
27.11.11, 21:58
hocam şahane olmuş güle güle kullan, rüyamda gördüğümde aynen böyleydi içime doğmuş :D

:D

Works
27.11.11, 21:59
abi güle güle kullan harika diyecek söz yok :)

fatih_ist
27.11.11, 21:59
aracın iç mekanı süper olmuş maşallah allah nazardan korusun tekerine taş değdirmesin

ercan adas
27.11.11, 22:01
abi güle güle kullan harika diyecek söz yok :)

aracın iç mekanı süper olmuş maşallah allah nazardan korusun tekerine taş değdirmesin

ALLAH razı olsun

bariscb
27.11.11, 22:14
yozgatta tek ;)

ercan adas
27.11.11, 22:15
yozgatta tek ;)

;)

W126deeptrance
27.11.11, 22:19
güzel olana güzel demek gerek . en çok maunlar hoşuma gitti birde deri döşeme. Çok hoş olmuş güle güle binin. Kazasız belasız günler. Çalışmalara devam edıyordu uzun süredir sonuç güzel olmuş

ercan adas
27.11.11, 22:21
güzel olana güzel demek gerek . en çok maunlar hoşuma gitti birde deri döşeme. Çok hoş olmuş güle güle binin. Kazasız belasız günler. Çalışmalara devam edıyordu uzun süredir sonuç güzel olmuş

Teşekkür ederim Hocam

w126 MB260SE
27.11.11, 22:32

Çok iyi biliyorsan al bi tanede sen topla görelim sen nasıl yapıcaksın mesut efendi..

w126 MB260SE
27.11.11, 22:33
Eline sağlık abi...Daha ne olsun...Maşaallah...

fzytrpst
27.11.11, 22:36
eline sağlık kardeş, içi dışından güzel olmuş, kapı eşik çıtaları da gelirse tam olur ama metal pedal tkımı tavsiye etmiyorum..
spor araba olduğu kadar o bir mercedes..

ercan adas
27.11.11, 22:37
Eline sağlık abi...Daha ne olsun...Maşaallah...
Sağolasın Kerem;)
eline sağlık kardeş, içi dışından güzel olmuş, kapı eşik çıtaları da gelirse tam olur ama metal pedal tkımı tavsiye etmiyorum..
spor araba olduğu kadar o bir mercedes..

Çok teşekkür ederim spor pedal takımı AMG olursa alırım zaten.

tahafedai
27.11.11, 23:30
Maşallah araç güzel özellikle maunlar ve döşemeler çok hoşuma gitti maunların sonradan yapıldıgını bılıyorum ama döşemeleri bilmiyorum...Döşemeler orginal mi yoksa yaptırdın mı ? Ayrıca kırmızı göstergeler araca renk katmış güle güle kullan allah nazarlardan saklasın.....Direksiyon ayrı bir hava zaten

Erdogan
27.11.11, 23:31
Erkam sağ ön farın,far tasısın sağ üst tırnağı yerinden kurtulmuş.far tası aşağıda duruyor. mu benmi öyle görüyorum

ercan adas
27.11.11, 23:34
Maşallah araç güzel özellikle maunlar ve döşemeler çok hoşuma gitti maunların sonradan yapıldıgını bılıyorum ama döşemeleri bilmiyorum...Döşemeler orginal mi yoksa yaptırdın mı ? Ayrıca kırmızı göstergeler araca renk katmış güle güle kullan allah nazarlardan saklasın.....Direksiyon ayrı bir hava zaten
Teşekkürler taha koltukların döşemelerini söküp elden geçirdik.Deri aksama dokunmadım sadece eksikleri giderdim.
Erkam şağ ön farın,far tasısın sağ üst tırnağı yerinden kurtulmuş.far tası aşağıda duruyor. mu benmi öyle görüyorum
Evet farkındayım zaten aralıkta muayeneye girecek girmeden söküp tırnağını takacağım.

mersocu
27.11.11, 23:38
Erkam sağ ön farın,far tasısın sağ üst tırnağı yerinden kurtulmuş.far tası aşağıda duruyor. mu benmi öyle görüyorum

maşallah ne göz varmış ustam helal olsun :)

Erdogan
27.11.11, 23:46
maşallah ne göz varmış ustam helal olsun :)

Hani bende düşman gibi kusurmu arıyorum diye endişe ediyorum kendimden.ama tamamen art niyetsiz bir uyarıydı.

tahafedai
27.11.11, 23:47
Hani bende düşman gibi kusurmu arıyorum diye endişe ediyorum kendimden.ama tamamen art niyetsiz bir uyarıydı.

