Orijinalini görmek için tıklayınız : w126 color code 172
balina fan
12.11.11, 19:11
aracımın arka cam altında 10 cm uzunluğunda çürük bir yer var bende boyatmayı düşündüğüm tavan,ön tamponu ve jantlarımı boyatıcam.aracın boya codu kaputta 172 yazıyor yani antrasit gri metalik.boyacım glasurit marka boya kullanacığını söyledi ne dersiniz?
birde arka camı orj olduğu için sökülme meselesi var zaten camın altından bağaja su giriyor yani camın silikonlarıda bitmiş...
aracımın arka cam altında 10 cm uzunluğunda çürük bir yer var bende boyatmayı düşündüğüm tavan,ön tamponu ve jantlarımı boyatıcam.aracın boya codu kaputta 172 yazıyor yani antrasit gri metalik.boyacım glasurit marka boya kullanacığını söyledi ne dersiniz?
birde arka camı orj olduğu için sökülme meselesi var zaten camın altından bağaja su giriyor yani camın silikonlarıda bitmiş...
hocam aynı sıkıntı benim araçtada vardı, arka camın diplerinden kabarma vardı. çok düşündüm camı söktürüp söktürmemeyi ancak ustam "ben söker takarım" dedi vede söktü taktı cidden. İyikide söktürmüşüm zira camın altında,yuvada büyük süprizler vardı hepsi temizlendi ve cam tekrar takıldı. ustanıza güveniyorsanız bence söktürün, yoksa dıştan yapılan müdahale bi müddet sonra tekrar kusma yapar bence.
balina fan
12.11.11, 22:09
hocam aynı sıkıntı benim araçtada vardı, arka camın diplerinden kabarma vardı. çok düşündüm camı söktürüp söktürmemeyi ancak ustam "ben söker takarım" dedi vede söktü taktı cidden. İyikide söktürmüşüm zira camın altında,yuvada büyük süprizler vardı hepsi temizlendi ve cam tekrar takıldı. ustanıza güveniyorsanız bence söktürün, yoksa dıştan yapılan müdahale bi müddet sonra tekrar kusma yapar bence.
boya markası hakkında fikirleriniz nedir.
boya markası hakkında fikirleriniz nedir.
hocam o konuda inan bi bilgim yok, ben boya ustama kod numarasını verdim, o getirdi ve boyadı. marka olarak bir fikrim yok ne yazıkki.
boya markası güzel sıkıntı yok.
ercan adas
12.11.11, 22:45
Camı takmadan altını mumlatmayı unutmayın.
boya kodları ton olarak tutmaz eğer parça boyatacaksan illaki belli olur diye düşünüyorum. arkacamı kolaylıkla söküp takabilirler yanlız ustasına gidersen kasaba gidersen sonra bana uğra bende orj camı var
balina fan
13.11.11, 20:56
Camı takmadan altını mumlatmayı unutmayın.
mumlatma nedir?boyacımı yapacak camcımı?
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.