Orijinalini görmek için tıklayınız : MERCEDESimizde dinlediğimiz müzikler neler?
madem üye araçlarının ses sistemleri hususunda konu açıldı. bende bu sistemlerimizde hangi müzikleri dinlediğimizi paylaşalım diye bu konuyu açtım.
yerli yabancı pop rack ilahi türk halk arabesk rap vs vs .......dinlediğimiz ve beğendiğimiz müzikleri birbirimizle paylaşalım.....
ilk ben paylaşayım
şebnem ferah-durma özellikle rock tarzındaki bu parça süper bas veriyor...:o
kıraç-gidiyorum buralardan
funda arar-yak gel
Aci Ninni Acilara Tutunmak Ada Sahilleri Adi Yilmaz Agladikca Aglama Bebegim Ah Ulan Riza Al Ofkeni Alninda Dag Atesi Amanin Minnos Amenna An Gelir Arka Mahalle (Murat Hasari) Arka Mahalle Arpa Oraga Geldi Ay Gidiyor Aynalar (video klip) Ayni Daldaydik Ayriligin Hediyesi (Yavuz Bingol) Ayriligin Hediyesi Baba Bugun & Sana Gelmek Istiyorum Bacalar Bahtiyar Bas Kaldiriyorum Basim Belada Ben Beni Benden Selam Soyleyin Beni Bul Anne Beni Tarihle Yargila Beni Vur Bir Acayip Adam Bir Anka Kusu Bir De Sen Gitme Bir Minik Kiz Cocugu Bir Veda Havasi Birak Beni Birazdan Kudurur Deniz Biz Uc Kisiydik Bize Kalan Boyle Bir Sevmek Bu Dert Beni Adam Eder Bu Yalnizlik Benim Buyudun Bebegim Can Yoldasim Cek Mustafa Cek Cigdem Cicek Cilli Kedi Cinayet Saati Cokertme Daglarda Kar Olsaydim Daglarda Olmek Isterim Dardayim Degirmen Basinda Vurdular Beni Deli Kursun Ottugu Demedimmi Haydar Demek Simdi Gidiyorsun Denizin Ardi Ozgurluk Derdin Ne Senin Derin Bir Ah Cektim Dersimliler Dersin Dort Dag Icinde Diyarbakir Hasreti Diyarbakir Turkusu Dogum Gunu Dokunma Yanarsin Doruklara Sevdalandim Dost Dosta Dusmana Karsi Dostlar Duman Cokmus Munzura Elektro Sok Entel Maganda Evlerin Onu Eylule Isyan Gibi Fosso Nejdet Gas Sabah Gayri Gider Oldum Gecen Cuma Gecmiyor Gunler Gel Hadi Gel Geldim Gelecegim Giderim Gokyuzu Gonul Yarasi Lokman Olan Sah Grev Gul Dikeni Gururla Bakiyorum Dunyaya Guzel Gunler Hacan Olesim Gelir Hadi Bize Gidelim Hadi Sen Git Isine Halay Havasi Halklarin Kardesligi Adina Hani Benim Gencligim Haram Bana Haramiler Haydi Git Haydi Gul Hep Sonradan Herkes Kendi Isine Hey Goklere Hicbirseyimsin Hikayemiz (bizim) Hoscakal Ahmet (Remix) Hoscakalin Gozum Icerden Cikan Adam Icimde (Haluk Levent video klip) Icimde Olen Biri Iyimser Bir Gul Jilet Yiyen Kiz Kacak Ve Anne Kacakci Kurban Kadinlar Kalan Kalir Kalsin Benim Davam ( Acilin Kapilari ) Kara Yazi Kara Yilan Oyle Bir Yerdeyimki Surmeli ( Ne Yandasin ) Turna Semahi Hasretinden Prangalar Eskittim
sanırım yeterli
arabesk olarak :hüseyin altın,müslüm gürses,güllü,kibariye,ferdi tayfur
fantazi tarzı olarak:ebru gündeş,sinan özen(özellikle kapına kırmızı bir gül bıraktım,gittğimiz yerlere,dertli ud,kar tanesi)
arada TSM zeki müren dinlerim pop vs de son çıkanlardan oluşan bi cd m var can sıkıntısına takarım ara sıra ama genelde arabesk fantazive çiftetelli :D:D
Bob Marley
Eric Clapton
Damien Rice
Dido
vs.... bu liste uzar gıder....
Sadece Ferdi Tayfur belki gülden karaböcek
-ahmet kaya
-ferhat tunç
-grup yorum
-mustafa özarslan
-arguvan havaları
-arabesk tarzındaki şarkılar...
Mehter Takimi
Ali KINIK
Ahmet YILMAZ
Ahmet SAFAK
Ozan ARIF
Sefai
Osman OZTUNC
Mustafa YILDIZDOGAN
Esat KABAKLI
Grup OTUKEN
Ismail TURUT
bazen arabeks bazen turku bazende ANGARA havasi
yalnızken, ethnic jazz ve türk sanat musikisi
copperfield
15.05.10, 22:33
son 1 aydır pc den yazdıgım 80-90 yıllarına ait yabancı slow cd dinliyorum.istanbul Trafiginde gerçekten insana iyi geliyor dinlendiriyor..
