PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tn 867 de artık amerikan stoplu :)

real_26
13.05.10, 22:05
mehmet ali kardeşimizde gördükten sonra bende yapmayı düşünüyodum zaten böyle bişey iyice içim kıpraştı ve bugün yaptım sonunda umarım iyi olmuştur beğenirsiniz :) telle çektiğim için bizim külüstür tel pek iyi çekmiyo kalite bozuk kusura bakmayın :Dilk resimlerde yıkanmamıştı araba baya pis çıkmış son 2 resim az önce petrolden :D:D
yapılış zaten basit bilmeyen arkadaşlar için kısaca şerit led alıyoruz parkların arka kapağını söktükten sonra tasınıda söküyoruz ve tasına izalayıp yapıştırıyoruz geri takıyoruz ve parklara şerit ledin kablosunu çekiyoruz :)

http://i43.tinypic.com/f2r6nt.jpg
http://i44.tinypic.com/157nek5.jpg
http://i43.tinypic.com/9jm0iw.jpg
http://i43.tinypic.com/25iu4r9.jpg

farukcagsak
13.05.10, 22:15
hayırlı olsun guzel olmus ama sonradan eklenen ampul cok belli oluyor cok uctan takmıssın daha geriden taksan daha guzel olurmus.

erdem325
13.05.10, 22:17
zevk meselesi ben pek begenemedim ne yalan soyleyeyim :)
ama istediginiz gibi olduysa sorun yok, gule gule kullanin..

real_26
14.05.10, 00:03
hayırlı olsun guzel olmus ama sonradan eklenen ampul cok belli oluyor cok uctan takmıssın daha geriden taksan daha guzel olurmus.
değiştirriz abi p problem değil yeri :)
zevk meselesi ben pek begenemedim ne yalan soyleyeyim :)
ama istediginiz gibi olduysa sorun yok, gule gule kullanin..

gece yere vurması çok hoş oluyo görmelisin :) zevk meselesi tabikide :) teşekkürler...

serkan719
14.05.10, 00:18
Alınmayın ama benim çok da Hoşuma Gitmiyo bu olay.

Bunu tampona ekliyeceksin Amerikanlardaki gibi. Daha Önce Beyaz bir W124 de Gördüm. Çok Güzeldi..

real_26
14.05.10, 00:23
Alınmayın ama benim çok da Hoşuma Gitmiyo bu olay.

Bunu tampona ekliyeceksin Amerikanlardaki gibi. Daha Önce Beyaz bir W124 de Gördüm. Çok Güzeldi..

tampona yanlara diyosun dimi serkan sportlıne lardaki gibi :confused: şerit led iyi durmaz bence orj güzel ona lafım yok ...

serkan719
14.05.10, 00:46
tampona yanlara diyosun dimi serkan sportlıne lardaki gibi :confused: şerit led iyi durmaz bence orj güzel ona lafım yok ...

led olmıyacak zaten park tarzında olcak. şimdiki volvolarda falan var hatta.

şerit lamba olcak yani.. ama ampul olcak içinde led değil.

real_26
14.05.10, 00:50

aynen öyle oldummu görüntü güzel ona lafım yok :)

real_26
14.05.10, 00:54
walla ben farkı bulamadım :D

yanlardaki ışıklara bak ozaman stopların :D:D

real_26
14.05.10, 01:03
halen anlamadım k.bakmayın bu aralar dumanlıyım :D

ama elinize sağlık siz beğendiyseniz güzel olmuştur....

anlamamangüzel aslında çok farkedilmiyo demekki sonradan olduğu :D:D son bişe sinyallerin altına tam yana bak ayrıyetten sonradan konmuş ledler yanıyo :)

tapari75
14.05.10, 01:06
vayyy TN yine piyasada :) güzel çalışma tebrikler abicim... bende düşünüyorum böyle küçük işlemler güzel gösteriyor aracı aslında ama o reflektörleri sök sök sök sök :)

real_26
14.05.10, 01:54
:D :D kusurabakma abi gözüm w123 den başkasını görmüyor

123 de nokta değişiklik yapılsa herkezden önce ben farkediyorum ama :D
123 gibisi yok yok yok başka bişey diyemem 123 ü sattığıma pişman oluyom :(
vayyy TN yine piyasada :) güzel çalışma tebrikler abicim... bende düşünüyorum böyle küçük işlemler güzel gösteriyor aracı aslında ama o reflektörleri sök sök sök sök :)
reflektörede led yaparım lada samaralar gibi olur arkası beni sinirlendirme :D:D

w126 MB260SE
14.05.10, 08:36
Güle güle kullan...

