PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : becker mexico radyo çalar hk.

bariscb
28.09.11, 22:06
arkadaşlar merhaba.w114 kasa kodlu aracımın radyo çalarını takamıyorum.becker mexico markadır.

bu konu hakkında tecrübesi olan deneyimi olan yada ankarada bu işi yapabilecek bilen bir usta bilgisi olan varsa sevinirim..resimleri ekleyeceğim.teybin artısını buldum elektirik verdim ama diğer kabloları hoparlörlere deniyorum ses alamıyorum acaba arızalımı.

birde çok sevdiğim bir arkadaşımın araştırması sonucu arkaya bağlanan bir soket olması gerektiğini söyledi ses alabilmek için acaba bu soketten gören duyan bilen varmı?
resimde göreceğiniz soketi ben ayırdım çünkü ona uygun girecek başka soket yok oradan artıyı buldum ama ancak bu kadar ilerleyebildim.

bariscb
28.09.11, 22:54
http://www.youtube.com/watch?v=D0GVZbzK-bc&feature=related bir video yakaladım.benim kesmiş olduğuım soket bir kutuya bağlanmış ordanda hoparlöre çıkış veriliyor.eski nesil anfi gibi birşey sanırım. beyler bilgisi olan lütfen paylaşsın benimle.

w126 MB260SE
28.09.11, 22:57
Sen getir ben hallederim...

bariscb
30.09.11, 17:24
arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan yokmu ?

Erdogan
30.09.11, 21:02
cihazın kendi başına ses verme kabiliyeti yoktur.amfi ve tuner katı ayrıdır.kestiğiniz kablo amfi kalosudur.amfi arkasından speakerlere ses verilmelidir.eğer amfi tuner katı elinde mevcutsa kestiğin kablonun renkleriyle uğraşma.tamamen soyup karşı karşıya getir sorun çözülür

bariscb
30.09.11, 21:55
evet hocam haklısın bende çözdüm durumu ama geç oldu biraz. anfi katı lazım bana.mevcut değil malesef nerden nasıl bulunur biraz zor ihtimal bakalım acelemiz yok hayırlısı bir gün bir yerde karşımıza çıkar inşallah.

Erdogan
30.09.11, 22:43
farklı modellerin amfileriylede besleyebilirsiniz.w124 kasada kullanılan teyplerin amfi katları sağ paspasın altıda olur kablo girişleri sizinkiyle aynıdır.kullanmayan bir arkadaş varsa forumda yardımcı olsun
belki bir çoğu orda öyle bir parçanın olduğunu bile bilmiyordur.paspasın altında motor tarafına doğru bir plastik vardır.onu söküp baksınlar.orjinal teyp çıkışılı olan w124 lerin hemen hepsinde vardır

bariscb
30.09.11, 23:28
peki başka alternatif bir seçenek varmı hocam? bende 201 var ondada mevcutmudur acaba?

Erdogan
01.10.11, 02:07
aynen aynı yıl araçları 201 de de olabilir.ama yeri aynımıdır bilemiyorum.kablonun uçlarının ne manaya geldiğini bilsek basit bir amfi ilede çözülür işiniz ama maalesef çok eski parca.dökümana ulaşamıyoruz