Orijinalini görmek için tıklayınız : emniyet kemeri sensörü
ben emniyet kemeri sensörü takmak istiyorum bu mümkün mü. emniyet kemerini takmadığın da vızırtı yapıyo ya bib bib bib bib diye ondan takmak istiyorum nasıl yapa bilirim...:confused:
W124 lerde Aydınlatma Şeklindeydi Sonra Kaldırdılar.
Yenilere Eklediler uyarı sesini.
ama yapılabilir herhalde araştırmam lazım.
Millet kemer tokası takar ötmesin diye sende ötsün diye Uğraşıyon :) :) :)
olmayınca işte insan imreniyo... olsa nasıl sustururum bunu diye konu açar :D:D:D:D:D
herkes susturmaya çalışıyor sen öttümeye çalışıyorsun gerçekten :D gerek yok bence abi boşuna masraf yapıcaksın başka birşey yaptır o paraya :)
allahım allahım geldilermi aga sana işinmi yok bırak allah aşkına :D:D
ben emniyet kemeri sensörü takmak istiyorum bu mümkün mü. emniyet kemerini takmadığın da vızırtı yapıyo ya bib bib bib bib diye ondan takmak istiyorum nasıl yapa bilirim...:confused:
Hocam naptın öyle sitenin en çok tepki alan konusunu açtın nerdeyse :D o sensörü taksan bu seferde susturmak istiyorum diye konu açarsın :D
bencede abi ya bırak olmasın boş iş :) arkadaşlarında dediği gibi biz sussun diye yedek parçacılardan kafa alıp takıyoruz sen öttürmeye çalışıyorsun :)
ne bileyim bende olsun diye düşündüm :D öyle masraflı bişeyse tabiki gerek yok....
2 tane koltuğun emniyet kemer mekanizmasından al tak. bir tane buzzer a kontaktan gelen hattan elektrik al. mekanizmaları paralel bağla.sonra da buzzer a bağla. kemer takmadıkça ötsün. bu kadar basit.
w212 ve w204 te kemer takmadan gidersen kafanı ütülüyor. mecbur takıyorsun.
kemer tokalarını kullanıyordum. meğer araçlarda pre safe varmış. pre safe tam bir baş belası. ikide bir kemeri gerip duruyor adamı koltuğa yapıştırıyor.
kemer tokasını belli bir müddet sonra anlıyor kemer takılı değil uyarısı vermeye başlıyor.
kemer tokalarını kullanıyordum. meğer araçlarda pre safe varmış. pre safe tam bir baş belası. ikide bir kemeri gerip duruyor adamı koltuğa yapıştırıyor.
kemer tokasını belli bir müddet sonra anlıyor kemer takılı değil uyarısı vermeye başlıyor.
Mercedes sahtekarlığı anlıyo yani..
Vayyy Sahtekar.... Sen Kimle Dans Ediyosun :) :) :)
hehehehe :) valla abi biz Turk uz eminim sen o sistemede bi sey bulursun...
kemeri koltuga oturmadan tak sonra otur. kemer arkada kalsin yani. o zamanda otuyo mu???
yaa bu arada w124 lerdei ikaz lambasinin yaninda kucuk kara seklinde bi izgara var sanki hoporler korumaligi gibi o ne? ne ise yariyor??
hehehehe :) valla abi biz Turk uz eminim sen o sistemede bi sey bulursun...
kemeri koltuga oturmadan tak sonra otur. kemer arkada kalsin yani. o zamanda otuyo mu???
yaa bu arada w124 lerdei ikaz lambasinin yaninda kucuk kara seklinde bi izgara var sanki hoporler korumaligi gibi o ne? ne ise yariyor??
amacım onu alt etmek değil kemer takmak. :) Trafik kurallarına uyalım , uymayanları uyaralım.
W124 lerde tavan lambasındaki ızgara klima sensörüne aittir. Araçta klima varsa orada sensör vardır. Yok ise orası boştur.
amacım onu alt etmek değil kemer takmak. :) Trafik kurallarına uyalım , uymayanları uyaralım.
W124 lerde tavan lambasındaki ızgara klima sensörüne aittir. Araçta klima varsa orada sensör vardır. Yok ise orası boştur.
Benim bildiğim ordan sıcaklığı ölçerek ona göre ayarlama yapmıyormu.
Yoksa sigara dumanı mı çekiyor.
Benim bildiğim ordan sıcaklığı ölçerek ona göre ayarlama yapmıyormu.
Yoksa sigara dumanı mı çekiyor.
sensörde var. kötü koku emiciside.
farukcagsak
27.05.10, 19:30
herkes susturmaya çalışıyor sen öttümeye çalışıyorsun gerçekten :D gerek yok bence abi boşuna masraf yapıcaksın başka birşey yaptır o paraya :)
+99 :) aynen ya kendine eziyet etmek için ugrasmaya gerek var mı :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.