real_26
14.05.10, 16:44
Güle güle kullan...

sağolasın kerem ....

real_26
15.05.10, 01:22
ellerinize ve emeğinize sağlık. güzel olmuş güle güle kullanın

teşekkürler ön sinyallerede led koydum amerikan oldu süper oldu onunda resimlerini ekliycem :)

copperfield
15.05.10, 02:37
ooo Ömer sende coşmuşsun maşallah ellerine sağlık güle güle kullan :D Çok güzel olmuşlar..Biz forum olarak bu gidişle yeni araç imal ederiz herkez çok becerikli :D

mstdgbkn
15.05.10, 02:41
hakikaten becerikli abilerimiz var. eline koluna sağlık. ben hayatta yapamam böyle işler :)

real_26
15.05.10, 02:50
hakikaten becerikli abilerimiz var. eline koluna sağlık. ben hayatta yapamam böyle işler :)

o benim aşkım mesut onunla uğraşmak bana zevk veriyo sinir stresimi alıyo :) teşekkürler...

real_26
15.05.10, 02:52
ooo Ömer sende coşmuşsun maşallah ellerine sağlık güle güle kullan :D Çok güzel olmuşlar..Biz forum olarak bu gidişle yeni araç imal ederiz herkez çok becerikli :D

bu sıra bütün zamanımı bebişime veriyom abi :D valla bütün forum birleşsek iyi olur :D:D

aydınc
15.05.10, 13:28

w210 için olan orjinallerde çok güzel duruyor412

real_26
17.05.10, 21:34
w210 için olan orjinallerde çok güzel duruyor412

aynen onlar çok tatlı bencede.

seyitali
17.05.10, 21:40
kaça aldıysan ucuza almısın hayırlı olsun.... görüntü iyi de biraz daha orjinal olabilir...

real_26
17.05.10, 23:32
kaça aldıysan ucuza almısın hayırlı olsun.... görüntü iyi de biraz daha orjinal olabilir...

el yapımı bukadar oluyo :)

visnelik26
18.05.10, 01:45
bence cok kalitesiz ve hoş durmamış , yapıcaksan anlamlı ve göze hitap etmelidir.Bu arabaya led neyine kardeşim

xside
18.05.10, 02:12
bence cok kalitesiz ve hoş durmamış , yapıcaksan anlamlı ve göze hitap etmelidir.Bu arabaya led neyine kardeşim

2.mesajda bu kadar sert olmanın anlamı nedir çözemedim ? gayet anlamlı ve güzel çalışma olmuş,kişinin zevki ve görüşüne dayanarak,hitaplarımız biraz daha esnek olsun lütfen...

real_26
18.05.10, 17:17
zevk benim zevkim sonuçta benim bunu maal ettiğim ücrete siz daha iyisini daha göze hitap edenini yapında görelim dimi ama hemde tebrik edelim bizde aynını yapalım:confused: ;) bi parça alıp takmak problem değil önemli olan onunla uğraşmaktır emek harcamaktır buda benim düşüncem ...

herkezin düşüncesine saygım sonsuz iyi olmamış diyen kimseye ben ters bişe demedim bugüne kadar yaptığım çalışmalarımda herkez biliyo yorum için teşekkürler...

2.mesajda bu kadar sert olmanın anlamı nedir çözemedim ? gayet anlamlı ve güzel çalışma olmuş,kişinin zevki ve görüşüne dayanarak,hitaplarımız biraz daha esnek olsun lütfen...
sağolasın aga aynı maddiyata daha iyisini yaparda bizde tebrik ederiz inş hemşerimizi :rolleyes:
fevzi abiye sonuna kadar katılıyorum. lütfen mesajlara cevap yazarken daha yapıcı eleştirilerde bulunalım. yıkıcı yada kırıcı olmayalım...
teşekkürler cevap açık aga beğenen beğenmeyen önemli tabi ama aynı paraya umarım daha iyisi yapılırda tebrik ederiz dediğim gibi :)

kral_mChalen
02.01.11, 16:47
güzel olmuşş

aef
02.01.11, 17:04
Beğenmeyenlere inat çooook güzel olmuş...

npay07
02.01.11, 22:41

ankaralı olduğun nasıl belli abi :D:D

ugur
02.01.11, 22:49
Mercedesin kıçını kollamak adına gece körü olanlar için mükemmel bir çalışma..

semihyalin
07.01.11, 03:48
ellerıne saglık cok guzel olmus

Ringo
24.01.11, 23:07
w140 da var bu olay. orjinal gibi olmuş elinize sağlık.