Orijinalini görmek için tıklayınız : Geri görüş kamerası
Ebayde W204 için geri görüş kamerası buldum. 35$ civarında bununla ilgili bir bilgisi olan var mı? Fiyat cazip bunu almayı düşünüyorumda...
http://www.ebay.com/itm/CCD-Reverse-Rear-View-Camera-Mercedes-Benz-C-CLASS-W204-/250805031513?pt=Car_Audio_Video&vxp=mtr&hash=item3a65251259
alırsanız elımde 90 tl ye war 2 yıl garntılı. urun unıwersal + bu urun gumruge takılır bosune gırmeyın sıkıntılı bır malzeme.
bunu takmak için tamponu kesmiyorsun güzel ürün.
sakın tamponu kestirip kamera taktırmayın.
ancak bu ürünü sadece audio20 üzerinden kullanamıyorsunuz yanılmıyorsam media interface de olması lazım
ancak bu ürünü sadece audio20 üzerinden kullanamıyorsunuz yanılmıyorsam media interface de olması lazım
İşte bu yüzden bunu bilen biri varmı acaba diye sordum atlamayalım hemen 60liralık kameraya :D
zaten öbür türlü olsa keşke herkes alırdı ebay dolu sırf arkaya değil dört tarafa bile takardık :)
Peki Mercedes'ten sipariş etsek kendi media interface'ini mi taktıracak bize??? Sanırım bi kamera 300-400€ yu bulur gibi o zaman :D
Ebayde W204 için geri görüş kamerası buldum. 35$ civarında bununla ilgili bir bilgisi olan var mı? Fiyat cazip bunu almayı düşünüyorumda...
http://www.ebay.com/itm/CCD-Reverse-Rear-View-Camera-Mercedes-Benz-C-CLASS-W204-/250805031513?pt=Car_Audio_Video&vxp=mtr&hash=item3a65251259
bu ürün çakma. plakalık lambası devre dışı kalır.
aracınızda audio 20 var ise bunu almayın boşuna. çünkü audio 20 de video in bölümü yok. bunun için comand online gerekiyor.
piyasada uydurma media interfaceler var. onunla takılabilir.
ama başka kameralarda var ebay de. orjinaline çok yakın onlardan satın alıp gümrük vergisini öderseniz PTT den alabilirsiniz. ama bazen PTT deki gümrük memurunun kafası yerinde değilse direk iade ediyor.
Peki Mercedes'ten sipariş etsek kendi media interface'ini mi taktıracak bize??? Sanırım bi kamera 300-400€ yu bulur gibi o zaman :D
set halinde sonradan takılması için mercedes parça kodu çıkarttı. ben alacaktım video aux modu devre dışı kalmasın video aux tan tv seyredeyim diye almadım. E serisi için set 650 TL kablolarda dahil. Parça parça alırsanız 2000 tl yi geçiyor.
eğer audio 20 var ise aracınızda öncelikle araca benim gibi comand arayın. henüz daha w204 modellerinin faceliftleri hurdaya çıkmadı. çıkınca ortaya bol bol avrupa modellerinden comand çıkacak.
E o zaman Command için beklemeye geçelim :) Facelift öncesi aracın Commandları fazlasıyla var, faceliftin daha rastlamadım...
E o zaman Command için beklemeye geçelim :) Facelift öncesi aracın Commandları fazlasıyla var, faceliftin daha rastlamadım...
facelift comand var avrupada. bizde yok. yakında gelecek. ben becker map pilot a para vermemek için comand bekliyorum.
ben de map pilota para verdim olmadı hala comand bekliyorum :)
ben de map pilota para verdim olmadı hala comand bekliyorum :)
neden olmadı?
henüz daha w204 modellerinin faceliftleri hurdaya çıkmadı. çıkınca ortaya bol bol avrupa modellerinden comand çıkacak.
W203 C için comand fiyatlarına bakıyorum,1250 Euro gibi. Bu da araçtan çıkma . Konu acilmisken sorayım: geçenlerde serviste baktiracaktim, telefon onhazirligi,torpido da aux hazirligi varmı diye, unuttum baktiramadim.sizler bilirsiniz;
1-Siparissiz C kasalarda on hazırlık varmidir
2-comand uygulaması yaparsam;Bluetooth tv tuner(30km/sa üzerinde iptal) opsiyonel mi
3-iphone la uyumlu w203 için comand oluyor mu
W203 C için comand fiyatlarına bakıyorum,1250 Euro gibi. Bu da araçtan çıkma . Konu acilmisken sorayım: geçenlerde serviste baktiracaktim, telefon onhazirligi,torpido da aux hazirligi varmı diye, unuttum baktiramadim.sizler bilirsiniz;
1-Siparissiz C kasalarda on hazırlık varmidir
2-comand uygulaması yaparsam;Bluetooth tv tuner(30km/sa üzerinde iptal) opsiyonel mi
3-iphone la uyumlu w203 için comand oluyor mu
iphone ile uyumu media interface plus ile oluyor. amerika versiyonlarında 2005 modelden sonrasında standart.
comand uygulamasının tümünde ekranı araç yürürken kapatır. Çünkü araçlarda CAN BUS denilen ana bilgisayar var.
Siparişsiz C kasa olmaz. Elbet sizin yerinize birisi sipariş etmiştir. ( bayi satış müdürü yada genel müdür)
iphone ile uyumu media interface plus ile oluyor. amerika versiyonlarında 2005 modelden sonrasında standart.
comand uygulamasının tümünde ekranı araç yürürken kapatır. Çünkü araçlarda CAN BUS denilen ana bilgisayar var.
