PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 06 ZMS 08-Aksesuarda Sona Yaklaşırken...

w126 MB260SE
17.05.10, 00:34
Azıcık Ucundan Göstereyim dedim...:) 10 tane daha tuş geliyor... :)

http://i43.tinypic.com/jage1c.jpg

serkan719
17.05.10, 00:37
Mallar Yolda Geliyooo :)

w126 MB260SE
17.05.10, 00:38
mallar yolda geliyooo :)

:p :p

serkan719
17.05.10, 00:43
:p :p

Ürünlerimiz Tamamiyle Almanyadan İthal olup Kesinlikle el değmeden üretilmiştir.

Çek Senet Banka Havalesi Kabuldür.

World - Bonus - Maximum ve Axess'e 12 aya böleriz.. :) :) :) :) :) :) :)

Yazmasam içimde Kalacak :) :) :):)

w126 MB260SE
17.05.10, 00:47
Ürünlerimiz Tamamiyle Almanyadan İthal olup Kesinlikle el değmeden üretilmiştir.

Çek Senet Banka Havalesi Kabuldür.

World - Bonus - Maximum ve Axess'e 12 aya böleriz.. :) :) :) :) :) :) :)

Yazmasam içimde Kalacak :) :) :):)

Nakit çalışıyorum Teşekkürler... :p :p Yeterrr gece rüyalarıma giriyor yetti gayri nası oalcaksa olsun olsun :D :D

serkan719
17.05.10, 00:58
Nakit çalışıyorum Teşekkürler... :p :p Yeterrr gece rüyalarıma giriyor yetti gayri nası oalcaksa olsun olsun :D :D

Acele Yok. Herşeyin bir Kısmeti Vardır. Zamanı Gelince Hayırlıysa oda Olur..

erdem325
17.05.10, 04:26
kerem senin araba tus manyagi olacak bu gidisle :D

ayrica ben senin aksesuarda sona yaklasabilecegini artik dusunememeye basladim :D
ha bire ekstralar ekstralar :D

ugur
17.05.10, 09:59
126 kablo topuna dönücek..

emirkhan
17.05.10, 13:08
super yaa
ay üssü 126 olacak
hustin hustin iniş izni istiyozzzz heheheheh

kaptan sparkı goren var mı :))))

tapari75
17.05.10, 15:07
güzel çalışmalar... tebrikler...

asel26
17.05.10, 17:18
bence; bu arabaya artık deri döşeme yapmalısın :)

real_26
17.05.10, 19:16
oturcak yer kalmıcak düğmelerden kerem :D

seco_tuning
17.05.10, 19:56
Kerem deri sevmez nedenini sormayın:)
aldın başını gidiyorsun deli gönül hahah:D

elsoberano
17.05.10, 21:17
eline sağlık yakında 2010 modelerden daha fazla özellik olacak aracında

w126 MB260SE
18.05.10, 00:44
Teşekkürler arkadaşlar yorumlar için...Bu araç benim hobby aracım olduğu için oynayıp duruyorum...8 sene öncesinde hurdalığa gidicekken ben kapının önünde uğraşayım diye şimdinin 2.000-Tl'si gibi bi rakama 4 taksitte aldığımız bir araç...İlgim alakamla,ince ince uğraşlarımla ise şimdi ailenin gözbebeği mavi boncuğu...Çoğu kişi bilir aracımın benimle olan geçmişini...Elimden geldiğince doldurmaya çalışıyorum çünkü bende hastalık var..Bi araç varsa en dolusu olmalı...0 alsaydı babam en dolusunu aldırırdım :) Artık elimden geldiğincede devamını getirmeyi düşünüyorum...

Döşemeleri bugün aldım arkadaşlar...Üstündeki kumaşı orjinal ama özel yapım olduğu için piyasada hiç yok...Bende pek beyenmedim daha sonra kumaşlarını 0 alıp diktirdicem(orjinal olarak)Gene baya bi işimiz var ince ince uğraşıcam...

Ön koltuklar Hafızalı,Elektrikli,Isıtmalı

Arka koltuklar ön koltuklar gibi tekli ve elektrikli yani VİP koltuk diyede geçiyor...Hafta sonu aracıma koymayı düşünüyorum.Bugün ön koltukların tesisatını söktüm takılı araçtan çarşamba arkalarıda söküp elektrikçime götürcem...Teşekkürler...

serkan719
18.05.10, 01:58
Teşekkürler arkadaşlar yorumlar için...Bu araç benim hobby aracım olduğu için oynayıp duruyorum...8 sene öncesinde hurdalığa gidicekken ben kapının önünde uğraşayım diye şimdinin 2.000-Tl'si gibi bi rakama 4 taksitte aldığımız bir araç...İlgim alakamla,ince ince uğraşlarımla ise şimdi ailenin gözbebeği mavi boncuğu...Çoğu kişi bilir aracımın benimle olan geçmişini...Elimden geldiğince doldurmaya çalışıyorum çünkü bende hastalık var..Bi araç varsa en dolusu olmalı...0 alsaydı babam en dolusunu aldırırdım :) Artık elimden geldiğincede devamını getirmeyi düşünüyorum...

