Orijinalini görmek için tıklayınız : w202 kasa Kumandadan Cam indirme ve kaldırma
Arkadaşlar 96 elegans c200 üm var. Aracımı kapıları kapatırken kumandaya uzunca basıyorum kapıları kilitliyor ve acık olan camları elimi butunda tuttugum sürece kaldırıyor
Fakat kapıları acarken indirmesi gerekiyor ama indirmiyor. Benim bilmediğim bir yöntem mi var acaba?
açma düğmesine uzun basmayı dene
deniyorum, zaten tek düğme var ama olmuyor. Kapıyor acmıyor...
geri açarken 4 camı birden açar o yüzden kullanmaya gerek kalmıyo
4 camı kumandadan kaldırdıktan sonra tekrar basılı tut camları açacak mı bakalım.
olmuyor ise sağ ön kapıdan anahtar takarak kapatıp açmayı dene. sistem oradan çalışıyor ise anahtarda kodlama hatası yada immobolizer beyninde kodlama hatası var demektir.
İlginiz için teşekkür ederim. Bi sorun var ama çözemedik kapaması yeterli zaten, Laf aramızda iki yıldır bilmiyorduk bu özelliği yeni ögrendim hiç yoktan iyi... :))
sa size bir sorum olacak. bendede 95 model c200 var ön camların tuşuna sonuna kadar basınca otomatik iniyordu oto sanayide ayarları ile oynamışlar şimdi inmiyor ne yapmam lazım ???? teşekürler
sa size bir sorum olacak. bendede 95 model c200 var ön camların tuşuna sonuna kadar basınca otomatik iniyordu oto sanayide ayarları ile oynamışlar şimdi inmiyor ne yapmam lazım ???? teşekürler
sigortalarini kontrol et. onun bir ayari yok.
bana yardımcı olurmusunuz ?? onun sigortaları hangisi bilmiiyorum vallahi.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.