PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kapı gergi demiri

Ringo
20.07.11, 00:04
iyi geceler bugün aklımı kurcalayan bi konu oldu onu sormak istiyorum

ben arabayı geçen sene ekim ayında alırken adam boya yok dedi fazla önemsemedim ama kaportacımdan geçer notu alınca satın aldık hayırlısıyla.ocak ayında benim arka çamurluğa birisi vurdu, bizim ustaya götürdük verdik, usta yapmadan önce incelemiş arabayı boya bulamamış arabada gerçekten, o yüzden yağlı çekiçle düzeltmiş darbeli bölgeyi saatlerce uğraşarak sağolsun...

özür diliyorum uzun oldu biraz, asıl soruma geliyorum, bugün kapıyı açınca menteşelerin arasındaki demiri gördüm ( düz, sarı bir demir). şöför kapısındaki sapsarı duruyor, ama diğer kapılardaki kırmızıya boyanmış.moralim bozuldu içime bir kurt düştü neden böyle diye .orjinalinde boyasız olur diyorlar. bunlar neden boyanmış olabilir acaba bi aydınlatabilecek olan var mı?? sizlerdeki de boyalı mı??...teşekkür ederim

suat
20.07.11, 00:19
kapı gergısı deyısmıstır genelde boyasız olurlar yada bayandıktan sonra boya cıkabılır normal bır durum ben genelde araca yum saglaması ıcın arac rengıne boyatırım

Ringo
20.07.11, 00:21
aynen diğer üç kapının boyası zaten aşınmış belli oluyor, inşallah dediğiniz gibi sadece o parçalar boyanmıştır. teşekkür ederim

suat
20.07.11, 00:40
aynen diğer üç kapının boyası zaten aşınmış belli oluyor, inşallah dediğiniz gibi sadece o parçalar boyanmıştır. teşekkür ederim
iciniz rahat olsun durum bundan ıbarettır rıca ederim

gudikcik
20.07.11, 23:09
kapı gergi demirleri orjinalinde araç rengine göre boyalı olur.

Ringo
21.07.11, 00:45

kesin emin misiniz acaba tam tersini diyenleri de duydum ondan yani yanlış anlamayın? boyası düzgün atılmış orjinali de olabilir dediğiniz gibi

gudikcik
26.07.11, 17:48
kesin emin misiniz acaba tam tersini diyenleri de duydum ondan yani yanlış anlamayın? boyası düzgün atılmış orjinali de olabilir dediğiniz gibi

benim gördüğüm çoğu w124 ve w201 de boyalı.

ercan adas
26.07.11, 18:58
+1000

Ringo
26.07.11, 20:04
tamamdır o zaman teşekkürler