Orijinalini görmek için tıklayınız : merak ?
arkadaşlar ilk resimde benim tepe lambamdaki emniyet kemeri ışığı var 2. cide netten bi w124 ün tepe lambası neden bende mercedes benz yazmıyo merakım budur yada yazmasını sağlayabilirmiyiz :confused: ufak bi ayrıntı ama mercedes benz yazması daha hoş :) harfleri boş tam oraya göre bi çıktı alsak orayı kazısak sadece kırmızı ışık kalsa daha sonra içi boş çıktıyı oraya montelesek olurmuki :confused::rolleyes:
http://i45.tinypic.com/vrzyub.jpg
http://i49.tinypic.com/b88kz8.jpg
orjinalden şaşma ;)
görüntü daha hoş sanki aga :)
Dikkatli baktımda arada pek bi fark göremedim bence o ekran seninkiyle aynı :) tek farkı o ekranın dış kısmına 2 yıldız ve bir adet Mercedes-Benz yazısını matbacıda yaptırarak oraya yapıştırmış. Aynısını sende yaptırabilirsin yazıların içini saydam bırakırsın ve o görüntünün aynısını elde edersin ;)
Dikkatli baktımda arada pek bi fark göremedim bence o ekran seninkiyle aynı :) tek farkı o ekranın dış kısmına 2 yıldız ve bir adet Mercedes-Benz yazısını matbacıda yaptırarak oraya yapıştırmış. Aynısını sende yaptırabilirsin yazıların içini saydam bırakırsın ve o görüntünün aynısını elde edersin ;)
bende öyle düşündüm ama o daha hoş durmuyomu aga :rolleyes:
tuner faruk
23.05.10, 01:43
Bence ince ve güzel bi ayrıntı;)
sonunda bana katılan birisi :):o
bencede:)
sonunda bana katılan birisi :):o
kesinlikle sana katılıyorum reall bu konuda fevzi abiye sesleniyorum madem orjinalden şaşma niye smoke niye lorinser :)
kesinlikle sana katılıyorum reall bu konuda fevzi abiye sesleniyorum madem orjinalden şaşma niye smoke niye lorinser :)
dökme ya da fiberle uğraşmıoz Sercan,mercedesin orjinal ekipmanını üreten firmadan destek alıoz ;)
Bence mecut ışığa kornaları bağla.
Belki emniyet kemerini takarsın..
Bence mecut ışığa kornaları bağla.
Belki emniyet kemerini takarsın..
emniyet kemeri beni boğuyo abi :D:D
w126 MB260SE
23.05.10, 19:35
Bencede 10 numara olur :)
Güzel Çalışma Olmuş. Arka Paneli Yaptırman Lazım Gerisi Kolaydır..
orada bir folyo var. çıkartıp yerine istediğini hazırlayıp koyabilirsin. tabela işi yapanlara danış.
bende öyle düşündüm ama o daha hoş durmuyomu aga :rolleyes:
hoş durmasına birşey demiyorum hoş duruyor zaten ama %90 benim dediğim şekilde yapmıştır. Ayrıca Fatih abinin dediği gibi folyo gibi birşey varmış onu çıkart tabelacıda yaptır neticede demokraside çareler tükenmez :D
hazır sökmüşken 12 voltluk bir tane buzzer al o ışıklara paralel bağla. ışıklar yanıp sönerken kemer tak diye sinyal verir.
o kadar çoşucam diyorsun 1993 modelin emniyet kemek takma yeri mekanizmasından al. onlar kablolu. kemer takılmadığı zaman devreyi tamamlamıyor. onu da oraya bağlattır elektrikçiye. kemer takmadıkça hem lamba yanıp sönsün hemde ötsün.
w124 lerin çift srs li olanlarında kemer takılı olmadığı zaman o lamba sürekli yanıp sönüyor. ayrıca kemer mekanizmaları da fişekli. ani kilitlemelerde 2-3 cm boşa bırakıyor kemeri iç organlarına baskı yapmasın diye.
hakan e420
23.05.10, 22:09
internnette satiliyor saadece ince bir folio
hazır sökmüşken 12 voltluk bir tane buzzer al o ışıklara paralel bağla. ışıklar yanıp sönerken kemer tak diye sinyal verir.
o kadar çoşucam diyorsun 1993 modelin emniyet kemek takma yeri mekanizmasından al. onlar kablolu. kemer takılmadığı zaman devreyi tamamlamıyor. onu da oraya bağlattır elektrikçiye. kemer takmadıkça hem lamba yanıp sönsün hemde ötsün.
w124 lerin çift srs li olanlarında kemer takılı olmadığı zaman o lamba sürekli yanıp sönüyor. ayrıca kemer mekanizmaları da fişekli. ani kilitlemelerde 2-3 cm boşa bırakıyor kemeri iç organlarına baskı yapmasın diye.
abi ötemsiyle falan uğraşamam bu görüntü olsun yeter :D hem gereksiz takmayınca ötmesi falan :)
internnette satiliyor saadece ince bir folio
tr deki sitelerde varmıki :confused:
Benimki cift air bag ama kemer takmadan sönüyor..
Benimki cift air bag ama kemer takmadan sönüyor..
iptal edilmiştir abi orj bozulmuş at çöpe arabayı :D
Burda yokki.
Sizin evin yakınlarında varmı çöp..
Burda yokki.
Sizin evin yakınlarında varmı çöp..
ben gelip teslim alıyım çöpe atmak için istersen :rolleyes:
Bencede 10 numara olur :)
kerem sende yaptır senin 124 e sen orda araştır ben burda bunu :D
Güzel Çalışma Olmuş. Arka Paneli Yaptırman Lazım Gerisi Kolaydır..
araştırıcam valla serkan :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.