Siparişsiz C kasa olmaz. Elbet sizin yerinize birisi sipariş etmiştir. ( bayi satış müdürü yada genel müdür)
TR de iPhone uyumlu bahsettiginiz comand var mıdır? Çıkma veya buna benzer yöntemlerle elde kalmış olan, bulunabilir mı..
Selamlar herkese,ben de 2009 mercedes c 180 komp.fascination modeli var,w204 için comand ntg4 arıyorum,ilgilenenler lütfen bana 0543.256.41.79 numarasından ulaşsınlar lütfen...
Selamlar herkese,ben de 2009 mercedes c 180 komp.fascination modeli var,w204 için comand ntg4 arıyorum,ilgilenenler lütfen bana 0543.256.41.79 numarasından ulaşsınlar lütfen...
Sanırsam comand için alan-arayan-satan bölümü oluşturacağız sanırım.bu gidişle :)
elimde mevcut. 1600 euro istiyorum. özel mesaj la telefon numaramı gönderdim.
Command ne kadara mal olur tahminen bize???
neden olmadı?
ön hazırlık olmadığı için takamadık. Montaj için gerekli parçaları da sipariş bile versek nezaman gelir bilmiyoruz dediler. Şimdi parça kodlarının detaylı listesini alıcam olmadı kendim getiricem parçaları
ön hazırlık olmadığı için takamadık. Montaj için gerekli parçaları da sipariş bile versek nezaman gelir bilmiyoruz dediler. Şimdi parça kodlarının detaylı listesini alıcam olmadı kendim getiricem parçaları
demiştim ön hazırlık olmadan hiçbir işe yaramaz diye. ön hazırlık zıkkımı pahalı asıl.
Becker map pilot siparisi gectim 508 i de bulursak ne ala :)
aslında ben bu sistemi ithal etmeye düşünyorum yaklaşık 1 ay içinde ilk numunesi elime gelecek
isteyen arkadaşlara resim ve fiyat verebilirim
özelden yazınız
sistem ( plakalık + kamerası + kablolar + ön taraftaki ekran )
Becker map pilot siparisi gectim 508 i de bulursak ne ala :)
map pilotu bulmak kolay zaten asıl sıkıntı ön hazırlıkta
Onuda bulucaz inşallah :)
Arkadaşlar ben ön hazırlığı (code508)'i bayramdan önce sipariş verdim eğer TSE takılmasazsa önümüzdeki hafta ulaşmış ve arabaya montajını yaptırmış olacağım.
Arkadaşlar ben ön hazırlığı (code508)'i bayramdan önce sipariş verdim eğer TSE takılmasazsa önümüzdeki hafta ulaşmış ve arabaya montajını yaptırmış olacağım.
hadi hayırlısı. bekliyoruz sonuçları
Almanyada bahsettiğiniz yerden mi sipariş verdiniz bir de montajı nerde yaptırıcaksınız
Mercedes'den verdim ön hazırlığı. Bende merakla bekliyorum valalhi.. :)
Comand buldum sonunda...internetten satan bir arkadaştan 6 lı w204 c serisi için ntg4 sipariş ettim,saat 19:00 gibi bende olacaklar,resimlerini sizinle paylaşacağım,geriye interface,navigasyon ve tv tuner kaldı ama tv konusunda tereddütlerim var,kimse verimli bir tv izleyemezsin diyor,aslında bir çaresi var ama çok pahalı...evinize digiturk taktırıyorsunuz,arabaya da dıgıturk sinyallerini evden arabaya aktaran bir alıcı takıyorlar,böylelikle yayını evden alıyorsun arabandaki ekrana,cam gibi görüntü oluyormuş kesintisiz,fiyatı 200 euro lara yakın sanırım araştırdığıma göre...
BEKLEDİĞİM W204 COMAND NTG4 SONUNDA GELDİ,TERTEMİZ,6 DVD Lİ,GPS ANTENİ İLE BİRLİKTE,FOTOĞRAFLARI SİZİNLE PAYLAŞIYORUM...ŞİMDİ BECKER MAP PİLOT,İNTERFACE YA DA IPHONE VİDEO AUX KABLOSU ALIP TV VE NAVİGASYON BAĞLANTISI YAPMAYA KALDI İŞ,YANLIZ KAFAMI KARIŞTIRAN 508 VE 509 KOD(509 olan kartuşun kodu, 508 olan kablo ve modülün kodu.becker map pilotta),BU İKİ ŞEYİ BENİM ALMAM GEREKİYORMU?,YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...
Gps anteni fotoğrafları...
çok güzel. ürün temiz. güle güle kullanın. yanlız elinizdeki GPS anteni torpido içerisinden çekmeyebilir. Çekersede bulunduğunuz koordinatı yanlış verebilir. onun için kablosu uzun bırakılmış. arka camın tam orta üstüne koyun. kablosunuda döşeme kenarlarından getirebilirsiniz. hiçbir yeri sökmeye gerek yok. kablosu çok ince zaten.
çok teşekkürler,bir yazınızda becker map pilot hakkında da bilgi vermiştiniz,ama kafam karıştı o konuda doğrusu,ben becker aldığımda ne yapmalıyım bu kod 508 ve 509 konusunda?
çok teşekkürler,bir yazınızda becker map pilot hakkında da bilgi vermiştiniz,ama kafam karıştı o konuda doğrusu,ben becker aldığımda ne yapmalıyım bu kod 508 ve 509 konusunda?
becker map pilot ntg 4 te çalışmaz
Selam tekrar,
Sizin aracınızda NTG 4 var ve becker map kullanamazsınız. Yeni kasa C180 CGI 2011 ve üzeri modeller için Audio20 ve NTG4.5 ile uyumludur. Aynı zamanda E serisi ve CLS serisi ilede kullanılabilir.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.