şu son günler...
ferhat göçer 2010 son albümü
hakan altun 2010 son albümü
burak yeter ve hüseyin karadağlı..
neset ertas ve kirsehir ustalari :)
hem aracin tipinede uyum sagliyor :D
elsoberano
16.05.10, 11:48
İçinde kemençe olan karadeniz müzikleri
vallahi yalana gerek yok ilişkimizde çok yeniyiz daha sesine doyamadım motor sesi dinliyorum :rolleyes:
w126 MB260SE
16.05.10, 22:23
Her Türlü...Rock Hariç...
cengiz kurtoğlu vazgeçilmezim
Efkare geldiğim zaman İbo, gençliğimi hatırlayınca Motor sesi :D
ankaralı06
18.06.10, 17:23
azer bülbül
kamil abaloğlu
selahattin bölük
neşet ertaş
peçenekli süleyman
ali yaprak
eryamanlı ferhat
ahmet kaya
oğuz yılmaz
erkin koray
murat kekilli
metin ışık
etkin vb. kişiler
ORHHHHHANNN GENCEEEEBAYYYYYY değişmezzzzzz
Aci Ninni Acilara Tutunmak Ada Sahilleri Adi Yilmaz Agladikca Aglama Bebegim Ah Ulan Riza Al Ofkeni Alninda Dag Atesi Amanin Minnos Amenna An Gelir Arka Mahalle (Murat Hasari) Arka Mahalle Arpa Oraga Geldi Ay Gidiyor Aynalar (video klip) Ayni Daldaydik Ayriligin Hediyesi (Yavuz Bingol) Ayriligin Hediyesi Baba Bugun & Sana Gelmek Istiyorum Bacalar Bahtiyar Bas Kaldiriyorum Basim Belada Ben Beni Benden Selam Soyleyin Beni Bul Anne Beni Tarihle Yargila Beni Vur Bir Acayip Adam Bir Anka Kusu Bir De Sen Gitme Bir Minik Kiz Cocugu Bir Veda Havasi Birak Beni Birazdan Kudurur Deniz Biz Uc Kisiydik Bize Kalan Boyle Bir Sevmek Bu Dert Beni Adam Eder Bu Yalnizlik Benim Buyudun Bebegim Can Yoldasim Cek Mustafa Cek Cigdem Cicek Cilli Kedi Cinayet Saati Cokertme Daglarda Kar Olsaydim Daglarda Olmek Isterim Dardayim Degirmen Basinda Vurdular Beni Deli Kursun Ottugu Demedimmi Haydar Demek Simdi Gidiyorsun Denizin Ardi Ozgurluk Derdin Ne Senin Derin Bir Ah Cektim Dersimliler Dersin Dort Dag Icinde Diyarbakir Hasreti Diyarbakir Turkusu Dogum Gunu Dokunma Yanarsin Doruklara Sevdalandim Dost Dosta Dusmana Karsi Dostlar Duman Cokmus Munzura Elektro Sok Entel Maganda Evlerin Onu Eylule Isyan Gibi Fosso Nejdet Gas Sabah Gayri Gider Oldum Gecen Cuma Gecmiyor Gunler Gel Hadi Gel Geldim Gelecegim Giderim Gokyuzu Gonul Yarasi Lokman Olan Sah Grev Gul Dikeni Gururla Bakiyorum Dunyaya Guzel Gunler Hacan Olesim Gelir Hadi Bize Gidelim Hadi Sen Git Isine Halay Havasi Halklarin Kardesligi Adina Hani Benim Gencligim Haram Bana Haramiler Haydi Git Haydi Gul Hep Sonradan Herkes Kendi Isine Hey Goklere Hicbirseyimsin Hikayemiz (bizim) Hoscakal Ahmet (Remix) Hoscakalin Gozum Icerden Cikan Adam Icimde (Haluk Levent video klip) Icimde Olen Biri Iyimser Bir Gul Jilet Yiyen Kiz Kacak Ve Anne Kacakci Kurban Kadinlar Kalan Kalir Kalsin Benim Davam ( Acilin Kapilari ) Kara Yazi Kara Yilan Oyle Bir Yerdeyimki Surmeli ( Ne Yandasin ) Turna Semahi Hasretinden Prangalar Eskittim
sanırım yeterli
aynen :D bide Oğuz aksaç la Erkan oğur yeterlidir sanırım :)
Ebru Gündeş ve orhan gencebay. moralim iyi ve fırlama isem o gun club müzik :)
muratyalcin
05.08.10, 22:11
Cengiz Kurtoğlu
Onur Şan
Orhan Gencebay
Oğuz Yılmaz
karmakarışık.. ruh halime göre :D
w202 me 2 gün önce kavuştum.babam tatilden döndü.hemen track cd çaları söktürerek mp3 jvc cd çaları yerine monte ettirdim.hemen bi cd taktım.rap müziği dinledim.
Kaptaşlı Sefai, bayatlı fahrettin. Kaptaş havaları. :D:D:D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.