PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Boşa alınca stop ediyor

ccsel
27.05.10, 01:02
89' model w124 ile 700 km yol yaptıktan sonra tuhaf bi sorun oldu. Aracı boşa aldığımda araç sönüyor. Bunu hem lpgde hem de benzinde yapıyor. Durup denedim aynı şekilde ayağımı gazdan çekince stop ediyor.

Lpgden dolayı rölanti ayar valfı iptali var. Hiçbir sıkıntı yoktu, her zamanda bu yolu yapıyorum. Ama şu an nereden kaynaklandığını anlamadım.

Bu tür sorunu nelerden yapabilir?

serkan719
27.05.10, 15:24
o iptal edilen rolanti dengeleyicisi yenilemenizi tavsiye ederim. 80 TL civarında olması lazım. Hem Benzinde Hem LPG de Rolantide kalır. Ayrıca Benzinde Şu anda Fazla Yakıyodur. Dengeleyici olmadığından.

ccsel
27.05.10, 19:36
O rölanti valfını da lpg için iptal ettiler. Onu tekrar taktırırsam bu sefer lpgde sorun vermez mi? Ayrıca aracı ilk çalıştırdığımda bi süre pırpırlıyor sonra alıyor. Bu sorun da bugün başladı.

tapari75
27.05.10, 20:00
rolanti otomatiğine aracı LPG de kullanıyorsanız gerek yok... ayrıca fiyatını bilmiyorum ama gebzedeki bir usta o otomatiğin 258 lira olduğunu söylemişti aracın rolanti ayarı bozulmuş olabilir...

kalitex22
24.11.10, 00:37
merabalar arkadaşlar
aynı sorun bende de vardı
inanırmısınız her yolu denedim,lpg sistemini sıfırdan değiştirdin.tıkamadık yer kalmadı ama araç boşa atınca yine stop ediyordu.usta çıldırmıstı her gün ondaydım bıktı artık benden .okadar masraf yaptım tık yok sorun devam.sonra bi arkadasıma gittim dedim sibop ayarı yaparmısın die.yaptı ve sorun ortadan kalktı.şimdi 130 km hızla bile giderken boşa atıyorum tık yok devammm.eskiden olsa 50 km geçemiodum...:D kısaca anlamayan ustalara göstermeyin nolur.boşa masraf yapıoruz sonra...bide böle denieyin inşallah sorununuz çözülür....iyi günler

W202 52
24.11.10, 21:32
subap bindirme dedikleri olay oluyordu galiba!!!!

Dinleturk
28.11.10, 13:03
bende de sibop vurdu gecen gun.. sonu gelmiş demekki. ama stop etme olayı olmuyordu. nasıl bir sistemdir çöz çözebilirsen :)