PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Elektrikli cam krikoları

xside
20.05.10, 23:13
.

tapari75
20.05.10, 23:17
şema konusunda fikrim yok fevzi abi fakat elektrikçide gerekli montaj işlemlerini yaptırdıktan sonra alarm cı 4 cam kaldırması için otomatik modülatör bağlıyor pekte maliyetli birşey değil...

serkan719
20.05.10, 23:19
4 Camı Kaldırmak kolay. Modül Takılıyor O kadar.

xside
20.05.10, 23:20
4 Camı Kaldırmak kolay. Modül Takılıyor O kadar.

lafa bak hele :D mesele onalrı bağlatmak kardeş :) anladın sen onu :)

real_26
21.05.10, 22:45
takacak adam yok anlaşılan :D
benim işide halledersen çok duamı alırsın :)

w126 MB260SE
22.05.10, 00:15
Camları kumandayla kaldırma yapma bence abi...Sebebini sorma başına bazı şeyler gelince demiştin dersin ;)

KorayKURÇ
23.06.10, 17:48
bencede hiç hoş olmaz diğer fonksiyonları güzel bagaj depo kilitleme sunroof kapatma gibi cam kaldırma iyi olmaz

sefa073
24.06.10, 00:38
bu sistemin adi comfort module ben de yaptirmak istiyorum (benim arabamdada suan elektrikli cam yok burada cikma ariyorum bulursam comfort modul de ariyacagim) kapiyi kiritlediginde camlar kapaliyor (olabilirse sunroof'u da)

bulent_66
24.06.10, 03:51
w 124 ü me 4 adet elektrikli kriko aldım,taktırmak istiyorum fakat orjinalde oldugu gibi,alarmla 4 camın kalkmasını istiyorum,orjinal şekilde nasıl bağlanabilir ? şema olarak ya da daha önceden bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim...

Kardeşim merhaba.ben cam otomatiklerini aracıma kendim taktım.Sanayide içinden çıkacak usta bulunamadı.Lakin tüm kablolarım v.s sıfır olarak elimde mevcuttu.çok zahmetli bir iş.orta konsul.tüm kapı içleri,sigorta panosu.direksiyon allt kaplama,sağ sol emniyet kemeri kaplamaları,sol ön koltuk,halılar komple sökülüyor.Tabi orjinal olarak layıkı ile kabloların geçmesi gereken yerlerden geçirerek.benim 1.5 günümü aldı.Lakin mercedes mühendisleri gelse sonradan takıldığını anlayamaz.Ama salla pati çakma iş yapılırsa kabloları ordan burdan sokarakta yapabilirsiniz.Çizimlerinin tamamı elimde mevcuttu.Lakin forumda kardeşimle olan bir kaç gereksiz tartışma yüzünden paylaşmaktan vaz geçtik.Bu lafım maksadı aşmasın.Ukalalık babından söylemiyorum.gereksiz polemikler yüzünden asıl amacımız olan yardımlaşma emel ve isteğinden uzaklaşıyoruz.Çizimleri bulursam burada tekrar paylaşırım.eğer tüm bunlardan sonra hala otomatikleri kendin takmakta ısrarcı isen elimden gelen yardıma hazırım.saygılarımla

xside
24.06.10, 09:05
Kardeşim merhaba.ben cam otomatiklerini aracıma kendim taktım.Sanayide içinden çıkacak usta bulunamadı.Lakin tüm kablolarım v.s sıfır olarak elimde mevcuttu.çok zahmetli bir iş.orta konsul.tüm kapı içleri,sigorta panosu.direksiyon allt kaplama,sağ sol emniyet kemeri kaplamaları,sol ön koltuk,halılar komple sökülüyor.Tabi orjinal olarak layıkı ile kabloların geçmesi gereken yerlerden geçirerek.benim 1.5 günümü aldı.Lakin mercedes mühendisleri gelse sonradan takıldığını anlayamaz.Ama salla pati çakma iş yapılırsa kabloları ordan burdan sokarakta yapabilirsiniz.Çizimlerinin tamamı elimde mevcuttu.Lakin forumda kardeşimle olan bir kaç gereksiz tartışma yüzünden paylaşmaktan vaz geçtik.Bu lafım maksadı aşmasın.Ukalalık babından söylemiyorum.gereksiz polemikler yüzünden asıl amacımız olan yardımlaşma emel ve isteğinden uzaklaşıyoruz.Çizimleri bulursam burada tekrar paylaşırım.eğer tüm bunlardan sonra hala otomatikleri kendin takmakta ısrarcı isen elimden gelen yardıma hazırım.saygılarımla

erbülent abi,üyülerimiz tanıyalım kısmına kendinizi tanıtırsanız memnun kalırız,erkam ın yakınısınız heralde...

proje rafa kaldırıldı konuda yaklaşık 5 hafta önce ki bi konu fikir ve görüşler için herkese teşekkürler...orjinali daha iyi ;)

bulent_66
24.06.10, 21:32
erbülent abi,üyülerimiz tanıyalım kısmına kendinizi tanıtırsanız memnun kalırız,erkam ın yakınısınız heralde...

proje rafa kaldırıldı konuda yaklaşık 5 hafta önce ki bi konu fikir ve görüşler için herkese teşekkürler...orjinali daha iyi ;)

Çok pardon.ben prosedür nedir bilmediğim için öyle atladım sanırım.Art niyet yok.Özür diliyorum.Daha öncede siteye üyeydim,sonra üyeliğim iptal olmuş.sebebinide anlamadım.Üye arkadaşlardan özür diliyorum.Kendimi tanıtmam gerektiğini bilmiyordum.
Projenin rafa kalkmasına üzüldüm.bence tekrar hayata geçir.bence çok büyük bir nimet.Ve insanoğluda rahata çok çabuk alışıyor.İnan bir W124 daha alacak olsam ilk aksesuar olarak cam otomatiğini arardım.Işıkta bir arkadaş yanınıza geliyor.İki çift laf edeceksiniz.direksiyondan sağ koltuğa kadar sünüyorsunuz.Camı açmak için bir seri garip hareketten sonra karizma yerlerde resmen sürünüyor:).Amanın bu sahneyi bir daha yaşayamam