Muhakkak :D

Erdogan
28.11.11, 00:01
Muhakkak :D

Vallahi diyorum Taha.aracın içini görmedim henüz.lakin birkaç sefer yolda gördüm.gerçekten Yozgatta başka coupe yok.bir tanede 250 CGI var beyaz.ama zerre kadar dikkatimi çekmiyor.Fakat bu gerçekten boyunları kırıyor.Çok fazla çıkmıyor zaten.İnşallah nazar olmaz.Keza aracın sahipleri çok düzgün insan ve esnaflar.kimse kaplarından dönmemiştir.İmkanları dahiilinde herkese yardımcı olurlar.En azından tanıyanlar böyle anlatır.ALLAH Cümlemizin arabalarını nazarlardan kötü gözlerden sakınsın.Tüm kalbimle duamdır.Tüm kardeşlerim ağız tadıyla binsin.çünkü çok emek veriliyor.

mersocu
28.11.11, 00:04

zaten bu dediğinizde art niyet görende art niyet vardır. anladığım kadarıyla siz Ercan beyle iyi bir dostsunuz ve dostunuzun aracını nasıl daha güzelleştirirsiniz nasıl daha kusursuz hale getirirsiniz bunun derdindesiniz. ben böyle gördüm ve eminim çoğu arkadaşımızda böyle görmüştür.

Erdogan
28.11.11, 00:38
zaten bu dediğinizde art niyet görende art niyet vardır. anladığım kadarıyla siz Ercan beyle iyi bir dostsunuz ve dostunuzun aracını nasıl daha güzelleştirirsiniz nasıl daha kusursuz hale getirirsiniz bunun derdindesiniz. ben böyle gördüm ve eminim çoğu arkadaşımızda böyle görmüştür.

Görmekten görmeye fark var güzel kardeşim.camdan iki kişi bakar.biri yerdeki çamuru diğeri gökteki yıldızı görür.siz yıldıza bakan güzel nazarlı insanlardansınız..Kıskanmak müslümanda olmamalı.Çünkü yaradan kardeşi için ne isterse insana onun daha güzelini verir.haksızmıyım.Erkam ve abisiyle tanışıyoruz.bir vesileyle.zevklerde aynı olunca.ucundan kıyısından şöylemi böylemi diye fikirler yürüttük.Ama yakışır kardeşlerime binsinler

tahafedai
28.11.11, 00:43
görmekten görmeye fark var güzel kardeşim.camdan iki kişi bakar.biri yerdeki çamuru diğeri gökteki yıldızı görür.siz yıldıza bakan güzel nazarlı insanlardansınız..kıskanmak müslümanda olmamalı.çünkü yaradan kardeşi için ne isterse insana onun daha güzelini verir.haksızmıyım.erkam ve abisiyle tanışıyoruz.bir vesileyle.zevklerde aynı olunca.ucundan kıyısından şöylemi böylemi diye fikirler yürüttük.ama yakışır kardeşlerime binsinler

+1000

fsevencan
28.11.11, 00:46
direksiyon pek iç açıcı değil. kaputun sisleri kapatmasıda pek hoş durmamış. harici süper olmuş...

CL500W140
28.11.11, 01:36
Erkam çiçek gibi maşallah , Allah ağız tadı ile binmeyi nasip etsin.

ercan adas
28.11.11, 01:37
direksiyon pek iç açıcı değil. kaputun sisleri kapatmasıda pek hoş durmamış. harici süper olmuş...
Teşekkürler
Erkam çiçek gibi maşallah , Allah ağız tadı ile binmeyi nasip etsin.
Teşekkür ederim abi.

Ringo
28.11.11, 01:43
abi mükemmel olmuş, allah keyfini kaçırmasın :)

ercan adas
28.11.11, 01:52
abi mükemmel olmuş, allah keyfini kaçırmasın :)

Amin.Sağolasın.

Erdogan
28.11.11, 01:59
Erkam yazmayı unutmuş.Araç son gördüğümde içinde hiç bir şey yoktu tamamen sökülmüştü.sanayiye hiç gitmedi.hiç bir usta civata sıkmadı.Baba ve iki oğul evlerinin terasında 120 günde gece gündüz yaptılar.sadece ahşapları sanayide bir kardeşimiz polyesterlemiş.en son tüm ev araba parçasıydı.vitese tornavida sokmuşlardı.kademe kademe toplandı.çok zevkli olmuş.arızalı bir aile.Babada bi garip.gözüne MB kestirince gidin şu arabaya bakın beğenirseniz alıyım diyomuş.ne güzel ya.ailecek uğraş.hafta sonu birleş.yap çayı.süper.Gençler ağzını açınca kuşak farkı haltı karıştırırlar.baba 60 küsür.abi 40 küçük 30 aynı zevkte birleşmiş.ne kuşağı bu ibrişim kuşakmı acaba

Lasted
28.11.11, 03:16
masallah kusursuz olmus..kazasiz belasiz gunlerde kullanman dilegi ile..emegine degmis

DUNYA
28.11.11, 03:20
erkam yarın benim lorinserin iç mekanının fotolarını koyucam senin araca çok benziyor eksiklerini fazlalıklarını çıkaralım

ercan adas
28.11.11, 08:46
masallah kusursuz olmus..kazasiz belasiz gunlerde kullanman dilegi ile..emegine degmis
Teşekkürler

erkam yarın benim lorinserin iç mekanının fotolarını koyucam senin araca çok benziyor eksiklerini fazlalıklarını çıkaralım

Bekliyorum hocam.

ugur
28.11.11, 17:27
Maşaallah.
Erkam o yolcu havayastığının üzerindeki maun orjinalmi.Daha önce hiç görmemiştim..

ercan adas
28.11.11, 19:29
Maşaallah.
Erkam o yolcu havayastığının üzerindeki maun orjinalmi.Daha önce hiç görmemiştim..

