Orijinalini görmek için tıklayınız : Tn 867 de artık amerikan stoplu :)
mehmet ali kardeşimizde gördükten sonra bende yapmayı düşünüyodum zaten böyle bişey iyice içim kıpraştı ve bugün yaptım sonunda umarım iyi olmuştur beğenirsiniz :) telle çektiğim için bizim külüstür tel pek iyi çekmiyo kalite bozuk kusura bakmayın :Dilk resimlerde yıkanmamıştı araba baya pis çıkmış son 2 resim az önce petrolden :D:D
yapılış zaten basit bilmeyen arkadaşlar için kısaca şerit led alıyoruz parkların arka kapağını söktükten sonra tasınıda söküyoruz ve tasına izalayıp yapıştırıyoruz geri takıyoruz ve parklara şerit ledin kablosunu çekiyoruz :)
http://i43.tinypic.com/f2r6nt.jpg
http://i44.tinypic.com/157nek5.jpg
http://i43.tinypic.com/9jm0iw.jpg
http://i43.tinypic.com/25iu4r9.jpg
farukcagsak
13.05.10, 22:15
hayırlı olsun guzel olmus ama sonradan eklenen ampul cok belli oluyor cok uctan takmıssın daha geriden taksan daha guzel olurmus.
zevk meselesi ben pek begenemedim ne yalan soyleyeyim :)
ama istediginiz gibi olduysa sorun yok, gule gule kullanin..
hayırlı olsun guzel olmus ama sonradan eklenen ampul cok belli oluyor cok uctan takmıssın daha geriden taksan daha guzel olurmus.
değiştirriz abi p problem değil yeri :)
zevk meselesi ben pek begenemedim ne yalan soyleyeyim :)
ama istediginiz gibi olduysa sorun yok, gule gule kullanin..
gece yere vurması çok hoş oluyo görmelisin :) zevk meselesi tabikide :) teşekkürler...
Alınmayın ama benim çok da Hoşuma Gitmiyo bu olay.
Bunu tampona ekliyeceksin Amerikanlardaki gibi. Daha Önce Beyaz bir W124 de Gördüm. Çok Güzeldi..
Alınmayın ama benim çok da Hoşuma Gitmiyo bu olay.
Bunu tampona ekliyeceksin Amerikanlardaki gibi. Daha Önce Beyaz bir W124 de Gördüm. Çok Güzeldi..
tampona yanlara diyosun dimi serkan sportlıne lardaki gibi :confused: şerit led iyi durmaz bence orj güzel ona lafım yok ...
tampona yanlara diyosun dimi serkan sportlıne lardaki gibi :confused: şerit led iyi durmaz bence orj güzel ona lafım yok ...
led olmıyacak zaten park tarzında olcak. şimdiki volvolarda falan var hatta.
şerit lamba olcak yani.. ama ampul olcak içinde led değil.
aynen öyle oldummu görüntü güzel ona lafım yok :)
walla ben farkı bulamadım :D
yanlardaki ışıklara bak ozaman stopların :D:D
halen anlamadım k.bakmayın bu aralar dumanlıyım :D
ama elinize sağlık siz beğendiyseniz güzel olmuştur....
anlamamangüzel aslında çok farkedilmiyo demekki sonradan olduğu :D:D son bişe sinyallerin altına tam yana bak ayrıyetten sonradan konmuş ledler yanıyo :)
vayyy TN yine piyasada :) güzel çalışma tebrikler abicim... bende düşünüyorum böyle küçük işlemler güzel gösteriyor aracı aslında ama o reflektörleri sök sök sök sök :)
:D :D kusurabakma abi gözüm w123 den başkasını görmüyor
123 de nokta değişiklik yapılsa herkezden önce ben farkediyorum ama :D
123 gibisi yok yok yok başka bişey diyemem 123 ü sattığıma pişman oluyom :(
vayyy TN yine piyasada :) güzel çalışma tebrikler abicim... bende düşünüyorum böyle küçük işlemler güzel gösteriyor aracı aslında ama o reflektörleri sök sök sök sök :)
reflektörede led yaparım lada samaralar gibi olur arkası beni sinirlendirme :D:D
w126 MB260SE
14.05.10, 08:36
Güle güle kullan...
