Orijinalini görmek için tıklayınız : -190-Panjur kiti modifiyesi
Daha önce açmıştım forum çökünce gitti...Tekrar paylaşıyorum...
eline sağlık Emrah ;) panjura güzel bi çözüm.
eline sağlık,paylaşımın için teşekkürler.güle güle bin.
güzel çalışma elinize sağlık...
güzel olmuş eline emeğine sağlık ...
bakın beyler aydınlatıyım sizi :D ben W124'lerime W140 Avantgarde panjuru alıyorum kenarlarından ölçüye uygun kesiyorum W124'ün Panjur nikelajlarına geçiriyorum oluyo bkz . bu çok daha güzel bir görüntü yapıyor . beceremem dersenizde ustanız rahatlıkla yapar heralde .
bakın beyler aydınlatıyım sizi :D ben W124'lerime W140 Avantgarde panjuru alıyorum kenarlarından ölçüye uygun kesiyorum W124'ün Panjur nikelajlarına geçiriyorum oluyo bkz . bu çok daha güzel bir görüntü yapıyor . beceremem dersenizde ustanız rahatlıkla yapar heralde .
Valla eline sağlık güzel olmuş ama zaten w124'ün avantgarde panjuru mevcut...Uğraşmaya gerek yok..w140'ın panjurundan da ucuz.Aklında bulunsun site de satan arkadaşlarımız var...
ya varda sonradan çizgilerin üstüne nikelaj takmayla estetik olmuyo b daha iyi diye söledim :D ( kendi icadım ) :D
Bak bu konuda var...9. mesajda resimleri paylaşılmış..Direk nikelajlı;)
http://www.mbclubtr.com/showthread.php?t=2739
hah o zaman başka ama olsun kardeşiniz mucit yani :D ayrıca ben bunu 7 yıl önce babama sölemiştim aferin lan iyi fikir dedi yaptırdık :D
hah o zaman başka ama olsun kardeşiniz mucit yani :D ayrıca ben bunu 7 yıl önce babama sölemiştim aferin lan iyi fikir dedi yaptırdık :D
Mucitsin canım ona birşey demiyorum...:D
Emeğinize sağlık,güzel çalışmalar olmuş.. :)
Mucitsin canım ona birşey demiyorum...:D
:D :D aklım fikrim Mercedeslerde olduğu için bunlar geliyo aklıma hep .
yusuf biliyo musun bende 1985 yılından bu güne kadar tüm Mercedes-Lerin katalogları var . :D :D bi ara resimleri koyarım istersen .
yusuf biliyo musun bende 1985 yılından bu güne kadar tüm Mercedes-Lerin katalogları var . :D :D bi ara resimleri koyarım istersen .
Memnun lolurum,hem ben hem üyelerimiz memnun olur...Bu arada w124 mü aldın daha yeni görüyorum..Araçlarına eklemişsinde....
yok bahsetmiştim sana gümüş gri hani . onuda ekledim W124'le ilgili şeyler paylaştığımda adamın W210'u var niye W124'le ilgileniyo demesinler diye :D
yok bahsetmiştim sana gümüş gri hani . onuda ekledim W124'le ilgili şeyler paylaştığımda adamın W210'u var niye W124'le ilgileniyo demesinler diye :D
Ahhh gümüş gri w124 satılır mı ?:D:D
satmam hayatta ya :D o benim 5. yada 6. göz ağrım :D
satmam hayatta ya :D o benim 5. yada 6. göz ağrım :D
O'nun da resimlerini bekleriz...
yusuf katalogların fotolarını çektim yüklicem şimdi :D
yusuf katalogların fotolarını çektim yüklicem şimdi :D
Bekliyorum..:D
tmmm :D
Bir şey diyeyim mi ikimizin ard arda cevap attığı konu en az 1 sayfa büyüyor bu konu 2 sayfa büyümüş..:D:D:D
Bir şey diyeyim mi ikimizin ard arda cevap attığı konu en az 1 sayfa büyüyor bu konu 2 sayfa büyümüş..:D:D:D
:D :D evt çok mu konuşuyoruz :D
resimler yüklendi başkan :D
:D :D evt çok mu konuşuyoruz :D
resimler yüklendi başkan :D
Galiba:D:DSiteye bir sohbet bölümü açılsa iyi olur:D:D
Galiba:D:DSiteye bir sohbet bölümü açılsa iyi olur:D:D
kesinlikle , baktın sohbet iyi gidiyo özele gel diyeceksin , ordan konuşcaksın :D
kesinlikle , baktın sohbet iyi gidiyo özele gel diyeceksin , ordan konuşcaksın :D
Face**** gibi:D:D
Face**** gibi:D:D
reklam yapmıyoruz :D :D
Serkan abi sana sesleniyoruz . :D sohbet bölümü açalım :D
reklam yapmıyoruz :D :D
Serkan abi sana sesleniyoruz . :D sohbet bölümü açalım :D
Reklam olmasın diye ben yıldızladım zaten:D:DReklam yasak!!:D
Reklam olmasın diye ben yıldızladım zaten:D:DReklam yasak!!:D
evt :D kural var boru değil :D
Neyse konuyu hem hortlattık hem de nerelere çektik.:D
Paylaşım için teşekkürler.
Neyse konuyu hem hortlattık hem de nerelere çektik.:D
Paylaşım için teşekkürler.
evet :D
Paylaşım için Teşekkürler .
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.