PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Iron Man 2

vmetin
21.05.10, 09:50
Iron Man 2 filmini geçen hafta Ankamall deki sinemada eşim ve arkadaşlarla seyrettik.

Eylenceden başka vaadi olmayan, yüksek teknoloji, güzel arabalar(audi modelleri genelde), güzel kadınlar, Robert Downey JR'ın güzel kıyafetleri, bol patlamalı efekler ve hoş esprilerle güzel zaman geçirdik.

Filmin zayıf yönü senaryosundaki tutarsızlıklar ve zayıflıklar ama filmin zaten bir çizgi romandan uyarlandığını düşünecek olursak bir başyapıtta beklememeliyiz.

Film Batman Dark Knight gibi karamsar bir çizgiroman uyarlaması değil daha ziyade Spiderman gibi renkli ve ışıklı. Belki de bu fark Iron Man ve Spiderman'in Marvel çizgiromanlarının Batman'in ise DC comics'in bir karakteri olmasından ve bu şirketlerin çizgiromanlarında yarattıları hayal dünyasının ve okuyucu kitlelerinin farklı olmasından kaynaklanıyor.

Netice itibari ile biz filmi ankamallde hemde cumartesi akşamı seyrettiğimiz için kişibaşı 13,50TL 'ye seyrettik alığımız mısır ve kolalarla yaklaşık 70 tl harcadık 4 kişi. Biz öyle denk geldiği için ankamalle gittik. Program yaoarak gidecek olan arkadaşlar daha ucuz bir sinemayı tercih edebilirler.

yaklaşık 2 saati eylenceli bir şekilde geçirmek için gidilebilir, seyredin ve unutun tam bir tüketim malı yani.
iyi seyirler.

seyitali
21.05.10, 11:14
teşekkürler

xside
21.05.10, 13:56
internetten indirmiştim,emek harcanmış güzel bi film,izlemeye gerçekten değer.dolby digital ev sinema setinde izledim zevk aldım sinemada kim bilir nasıldır.

mühendis
21.05.10, 15:56
internetten indirmiştim,emek harcanmış güzel bi film,izlemeye gerçekten değer.dolby digital ev sinema setinde izledim zevk aldım sinemada kim bilir nasıldır.

fevzi abi ne yaptın ya... hem emek harcanmış diyorsun hem netten indirip izliyorsun. emeğe saygı lütfen :) :) :)

serkan719
21.05.10, 16:23
Teşekkürler Volkan abi ama sinemaların bazıları malesef öyle.

12.50 TL Bilet
6 TL mısır
3 TL kola

banada böylesi denk geldi.

Prince of Persia girdi bugün vizyona onu düşünüyorum...

xside
21.05.10, 19:38
fevzi abi ne yaptın ya... hem emek harcanmış diyorsun hem netten indirip izliyorsun. emeğe saygı lütfen :) :) :)

kktc ye gel :D bunu indirebilirsen sana sinema açayım :D tek başına izlediğin filmleri izlettireyim :):)

tapari75
22.05.10, 10:34
bu filmin adını hatırlar gibiyim ama bahsettiğiniz filmi izlemedim zaten gebzede sinema yok :) en yakın izmit veya tuzla pendik gibi semtlere gitmek gerek sinemaya gitmek yerine daha güzel etkinlikler yapmayı tercih ediyoruz arkadaşlar olarak..

gudikcik
22.05.10, 21:05
bende gitmek isterim ama maalesef giresunda sinema yok. ses sistemi konser kolonlarından paralel bağlanmış.

perde de yırtık var. ayrıca rüzgardan dalgalanıyor.

milattan kalma filmler oynuyor. hala yalancı romantik afişi asılı :)

şu an da evde HD transformes II seyrediyordum. ara verdim foruma girdim bir baktım iron man muhabbeti dönüyor.

ilk iş kocaeliye gidince iron man izlemek olacak.

real_26
23.05.10, 01:59
bende gitmek isterim ama maalesef giresunda sinema yok. ses sistemi konser kolonlarından paralel bağlanmış.

perde de yırtık var. ayrıca rüzgardan dalgalanıyor.

milattan kalma filmler oynuyor. hala yalancı romantik afişi asılı :)

şu an da evde HD transformes II seyrediyordum. ara verdim foruma girdim bir baktım iron man muhabbeti dönüyor.

ilk iş kocaeliye gidince iron man izlemek olacak.
sinema müthişmiş abi ordaki :rolleyes:
teşekkürler ...