Döşemeleri bugün aldım arkadaşlar...Üstündeki kumaşı orjinal ama özel yapım olduğu için piyasada hiç yok...Bende pek beyenmedim daha sonra kumaşlarını 0 alıp diktirdicem(orjinal olarak)Gene baya bi işimiz var ince ince uğraşıcam...

Arka koltuklar ön koltuklar gibi tekli ve elektrikli yani VİP koltuk diyede geçiyor...Hafta sonu aracıma koymayı düşünüyorum.Bugün ön koltukların tesisatını söktüm takılı araçtan çarşamba arkalarıda söküp elektrikçime götürcem...Teşekkürler...

Biz Teşekkür Ederiz... :)

dh17474
18.05.10, 02:00

hadi hayirlisi Allah gonlune gore versin...

mstdgbkn
18.05.10, 02:50
w126yı doyurmak zor zanaat

w126 MB260SE
18.05.10, 12:57
Teşekkürler arkadaşlar... :)

seco_tuning
18.05.10, 19:08
Keremmmmmmmmmmmmm
hudacıyı kafaladın o zaman:D

real_26
18.05.10, 19:33
kerem o eski resimleri yokmu kardeşim nerden nereye tarzı bi albüm oluştur :)

executive
18.05.10, 21:45
Maşallah :)

w126 MB260SE
18.05.10, 22:11
Keremmmmmmmmmmmmm
hudacıyı kafaladın o zaman:D

Her türlü ;) Zoru yaparız imkansız zaman alır :) 260SE VİP geliyor :p :p

w126 MB260SE
18.05.10, 22:11
kerem o eski resimleri yokmu kardeşim nerden nereye tarzı bi albüm oluştur :)

Yapıcam kardeş önce tamamlamam gerek aracın içini...

erdem325
18.05.10, 22:18

kerem helal olsun sana..
ben bu araci anlattigin sekilde aldigini bilmiyordum..
gercekten takdir ettim seni..
cok seviyorum azimli insani..
bende bizim w115 i toplamayi istiyorum ama maddi olarak beni asiyor..
ben maddi kazanca kavusana kadar o arac satilmasin yeterki :)
bunu bekliyorum bende..
buarada bugun kardesimden ogrendigime gore bizim aracin arka tampon tutacaklarinin biri kopmus, pederde tamponu sokmus..

executive
18.05.10, 22:21
Kerem hurdacı tanıdığın var mı senin? Parça lazım olduğunda astronomik fiyat söylüyorlar da, olmazsa ismini verelim.:)

w126 MB260SE
18.05.10, 22:26
Kerem hurdacı tanıdığın var mı senin? Parça lazım olduğunda astronomik fiyat söylüyorlar da, olmazsa ismini verelim.:)

Hurdalık evim gibi bişi oldu abi benim :) :p kankiyim hepsiyle :D :D

executive
18.05.10, 22:29
Hurdalık evim gibi bişi oldu abi benim :) :p kankiyim hepsiyle :D :D

Çok iyi ya, bana da kapı içi döşemeler lazım. Tempomat motoru, ASD sisteminin bir borusu çatlamış diferansiyelin hemen arkasındaki, o lazım. Bir de para olsa her şey tamam. :D

w126 MB260SE
18.05.10, 22:39
Çok iyi ya, bana da kapı içi döşemeler lazım. Tempomat motoru, ASD sisteminin bir borusu çatlamış diferansiyelin hemen arkasındaki, o lazım. Bir de para olsa her şey tamam. :D

Hepsini bulabilirim abi no problem ;)

executive
18.05.10, 22:45
Valla sağolun ya, parayı bulur bulmaz ilk etapta lastik olmak üzere Serkan ile seni rahatsız edicem.:)

w126 MB260SE
18.05.10, 23:02
Valla sağolun ya, parayı bulur bulmaz ilk etapta lastik olmak üzere Serkan ile seni rahatsız edicem.:)

Her zman elimden geldiğince yardımcı olurum abi ;)

serkan719
18.05.10, 23:11

Zamanla Herşey Yoluna Girer.

ozmo
19.05.10, 02:07
maşallah kerem araç bir numara zaten herşeyiyle mükemmel

w126 MB260SE
19.05.10, 08:32
maşallah kerem araç bir numara zaten herşeyiyle mükemmel

Sağol abi Teşekkürler...

mercedes-190
23.07.10, 23:59
kerem iş biteli çok oldu ama biz hala resimleri göremedik:):D

w126 MB260SE
24.07.10, 01:32
kerem iş biteli çok oldu ama biz hala resimleri göremedik:):D

Evet haklısınız...yarın çekip koyarım siteye...

mercedes-190
24.07.10, 01:38
tamam bekliyoruz kerem yeni projelerin var galiba :D araç uzay üssü gibi oluyor:)

w126 MB260SE
24.07.10, 01:40
tamam bekliyoruz kerem yeni projelerin var galiba :D araç uzay üssü gibi oluyor:)

Evet yeni projem var...Yakıtı düşürme konusunda :)