Orijinalini görmek için tıklayınız : sanrufsuz 115 e sanruf yaaptırılır mı
:rolleyes:sanrufsuz w115 e orjın cıkma sanrıf bulup taksak olur mu sıkıntı çıkar mı..:rolleyes:
arabanın tatavanın dıreklerden kestırıcen
sansuflu atbanaın kını takdırıcan anca oyle olur
otekı turlude olur ama daha zahmetlı olur
bende onu diyorum w115 sanrufu bulacaksın sonra onu takacaksın olur mu yani ve son olarak maliyet ne olur
1000 tl den aşağı düşmez,hatta çok dahasıda olabilir.Boyası düzeltmesi macunu işçiliği.
takkkkkkk takk sanruf takk kardesım tak sen :D ugraş dur sonra
takkkkkkk takk sanruf takk kardesım tak sen :D ugraş dur sonra
Abi seninki ne oldu hallettin mi:D
deşme yaramı AGA aha ta odama cıkarım ınan pc le aramızda 3 metre var yok :D o bana bakıyo ben ona usta yok usta samsuna gıttım adam hastaneye yatmıs işin erbabı biri sonra gelmım yaptırım dedım bırını tarıf ettıler gıttım adamın eli ayagına bulaşıyo baktım hiiiiiiiççç bozuntuya vermedım sesi yerınde usuuuuuulldan ORDU beklıyoz adam haber etcek :D kafam bozulup duruyo girişicem işe olmıcak :D sezonda acıldı fındık sezonu kaldık arada derede arkadaş sanruf actırcam dıyo görür inşallah bunları :D
Sanroofsuz araca sanroof takmak/takmaya çalışmak bence tam bir macera.
konuyu kapadım kendi adıma çok saolun arkadaşlar aç camı serinle yaa sanrufa ne gerek var takılırsa klima takarız :D
deşme yaramı AGA aha ta odama cıkarım ınan pc le aramızda 3 metre var yok :D o bana bakıyo ben ona usta yok usta samsuna gıttım adam hastaneye yatmıs işin erbabı biri sonra gelmım yaptırım dedım bırını tarıf ettıler gıttım adamın eli ayagına bulaşıyo baktım hiiiiiiiççç bozuntuya vermedım sesi yerınde usuuuuuulldan ORDU beklıyoz adam haber etcek :D kafam bozulup duruyo girişicem işe olmıcak :D sezonda acıldı fındık sezonu kaldık arada derede arkadaş sanruf actırcam dıyo görür inşallah bunları :D
Senin işler baya karışık abi :D
Aslında bu sene Samsun'a gelemedim gelseydim beraber girişir yapardık belki :)
konuyu kapadım kendi adıma çok saolun arkadaşlar aç camı serinle yaa sanrufa ne gerek var takılırsa klima takarız :D
Klima da zor iş kardeşim maalesef :D
Sen klimalı-sunroof'lu bir tane bul. :)
Senin işler baya karışık abi :D
Aslında bu sene Samsun'a gelemedim gelseydim beraber girişir yapardık belki :)
Klima da zor iş kardeşim maalesef :D
Sen klimalı-sunroof'lu bir tane bul. :)
BAK uyanık adam nasılda bellı oluyo hemende yola geldii varrrolll :)
dostum uyanıklıkla ne alakası var yanlış bi işlem olduğunu söylediniz randımansız olacağını söylediniz bende bile bile lades yapmadım ;) w115 olsun temiz olsun sunrof klima önemli değil :)
şimdik moruk oruc oruc bırbırımıze sarmayalım :D acıktın sende benım gıbı uyanık demek kötu bişe demek mı ! ne saflar var su memlekette daha elektrık faturasını nereye yatıracagını bılmıyor bu zamanda ben senı yucelttım topraaagım uyanık kardesım dedım işe uyandı hemen dedım kötu mu dedım nıe benı rencıde edıyosun ( dedem dıyeni ) :D
bende onu diyorum w115 sanrufu bulacaksın sonra onu takacaksın olur mu yani ve son olarak maliyet ne olur
1.000tl istedile benim araca montaj dahill direkler kesiliiop konacak dahada boya dahil değil.. :)
eyvallah taha saolasın ..
eyvallah taha saolasın ..
Elektrikli olsa verirdim ama manuel şıbıldaklıı yaramaz yaniii :)
taha cok saol kardeşim allah razı olsun ..bu arada 115 hakkında bi kaç bilgi almam için beni ekleyebilirsin unspoken67@hotmail.com teşekkür ederim
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.