Orjinal abi.

ugur
28.11.11, 19:45
Hava yastığı şiştiğinde o adamı yaralar.Nasıl oluyo bu iş..

ercan adas
28.11.11, 19:46
Hava yastığı şiştiğinde o adamı yaralar.Nasıl oluyo bu iş..

airbag yokki

ugur
28.11.11, 19:53
pardon

Erdogan
29.11.11, 00:48
Maşaallah.

AMG bunları carat firmasına yaptırıyormuş.Yan sanayisi falan yok.Sipariş üzere yapılıyormuş

TLNW124
29.11.11, 06:26
abi birton daha hatta ikiton daha koyumu olsaymış maunlar yada desenimi farklı olaymış daha iyi durudu sanki biz fotografa bakarak yorum yapıuoruz canlı belki daha hoş görünüyordur ama resme bakarak bu yorumum abi :):)

wankel
29.11.11, 08:46
gördüğüm en güzel kupelerden biri. maunlar ve döşeme gerçekten gayet güzel. ayırca sanayideki ustaların dahi eli değmeden bir yıldızın bu denli güzelleştirilmesi ayrıca takdir edilmesi gereken bir durum. imrenilecek bir hadise. Allah kem gözlerden ve nazarlardan saklasın. tekeri her daim düz bassın inşallah. ellerinize sağlık. devamını merakla beklemekteyim.

Starship Member
29.11.11, 19:43
Erkam abi sıfırdan beri sende bu araba da sen bizi mi kandırıyorsun. :D :D

Allah zeval vermesin maşallah süper ya ne diyim bilemedim. Direksiyon kaplaması da harika olmuş. :)

Erdogan
29.11.11, 19:50
gördüğüm en güzel kupelerden biri. maunlar ve döşeme gerçekten gayet güzel. ayırca sanayideki ustaların dahi eli değmeden bir yıldızın bu denli güzelleştirilmesi ayrıca takdir edilmesi gereken bir durum. imrenilecek bir hadise. Allah kem gözlerden ve nazarlardan saklasın. tekeri her daim düz bassın inşallah. ellerinize sağlık. devamını merakla beklemekteyim.

Çok samimi ve abartısız söylüyorum.Yemin ederim bu aracı yaparlarken sanayiye bir kere çıkmadı.tek usta,tek civata sıkmadı.tamamen baba ve iki oğulunun eseri.ne görüyorsanız tamamı el emeğidir.bizzat şahidim buna

Erdogan
29.11.11, 19:52
abi birton daha hatta ikiton daha koyumu olsaymış maunlar yada desenimi farklı olaymış daha iyi durudu sanki biz fotografa bakarak yorum yapıuoruz canlı belki daha hoş görünüyordur ama resme bakarak bu yorumum abi :):)

Bende sizin gibi düşünmüştüm.lakin arabanın içini inanılmaz açmış renk.cevizle fındık karışımı bir renkmiş.Erkam öyle söyledi.kendisi daha net bilgi verir.ağaç desenleri falan çok belirgin.bu rengi hiç bir mb de görmedim

antebi
30.11.11, 03:54
Arabanın maşallahı var Allah nazarlardan kötü gözlerden saklasın.
Cahilliğimi bağışlayın,bazı 124 lerin Ön kısımları bu sekilde far ve panjurdan bahsediyorum.Ben de aeaç ararken istanbulda denk gelmişti bir tane 230E.Tabi onu alamadım.

ercan adas
30.11.11, 23:00
Özellikle koyu istemedim yoksa mobilyacı istediğim rengi yapacağını söyledi arabanın içi siyah biraz açılsın istedim iyide oldum içim ferahlıyor vallahi.
Teşekkürler
Erkam abi sıfırdan beri sende bu araba da sen bizi mi kandırıyorsun. :D :D

Allah zeval vermesin maşallah süper ya ne diyim bilemedim. Direksiyon kaplaması da harika olmuş. :)
Sağolasın Burak
Arabanın maşallahı var Allah nazarlardan kötü gözlerden saklasın.
Cahilliğimi bağışlayın,bazı 124 lerin Ön kısımları bu sekilde far ve panjurdan bahsediyorum.Ben de aeaç ararken istanbulda denk gelmişti bir tane 230E.Tabi onu alamadım.
SEC burun dediklerinden.;)