Orijinalini görmek için tıklayınız : gaz kelebeği ve rolanti problemi
m.talhaemin
13.07.11, 15:10
herkese selamlar.. benimde 95 model w202 kasa arabamın klımayı açınca rolantide stop ediyor..
ışıklarda vede dur kalk larda da stop ediyor.. benzinde etmiyor 3 defa tüp ayarı yaptırdım olmadı
tesisatı yaptırdım bu seferde gaz keleği yarım kuruyormuş yani tam olarak çalışmıyor..bu araba baya üzdü beni ama konforu vede yürürü tartışılmaz tabir caiz ise artık elimiz mercedese değdi sonu neye varırsa yaptırmaya karar verdim sizin engin bilgilerize ihtiyacım var
şimdiden teşekürler..
not.. kılama kapalıykende stop ediyor ama açıkkan daha fazla stop ediyor..
akün saglam ise kontagını acın 1 saat bekleyın genelde ben ayar tutmayan arabalara bubu yapıyorumm
HAYALET KRAL
13.07.11, 16:13
o ne işe yarar kontak açık beklemek??
rölanti motoru ve gaz kelebeği temizliği yapın birde öyle deneyin faydası olacağını düşünüyorum
HAYALET KRAL
26.08.11, 15:02
rolanti ile bu aralar pek sorunumuz yok aramız iyi. çok az düşme çıkma oluyor o da sürekli seyirde değil. arasıra. ancak gaz pedalı takılı kalıyor gibi oluyor şuan. vites geçişlerinde devir arabanın devri 1500-2000 arasında bir süre takılı kalıyor sonra yavaşca iniyor. yardımcı olabilecek??
aynı sorun bendede vardı aracın elektrik tesisatı ve beyini degişti sorun ortadan kalktı
HAYALET KRAL
27.08.11, 10:46
hocam benzinde binin ya.
gaz pedalının takıntı yapması ve vites geçişlerinde 2000 devirde bi süre kalıp yavaşca düşmeside mi lpg de binildiğinden diyosun?
herkese selamlar.. benimde 95 model w202 kasa arabamın klımayı açınca rolantide stop ediyor..
ışıklarda vede dur kalk larda da stop ediyor.. benzinde etmiyor 3 defa tüp ayarı yaptırdım olmadı
tesisatı yaptırdım bu seferde gaz keleği yarım kuruyormuş yani tam olarak çalışmıyor..bu araba baya üzdü beni ama konforu vede yürürü tartışılmaz tabir caiz ise artık elimiz mercedese değdi sonu neye varırsa yaptırmaya karar verdim sizin engin bilgilerize ihtiyacım var
şimdiden teşekürler..
not.. kılama kapalıykende stop ediyor ama açıkkan daha fazla stop ediyor..
bu sorunu motor ısındıktan sonrada devam ettiriyorsa sorun lpg den kaynaklı değil gaz kelebeğindendir
aynı sorun bendede vardı aracın elektrik tesisatı ve beyini degişti sorun ortadan kalktı
miraç kardeş beyin pms beyninimi değiştirdin.Benim Araçta pms beyni gaz kelebeği açısını okumadı araçı çalıştırdım vitese atınca stop etti aynı şeyi 4,5 defa yaptım üst üste gene stop etti farklı beyin takıp çalıştırdık gaz kelebeği açısı doğru olarak okudu sonra tekrar orjinal beyeni takıp kapattık stop felan etmedi şu an kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok ama usta beyin arızalı elektiği kesebilir dedi oyüzden soruyorum bende beyin araştırıyorum bu hususta tecruben varsa paylaşırsan sevinirim.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.