Orijinalini görmek için tıklayınız : w124 fiyat danışacağım?
1985 model w124 kasa 300 d araç buldum antepden araç sunroof derikoltuklu 12500 lira fiyat nasıl sizce?
Araba temiz ise fiyat çok iyi.
Kliması var mı? 4 cam otomatik mi? Kilitli diferansiyel var mı?
Araba temiz ise fiyat çok iyi.
Kliması var mı? 4 cam otomatik mi? Kilitli diferansiyel var mı?
net bilmiyorum fakat yok diyelim o zaman fiyat nasıl?
İnternette ise ilan link koyun değerlendirelim..
İnternette ise ilan link koyun değerlendirelim..
link yok malesef :S
elsoberano
31.05.10, 19:43
3 ay önce 1985 300d verdim 13.5 a gitti sanroff 4 cam otamatik sürücü airbag 8 tuş klima vardı deri döşeme yoktu motoru rektefe yaptırıp 50.000 km yapmıştım otamatik ti şansımanıda kendim yaptırdım pako takımı wardı sizin dediğiniz fiyat arkadaşların da dediği gibi özelliklere göre düşünülebilir 300d lerin tek dez avantajı herkesin çok yakar düşüncesiyle uzak durması birde bi dönem kaçak yollarla girmiş 300d ler insanlar çoğunlukla bundan da çekiniyor
Saydığım özellikler yok ise ve araç temizse ehh alınabilir. Aracın durumu iyi değilse hiç bulaşmayın.
araç bakımlı sorunsuz ve masrafsız ise düşünülebilir...
yardım için çok teşekkür ederim.
Saydığım özellikler yok ise ve araç temizse ehh alınabilir. Aracın durumu iyi değilse hiç bulaşmayın.
abicim araç 200d miş ön camlar otomatik sunrooflu deridöşemeli fakat döşemeler peki yi değilmiş 1985 model renk beyaz manuel vites
abicim araç 200d miş ön camlar otomatik sunrooflu deridöşemeli fakat döşemeler peki yi değilmiş 1985 model renk beyaz manuel vites
Bu özelliklere göre fiyat çok bence. İlle arabayı alıcam diyorsan 1-2000 tl indirim yapsın.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.