Orijinalini görmek için tıklayınız : Bagaj açma düğmesi
Arabayı ilk aldığımdan beridir bagaj açma düğmesi çalışmıyordu zaten oradaki tuşta kırıktı. Bagaj açıldığında oradaki ışık yanıyor ama içinde ki düğmeye bastığımda bagaj açılmıyordu. Geçen gün kafam bozuldu orayı açıp bi bakayım dedim ama birşeyi fark ettim. 1 resimde işaretlediğim yerin soketi yok, acaba oraya ait bir soket varmı? bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
http://img20.imageshack.us/img20/560/fotoraf0105kopya.jpg
http://img375.imageshack.us/img375/8528/fotoraf0103.jpg
Mutkala Soketi Olması Lazım. Yoksa Olmaz..
oraları çok aradım soket bulamadım. Kolçağın olduğu yeri komple sökmem lazım ama orayı sökmeyide gözüm yemedi açıkcası :)
dikkatli olun bence bilmiyorsanızda hiç bulaşmayın çünkü dağıtması çok kolay oluyor her konuda ama toplaması çok zor...
dikkatli olun bence bilmiyorsanızda hiç bulaşmayın çünkü dağıtması çok kolay oluyor her konuda ama toplaması çok zor...
Elektronikten iyi anlarım da açmak istesemde açamam adamlar üçgen vidayla kapatmışlar :) En azından şemasını bulsam bile yetecek bana neyin ne olduğunu görerek yapardım :(
Elektronikten iyi anlarım da açmak istesemde açamam adamlar üçgen vidayla kapatmışlar :) En azından şemasını bulsam bile yetecek bana neyin ne olduğunu görerek yapardım :(
şema işi gudikcik isimli üyemizde olabiliyor modellere göre...
ama ben yinede tavsiye etmiyorum arabayı tamir etmeye çalışma işini...
eliniz yatkınsa araştırın yaparsınız çok zor bişey olabilceğine inanmıyorum :) kolay gelsin...
şimdidenkolay gelsin diyaorum inşallah istediğiniz gibi olur
Sanayiye gidip ustaya gösterdim o da bişi anlamadı. Komple sökmemiz lazım oraları dedi, iş yine başa kaldı :) gelecek hafta dağıtalım bakalım ne çıkarsa bahtımıza :D
tolga_c200
05.06.10, 23:55
kolay gelsin...
Sanayiye gidip ustaya gösterdim o da bişi anlamadı. Komple sökmemiz lazım oraları dedi, iş yine başa kaldı :) gelecek hafta dağıtalım bakalım ne çıkarsa bahtımıza :D
Hocam sen bu sorunu daha halen çözemedinmi ? :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.