Güle güle kullan...
sağolasın kerem ....
ellerinize ve emeğinize sağlık. güzel olmuş güle güle kullanın
teşekkürler ön sinyallerede led koydum amerikan oldu süper oldu onunda resimlerini ekliycem :)
copperfield
15.05.10, 02:37
ooo Ömer sende coşmuşsun maşallah ellerine sağlık güle güle kullan :D Çok güzel olmuşlar..Biz forum olarak bu gidişle yeni araç imal ederiz herkez çok becerikli :D
hakikaten becerikli abilerimiz var. eline koluna sağlık. ben hayatta yapamam böyle işler :)
hakikaten becerikli abilerimiz var. eline koluna sağlık. ben hayatta yapamam böyle işler :)
o benim aşkım mesut onunla uğraşmak bana zevk veriyo sinir stresimi alıyo :) teşekkürler...
ooo Ömer sende coşmuşsun maşallah ellerine sağlık güle güle kullan :D Çok güzel olmuşlar..Biz forum olarak bu gidişle yeni araç imal ederiz herkez çok becerikli :D
bu sıra bütün zamanımı bebişime veriyom abi :D valla bütün forum birleşsek iyi olur :D:D
w210 için olan orjinallerde çok güzel duruyor412
w210 için olan orjinallerde çok güzel duruyor412
aynen onlar çok tatlı bencede.
kaça aldıysan ucuza almısın hayırlı olsun.... görüntü iyi de biraz daha orjinal olabilir...
kaça aldıysan ucuza almısın hayırlı olsun.... görüntü iyi de biraz daha orjinal olabilir...
el yapımı bukadar oluyo :)
visnelik26
18.05.10, 01:45
bence cok kalitesiz ve hoş durmamış , yapıcaksan anlamlı ve göze hitap etmelidir.Bu arabaya led neyine kardeşim
bence cok kalitesiz ve hoş durmamış , yapıcaksan anlamlı ve göze hitap etmelidir.Bu arabaya led neyine kardeşim
2.mesajda bu kadar sert olmanın anlamı nedir çözemedim ? gayet anlamlı ve güzel çalışma olmuş,kişinin zevki ve görüşüne dayanarak,hitaplarımız biraz daha esnek olsun lütfen...
zevk benim zevkim sonuçta benim bunu maal ettiğim ücrete siz daha iyisini daha göze hitap edenini yapında görelim dimi ama hemde tebrik edelim bizde aynını yapalım:confused: ;) bi parça alıp takmak problem değil önemli olan onunla uğraşmaktır emek harcamaktır buda benim düşüncem ...
herkezin düşüncesine saygım sonsuz iyi olmamış diyen kimseye ben ters bişe demedim bugüne kadar yaptığım çalışmalarımda herkez biliyo yorum için teşekkürler...
2.mesajda bu kadar sert olmanın anlamı nedir çözemedim ? gayet anlamlı ve güzel çalışma olmuş,kişinin zevki ve görüşüne dayanarak,hitaplarımız biraz daha esnek olsun lütfen...
sağolasın aga aynı maddiyata daha iyisini yaparda bizde tebrik ederiz inş hemşerimizi :rolleyes:
fevzi abiye sonuna kadar katılıyorum. lütfen mesajlara cevap yazarken daha yapıcı eleştirilerde bulunalım. yıkıcı yada kırıcı olmayalım...
teşekkürler cevap açık aga beğenen beğenmeyen önemli tabi ama aynı paraya umarım daha iyisi yapılırda tebrik ederiz dediğim gibi :)
kral_mChalen
02.01.11, 16:47
güzel olmuşş
Beğenmeyenlere inat çooook güzel olmuş...
ankaralı olduğun nasıl belli abi :D:D
Mercedesin kıçını kollamak adına gece körü olanlar için mükemmel bir çalışma..
semihyalin
07.01.11, 03:48
ellerıne saglık cok guzel olmus
w140 da var bu olay. orjinal gibi olmuş elinize sağlık.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.