Orijinalini görmek için tıklayınız : S 500 L için Danışma
Herkese merhaba.. 4 gün önce 1994 model S 500 L aldım. Ama işin doğrusu bu araç hakkında çok da fazla bilgim yok. Bu araç ile ilgili ne gibi sorunlar çıkabilir, nelere dikkat etmeliyim, iyi mi yaptım, kötü mü yaptım her türlü katkınızı ve fikrinizi bekliyorum.. Herkese teşekkürler...
hayırlı olsun.... umarım aldığınız araç çok temizdir... yoksa bu S kasaların (s 320 350 500 600 ...) bir sorunu olursa başınızı çok ağrıtır...
parçası bayağı bi pahalıdır... işcilik maaliyetleri ağırdır...s 500 5000 cc motor vardır.(4998 felan yazar ruhsatta)
tam anlamıyla sorunsuz bir araç ise araca değil tam bir tank a biniyorsunuz demektir...
Teşekkürler.. Temiz olduğunu düşünüyorum. Aracı amcamdan aldım.. Tamirci kendisi.. Aldıktan sonra epey masraf yaptı. Epey uğraştı. Tüp de taktı. Tabii ki bakımı ve tamiri için de garanti amcamdan. :D
Umarım haklıdır... :S
ewet resmen tank ve bildiğim kadarıyla fazla problem çıkaran bi araç değil yeterki işinin ehli bi ustan olsun yada doğru kişi doğru teşhisle çözülemeyecek problemi yok
hayırlısı olsun güzel araç ama LPG olsa bile yakıtı enn az 40 kuruş daha aşşağısı mümkün değil bence...
yakıtını düşünen gitsin yağtenekesinden yapılmış bişey alsın kardeşim ne işin var mercedesle sonrada yakıtına vermediğin parayı bakımına verirsin
w126 MB260SE
24.05.10, 18:58
Hayırlı Uğurlu Olsun...
bebek almışssınız temizse hayatta pişman olmazsınız...
bence pişman olmayın. sağlam 1 kerelik bir bakımla 10 yıl bakımsız bineceğiniz bir araç almışsınız.
güle güle kullanın.
yakıtını düşünen gitsin yağtenekesinden yapılmış bişey alsın kardeşim ne işin var mercedesle sonrada yakıtına vermediğin parayı bakımına verirsin
öncelikle yazdığınız yoruma dikkat edin....
-YAKITIMI DÜŞÜNÜYORUM
-YAĞ TENEKESİNDEN YAPILMIŞ BİŞEY ALMIYORUM
-MERCEDESE BİNİYORUM...
NE OLACAK ŞİMDİ HOCAM?
Sizi bilmem ama bu forumdaki kimse bildiğim kadarıyla havadan beleşten para kazanmıyor ve herkes ekonomisini düşünüyor...
Valla içimi rahatlattınız diyebilirim. Tabii ki büyük motorlu arabaya binen çok yakıt harcamayı göze almalı. LPG ile 35-40 krş civarı yakıyor ki çok fazla da değil böyle bir araba için..
Valla içimi rahatlattınız diyebilirim. Tabii ki büyük motorlu arabaya binen çok yakıt harcamayı göze almalı. LPG ile 35-40 krş civarı yakıyor ki çok fazla da değil böyle bir araba için..
yakıt durumu iyi. ondan aşağı zaten yakamaz. ondan aşağı yakarsa zaten gaz ayarı kısık demektir. zevkli sürüş yapamazsınız.
Maşallah Hem Sürat Bakımından Hemde Sağlamlık Bakımından Kusursuz bir araç.
Allah Kaza Bela Vermesin..
2 tonluk bir makina.Bırakında yaksın.
Hem hiç bir mercedes fazla yakmaz.Yakıt pahalı..
öncelikle yazdığınız yoruma dikkat edin....
-YAKITIMI DÜŞÜNÜYORUM
-YAĞ TENEKESİNDEN YAPILMIŞ BİŞEY ALMIYORUM
-MERCEDESE BİNİYORUM...
