Orijinalini görmek için tıklayınız : Hız sabitleyici beyin tamiri
Arkadaşlar hız sabitleyicinin beyni arızaı bunun tamir olanağı varmı yaptıran varmı yoksa çıkmasını nerden bulabiliriz.
merhabalar, inşallah bulabilirsiniz parçayı, eğer isterseniz yurtdışından getirtmenize yardımcı olurum, benim aracımda olmadığı için bende taktırmayı düşünüyorum, dün aksşam hatta baya araştırmıştım.
erman abi bu hız sabitleyici ortalama kaça maal olur ?
güzel bir donanım var olan araçlar için tabi yoksa ayağımuz uyuşacak demektir :)
erman abi bu hız sabitleyici ortalama kaça maal olur ?
beyin ve kol olarak ikisi hemen hemen 120-130$*fiyatı var, kargo ve gümrük hariç. tabii birde işçilik maliyeti var ek olarak
bu dediğiniz sıfır mı? 120 x 1500=180 tl mekaniz ma desek kargo vs onlar ne kadar birde işcilik tahmini ne tutar
abi kargo urune gore değişiyor walla, gumrukte ürünün kişisel kullanım + hediye olarak göndertebilirsek eger, kargo ucreti %10-%20 arası değiştiriyor, gümrüğün insafında birazcık, işçilik konusunda inan hiç bi fikrim yok
beynin numarasını alayım bi arada sana yazayım bi araştır sana zahmet benim aracın kolda felan bişi yok beyin dedi anetp teki tamircim kolu felan ölçtü çalışıyo
numarasını verirsen iyi olur abi.
hız sabitleyicinin numaraları bi araştır bakalım kardeş
w126 MB260SE
10.04.10, 22:59
Beyin tamiri Ankara'da 150-200 tl arasında tamir eden yerim var...Fakat garantili değil çünkü çabuk bozulan bir beyin...
valla garanti işi olsa iyi olurdu yani garanti verebiliyorsa arıza tamamen giderilebiliyor demektir bence.Ben şahsen orjinalinin tamirinden yanayım çıkma aldığımız beyninde arıza yapmayacağına garanti verilemiyo zaten.
w126 MB260SE
10.04.10, 23:19
valla garanti işi olsa iyi olurdu yani garanti verebiliyorsa arıza tamamen giderilebiliyor demektir bence.Ben şahsen orjinalinin tamirinden yanayım çıkma aldığımız beyninde arıza yapmayacağına garanti verilemiyo zaten.
Tamir edildiğinde sorunsuz olarak çalışıyor...Fakat 2 km sonra bozulursa ona garanti yok bunu demek istedim...Ha 5 dk'ya da bozulabilir 50 yıla da bozulabilir... ;)
w126 MB260SE
10.04.10, 23:26
şaşmazdamı bu yer
Evet Şaşmaz 30.Sokak İmaj oto elektrik Osman Usta...Adresinizi Kerem'den aldım derseniz en iyi şekilde yardımcı olurlar...
Benim aracıma 0'dan el gazınıda o bağladı...
ankara bize baya bi uzak ama bi bahaneyle gidersek bi araştıralım bakalım arabayı aldığımda baya vakit geçirmiştim şaşmazda geçen sene orda bi tahir usta vardı elektrikci ona sormuştum yaptırırız demişti ama zamanım olmadığı için baktıramamıştım.
zaten gelirsem seni bulurum direk olmazmı:)
w126 MB260SE
10.04.10, 23:52
ankara bize baya bi uzak ama bi bahaneyle gidersek bi araştıralım bakalım arabayı aldığımda baya vakit geçirmiştim şaşmazda geçen sene orda bi tahir usta vardı elektrikci ona sormuştum yaptırırız demişti ama zamanım olmadığı için baktıramamıştım.
Ben Tahir ustayla kavgalıyım ne ismimi nede selamımı söyle Tahir ustaya gidersen...
w126 MB260SE
10.04.10, 23:52
zaten gelirsem seni bulurum direk olmazmı:)
Numaramı kaydet imzamda yazıyo gelirsen araman yeterli...
tamam kardeş zaten ben bildiğimden gitmedim ustaya gelirsem mutlaka uğrarım inşallah sen yol gösterirsin.
w126 MB260SE
13.04.10, 00:04
tamam kardeş zaten ben bildiğimden gitmedim ustaya gelirsem mutlaka uğrarım inşallah sen yol gösterirsin.
Tabiki elimden geldiğince yardımcı olurum...
kerem ben vazgeçtim hız sabitleyici fikrinden :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.