Orijinalini görmek için tıklayınız : cam açma düğmesi w126 ve w124
Arkadaşlar aracımın arka cam açma kumanda düğmesi sorun çıkarıyor, w124 ün düğmeleri benim w126 ya uyum sağlar mı, çünkü düğmelerin parça numaralarına baktığımda 124 ile başlayanlar vardı.
Ahmet Saraçoğlu
19.08.11, 14:38
arka cam açma düğmesi vites konsolunda mı yoksa arka kapı üzerinde mi?
Vites konsolundakilerin yan sanayileri mevcut ve ince pimleri var ,,, arka kapı üzerindekiler se kalın pimli ve birazdaha az bulunuyo diye biliyorum , çıkma parça satan arkadaşlardan temin edebilirsin..
ercan adas
19.08.11, 14:38
Sıkıntı yok
arka cam açma düğmesi vites konsolunda mı yoksa arka kapı üzerinde mi?
Vites konsolundakilerin yan sanayileri mevcut ve ince pimleri var ,,, arka kapı üzerindekiler se kalın pimli ve birazdaha az bulunuyo diye biliyorum , çıkma parça satan arkadaşlardan temin edebilirsin..
vites konsolundaki kumandalar hocam.
Sıkıntı yok
hocam yan sanayi buldum 12 tl,denemelik 1 adet sipariş edecem, bakalım ne kadar süre kullanırım :D
ercan adas
19.08.11, 15:01
hocam yan sanayi buldum 12 tl,denemelik 1 adet sipariş edecem, bakalım ne kadar süre kullanırım :D
Oynanmazsa bişey olmaz
W126deeptrance
19.08.11, 20:07
bu vites etrafındakiler w126 nın 280 deki vites etrafındakine uyarmı . Neden diyceksiniz cunku ıkısının tipi biraz farklı denk gelirmi acaba ?
bu vites etrafındakiler w126 nın 280 deki vites etrafındakine uyarmı . Neden diyceksiniz cunku ıkısının tipi biraz farklı denk gelirmi acaba ?
280 ile 300 ün ayna joistikleri uymuyor bunu iyi biliyorum, hatta elimde daha önceden aldığım ama uymadığı için öylesine bekleyen bir 280 ayna jositiği var. fişleri farklı.
bundan ötürü diyorum ki kuvvetle muhtemel cam açma kumandalarıda uymaz.
W126deeptrance
20.08.11, 00:24
280 ile 300 ün ayna joistikleri uymuyor bunu iyi biliyorum, hatta elimde daha önceden aldığım ama uymadığı için öylesine bekleyen bir 280 ayna jositiği var. fişleri farklı.
bundan ötürü diyorum ki kuvvetle muhtemel cam açma kumandalarıda uymaz.
Banada öyle geliyor. Tipleride farklı biraz zaten. Cam joystick dediğiniz diki aynası josticki degılmı ?
O zaman socketlerde farklıdır
Banada öyle geliyor. Tipleride farklı biraz zaten. Cam joystick dediğiniz diki aynası josticki degılmı ?
O zaman socketlerde farklıdır
ayna joistiği evet sağ dış dikiz aynasını ayarlayan joistic. bu arada hala arayışlarım devam ediyor, hem düğme hemde joistic için :)
w126 MB260SE
28.08.11, 00:53
Yan sanayi al tak abi...2 yıl kullanırsın...
Yan sanayi al tak abi...2 yıl kullanırsın...
Kerem ayna joistiğinin yan sanayisi var mı ? İnşallah vardır, en azından orjinalini alana kadar yeri boş kalmaz, şuan çok uyuz bir görüntüsü var.
ercan adas
28.08.11, 01:41
Kerem ayna joistiğinin yan sanayisi var mı ? İnşallah vardır, en azından orjinalini alana kadar yeri boş kalmaz, şuan çok uyuz bir görüntüsü var.
Joystiğin yan sanayisi yok.
ayna joistiği evet sağ dış dikiz aynasını ayarlayan joistic. bu arada hala arayışlarım devam ediyor, hem düğme hemde joistic için :)
kardeşim bir arkadaş daha sormuştu forumdan.bir kardeşimde w 201 için olanı var.sanıyorum sizin aracada uyar.elinizdeki bozuk olanın resmini koyarsanız karşılaştırabiliriz.uyarsa yollayabiliriz.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.