Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaşlar egzoz konusunda bilgisi olan varmı
arkadaşlar ben arabayı hem spor olarak kullanmak hem klasik olrk kullanmak istyrm vanalı egzoz sistemi nasıl sizce yardımmm bilgi verin
remusun sesi nasılki sizce bi bilgisi olan varmı arkdaşlar bi yardım edinnn
ercan adas
30.09.11, 00:21
Vanalımı.İstersen elimde çok güzel bir bahçe vanası var verebilirim.
Vanalımı.İstersen elimde çok güzel bir bahçe vanası var verebilirim.
abi adam spor ruhu olan bir genç o ruh W124de var bence yaptırsın güzel ve kaliteli ses alanlar ve yapanlar var ama onlar çok abartılı şahin havası verir mercedesine ama son susturucuyla tatlı bir ses alabilirsin türkiyede sağlam egzozs ustaları var :)
ercan adas
30.09.11, 00:27
abi adam spor ruhu olan bir genç o ruh W124de var bence yaptırsın güzel ve kaliteli ses alanlar ve yapanlar var ama onlar çok abartılı şahin havası verir mercedesine ama son susturucuyla tatlı bir ses alabilirsin türkiyede sağlam egzozs ustaları var :)
w124 sedan'dan spor araba olurmu yahu.Yok illa egzoz istiyorsan remusun üniversal çift kafa çok şık susturucuları var alır takarsın tok ses verir araba eşşek gibi anırmaz rahatsız etmez görüntüde güzel olur.
hocam ankadan bir yer verebilirmisn remus bile düşünüyorum 500 tl fln diyolar ama cok abartılı bişemi olurki kararszm sonçta ara sıra ailede binecek uzun yolada gidecek kafa beyin dagtmasın
evet senin dedign remus egzoz baktım ama işte aileyede gidrmii
ercan adas
30.09.11, 00:29
Önce jant tak.
jantı ayarladım hocam o iş tm aldımda mercedesime gidip bi taktrmak nasip olmadı :D kendim afyondaym :D öbür ay gitcem inş egzoz işinide halledym diyom hepsini tam tkym diyom :D
sat onu bi 500sec al hiç olmazsa 8 tane sobanın homurtusunu dinlersin :)
w124 bi hastalık ya başkası ilgimi çekmiyo benm yav sizi bilmemde duruşunda bi agrlk bi hava olyo
w124 bi hastalık ya başkası ilgimi çekmiyo benm yav sizi bilmemde duruşunda bi agrlk bi hava olyo
genç kardeşim aşağı linkteki Remusu tak arabana.çok keyifli eksoz.düşük devirlerde sessizdir.yüksek devirde direkt ciğere vurur.tadından yenmez.bütçenede uygun.tabi kış geldi pazarlık yap.daha ucuza alırsın.kışın janttı ekzost tu satmaz bilgine
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-remus-ince-cift-uclu-son-susturucu-51966263/detay/?
erdogan bey tavsiyenize uyarak bu egzozu alcam montojı herhangi bi ustaya veya mercedes servisinde yaptrsam olurmu
ercan adas
30.09.11, 01:16
erdogan bey tavsiyenize uyarak bu egzozu alcam montojı herhangi bi ustaya veya mercedes servisinde yaptrsam olurmu
Kasaba değil iyi bir egzozcuya dikkat et.Önce sor bunu takabilirmisin de gak guk ederse abi ben yine sana işçilik ücretini vereyim beni başka birine yönlendir dersin
mercedes ustası adam almanyada çalışmış fln takamazmı o yav
ercan adas
30.09.11, 01:18
mercedes ustası adam almanyada çalışmış fln takamazmı o yav
O egzozcu işi.Egzoz farklıdır karıştırma
eyvallah kardeşler bilgilerinz için yarın ılk işim aramak olcak :D
istanbula yolun düşüyormu harika bir sistem var uzaktan kumandalı egzozu açıyorsun baktın polis çevirmesi var yada aileile gezeceksin kapatıyorsun anahtarlık gibi kumandası var müthiş bişi eğer istanbula yolun düşüyorsa seni istanbulun en iyi egzost çusuna yönlendirebilirim vanayla muslukla uğraşmıyorsun istersen çok temiz 2.el egzostta vardı 1 arkadaşımda acele etme 1 kaç gün müsade et onu alalım istersen
Erkam açıklamayı yapmış ama üstünden geçeyim.kazanı yerine oturtabilmen için birkaç kaynak işi vardır.çünkü üniversal üründür.eksozt çıkışı arka tamponun ortasına doğru yaklaşacaktır.mümkün olduğunca tamponunda tadilat yapma.ve kazanın arkasındaki kelepçeyi kesip kaynatmalarına müsade etme.aracın borusunu içine sokup kelepçelesinler.kaynak yapılan yerlere mutlaka boya sür oksit yapmasın.kafası aşağı kıçı başı oynar monte ettirme.bu remus.boru değil
ercan adas
30.09.11, 01:37
istanbula yolun düşüyormu harika bir sistem var uzaktan kumandalı egzozu açıyorsun baktın polis çevirmesi var yada aileile gezeceksin kapatıyorsun anahtarlık gibi kumandası var müthiş bişi eğer istanbula yolun düşüyorsa seni istanbulun en iyi egzost çusuna yönlendirebilirim vanayla muslukla uğraşmıyorsun istersen çok temiz 2.el egzostta vardı 1 arkadaşımda acele etme 1 kaç gün müsade et onu alalım istersen
Hocam Mercedes ya
http://www.facebook.com/#!/photo.php?v=283841668311600 bu adamlar ucmus :):):):)
yav hocam bugun aradım adamı kalmadı diyo diger modelden var diyo 90 gün sürer getirmemz diyo bana bi remus egzoz bulun arkadaşlar
yav hocam bugun aradım adamı kalmadı diyo diger modelden var diyo 90 gün sürer getirmemz diyo bana bi remus egzoz bulun arkadaşlar
vay vay vay genç kardeşim demek sende hastalandın.çok gençtin yazık oldu.
arkadaşlar aldım egzozu pazartesi gelyo :D vitrindeki tek kalan remusuda ben aldım :D
arkadaşlar aldım egzozu pazartesi gelyo :D vitrindeki tek kalan remusuda ben aldım :D
kaça aldın,
hayırlı olsun bu arada?
400 e aldım arkadaşlar teşekkürler sabırsızlıkla gelmesini bekliyom :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.