Orijinalini görmek için tıklayınız : kapı fitilleri
slm arkadaşlar aracım w115 230 bugün benzinlikten yakıt aldım bıcı bıcı ya girdim ama girmez olaydım hep su içeri doldu kapı fitilinden su alıyor zaten kapı arasından bakınca dışarı görünüyor altarnatif olarak ne yapabilirim orjinali 250 tl civarında :S lütfen bana bi çare bulun
recepbilgin
31.08.11, 21:46
bende degıstırecem su almıyor ama bazı yerlerı eskımıs yardımcı olan vardır elbet bekleyelım aslında fıyat orjınalse normal varsa bunada sukur ben alırım nerde telefon varmı saygılarımla
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-mercedes-w115-kapi-fitilleri-takim-alman-mali-meyle-35145301/detay/ bu sitede güvenilir bi satıcı daha öncede bişeyler almıştım almadan önce mesaj atın taksitli satış sayfası açsın
recepbilgin
31.08.11, 23:47
cok twekkur ederım
meyle sanırım alman yan sanayi. yanılıyorda olabilirim. zira w115 in yıldızlı fitil takımı bu fiyatlara olmaz diye düşünüyorum.
bencede çok pahalı peki metreyle satılan fitil alıp yapıştırsam olurmu bilginiz varmı
recepbilgin
02.09.11, 00:37
evet ya arkadaslar bızım 115 lerın orjınalının alternatıf yokmu mesala benım reno concort un cam fıtılının orjınalı 1 bın kusur sıfırı ama sanayıde camcılarda orjınal gıbı olmasada metresı 7 tl ye var .bızım 115 lere baska ne olabılır
Almanya'dan ya da başka ülkeden getirtin bence.
Mercedes bu yahu metresi 7 liralık fitil takılır mı :)
mertdenizkamci
02.09.11, 00:59
Almanya'dan ya da başka ülkeden getirtin bence.
Mercedes bu yahu metresi 7 liralık fitil takılır mı :)
ahahaha :) Kardeşim herkesin bi alım gücü var ama işte hayırlısı olsun ne diyelim :):cool:
recepbilgin
02.09.11, 00:59
neden takılmasın arkadasım tabı orjınalı gıbı olmaz varsa orjınalıne yakın benım renoya eger ben camcıdakı fıtıllerı bulmasydım cıkmaları bıle onlarda okadar guzel degıl 3 yuz 4 yuz ama o 7 lıralık fıtıl ayıtedemezsın ınan mersedes dıyede sımdı fazla paravermek eger alternatıf cozumler varsa nasıl kapı dosemelerı var yansanayı bunun da olsa daha ıyı degılmı
Tabii ki haklısınız herkesin bir alım gücü ve bu işler için ayırdığı bütçesi var.
Fakat bazı şeylerden kısıp ben orijinalini tercih ederim.
Benim için Mercedes çok farklı bir olay.
Tabii ki herkesin tercihine saygı duyarım. :)
mertdenizkamci
02.09.11, 01:27
Tabii ki haklısınız herkesin bir alım gücü ve bu işler için ayırdığı bütçesi var.
Fakat bazı şeylerden kısıp ben orijinalini tercih ederim.
Benim için Mercedes çok farklı bir olay.
Tabii ki herkesin tercihine saygı duyarım. :)
:):p:D:D
yerli birebir aynısını sipariş ettim 120 tl yağ filtresi 10 tl 4 teker fren balatası 60tltoplam 190 tl 10 tl banka komisyonu 200 tl 12 taksitle sipariş verdim birkaçgüne elime ulaşırmış
http://mercedesparts.sahibinden.com/ ne ararsanız var orjinal ve yerli olarak
Aracı toplama aşamasına getirince 4 kapı ve bagaj toz fitilleri bana da gerekecek ancak ben burçsan yerine meyle tercih edeceğim.
meylede 260 lira orjinal ama çok gibi geldi bana
aynısının metresi 1.5 lirası varsa ben takarım arkadaş,sonuçta fitil dediğin alt tarafı lastiktir,uyumlusu ve kalitelisi olursa bul taktır camcılardan,sonuçta piston yada aksam almıyorsun ki
daha da yerlisini aldım 120 lira orjinalıda alman malı 260 lira neyse aldık artık gülü seven dikenine katlanacak
recepbilgin
02.09.11, 21:11
cok guzel baya bı faydası oldu bu 120 tl komple kapı fıtıllerı olan mı abı ben burda bulamadım tel varmı veya yetkılı bırı rıca etsem
link atmıştım orda var mesaj yollayın o size döner hatta ankaradan muammer bey sipariş vermiş derseniz hatırlar beni
recepbilgin
02.09.11, 21:38
tesekkurler sımdı atıyorum hatta ona salı gunu uzun bır lıste yapıcam en uygun kımdeyse teklıf verırler artık vakıt var zaman var gayede en ucuz yer nerdeyse ona bakıp yaptırmak bıryere baglı kalmak ıstemıyorum saygılarımla
bu site gayet ucuz bana göre bende biraz fiyat araştırması yaptım ankarada yerli fitile 170 tl dediler tek çekim orjinale 380 tl dediler 4 taksit bu siteden alıuorum ne lazım olursa 2 günde elime ulaşıyor yetkili kişi hakan bey siz beni söyleyin ankaradan muammer bey diye oda kapı fitili aldı derseniz hatırlar yardımcı olur
recepbilgin
02.09.11, 21:50
tamam abı cok tesekkur
Fitil deyip geçmeyin. Üç gün sonra kapıya yapışır kalırsa, arabanın içine toz veya su alırsa, saatte 60 -70 km hıza çıkınca nefesli sazlar orkestrası çalarsa o zaman aradaki 140 TL'nin boşa ödenmediğini anlarsınız.
yaf arkadaşlar w115 lerin kapı fitilleri tekmi çiftmi bende sadece kapı da var yeni değiştim fitili yine su alıyor
Fitiller tek.Keşke daha önce anlayan biriyle yapıştırsaydınız ama testi kırılınca yol gösteren çok olurmuş.
yok abim kaportacı taktı ama şöför kapısı sol üstten yine su alıyor
Bilmiyorum ki Koray bey.Şimdi kalkıp onlar orjinal değildi ondandır demek işin en kolayı.Sonuçta lastik fitil bu ama aklıma birşey gelmiyor.
evet orj. deyil ucuz etin yahnisi bu kadar olurmuş korkuyom ki yağmur yağacak diye :)
Bende branda var.Bence sizde bir tane edinin :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.