NE OLACAK ŞİMDİ HOCAM?
Sizi bilmem ama bu forumdaki kimse bildiğim kadarıyla havadan beleşten para kazanmıyor ve herkes ekonomisini düşünüyor...
öncelikle kimseye hakeret veya o gibi uygunsuz bi cümle kullandığımı zannetmiyorum böyle algılandıysa özür dilerim.Herkes yakıtını tabiki düşünmek zorunda ama gülü seven dikenine katlanacak mercedes alan hiç kimse ben dahil az yakar diye almıyoruz 6 ayda 10.000km yol yaptım ve yaktığı yakıtın son damlasına kadar helal olsun dedim hiç bir zamanda yakıtından dolayı arabayı kötülemedim ama istenirse her kul yapısında olduğu gibi eksik ve kötü yanları bulunabilir ama dostlar seven sevdiğinin kusurunu görmez bunun adı aşktır
aga ben onu bunu bilmem w140 babalarin babasidir. aracini gule gule kullan degerini bil, Allah kaza bela vermesin.. seni yolda birakmaz...keyif ve konforun bitmez daha ne deyim hayirli ugurlu olsun...
öncelikle güle güle kullanın kazasız belasız.
c ve e sınıflarda el değiştirme olayı daha fazla olduğu için problemlileri daha çok çıkıyor karşımıza. ama s sınıfı genelde makam ve uzun yol aracı olarak tercih edildiği için çoğunlukla temiz ve bakımlı oluyorlar gördüğüm kadarıyla ;)
öncelikle kimseye hakeret veya o gibi uygunsuz bi cümle kullandığımı zannetmiyorum böyle algılandıysa özür dilerim.Herkes yakıtını tabiki düşünmek zorunda ama gülü seven dikenine katlanacak mercedes alan hiç kimse ben dahil az yakar diye almıyoruz 6 ayda 10.000km yol yaptım ve yaktığı yakıtın son damlasına kadar helal olsun dedim hiç bir zamanda yakıtından dolayı arabayı kötülemedim ama istenirse her kul yapısında olduğu gibi eksik ve kötü yanları bulunabilir ama dostlar seven sevdiğinin kusurunu görmez bunun adı aşktır
1. yorumdaki yanlış anlaşılma hitap şeklinden kaynaklıydı ve dalga geçercesine yazılmış niteliğinden anlamıştım ben teşekkürler 2. ince ve güzel yorumunuz için...
ayrıca bildiğim kadarıyla bu s500 ler 5.0 litre motora sahip nasıl 35-40 kuruş yakıyor anlamış değilim :S ben 2.0 litre motorla 35 kuruş yakıyorum 2 buçuk katı büyük bir hacimdeki motor nasıl aynı yakıtı yakarki ??
1. yorumdaki yanlış anlaşılma hitap şeklinden kaynaklıydı ve dalga geçercesine yazılmış niteliğinden anlamıştım ben teşekkürler 2. ince ve güzel yorumunuz için...
ayrıca bildiğim kadarıyla bu s500 ler 5.0 litre motora sahip nasıl 35-40 kuruş yakıyor anlamış değilim :S ben 2.0 litre motorla 35 kuruş yakıyorum 2 buçuk katı büyük bir hacimdeki motor nasıl aynı yakıtı yakarki ??
5 litre motorun kasayi yerinden oynatmasi 2 litreden cok daha kolaydir..
gerek rampalarda gerek ara hizlanmalarda 5litreden kaynaklanan potansiyel fark sanirim buna sebep..
yani en azindan ben boyl yorumladim :)
ama arac durumu ve kullanim sekli en onemli faktor yinede..
hayırlı uğurlu olsun, dünyanın en sağlam arabalarından birini almişsiniz. Kazasız belasız kullanın, iyi bakarsanız kolay kolay sorun çıkartmaz
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.