Orijinalini görmek için tıklayınız : buji ?
yarın bujilerimi değiştirticem düşüncem bosh tan yana sizce ne taktırsam daha iyi olur danışmak istedim :confused: berunun fiyatları hakkındada bilgi lütfen :)
Boschlar alman menşeili fakat alayı çin mali tavsiye etmiyoruz.
Beruya gel...
Boschlar alman menşeili fakat alayı çin mali tavsiye etmiyoruz.
Beruya gel...
yarın beruda sorucam abi beru diyosan bakalım bide ona hava filtresi falanda değiştirrim belki egzost muayenesine gitcez bide :D:D
w126 MB260SE
13.05.10, 07:46
buji dedinizde aklıma geldi...Bende M102-M103'ün 4 TIRNAKLI performans bujileri var...200-Km kullanıldı..Bilginize... :)
Beru Güzeldirde Bulabilecekmisin.
Bosch da güzel. Ben 3 Tırnaklısını Kullanıyorum...
bugün sanayiye gittim ve 111 motorun beru bujıisi var fakat 102 motorun yok ustamda bujilerin iyi diyince salladım ama kafamdan çıkmış değil takarsam beru takıcam karar verdim ...lanet şehirde hiç bişi yok ..
parçacımız barış baş ta var.
bencede beru faruk abi yoksada kargo ile siparişle getirt montajını yapacak usta vardır heralde :)
parçacımız barış baş ta var.
berudan başka takmıcağım kesin abi barış başın nosu var elimde bi alo dicem yakın zamanda :)
bencede beru faruk abi yoksada kargo ile siparişle getirt montajını yapacak usta vardır heralde :)
onu becerebiliyolar sercan en azından :D
serkan benim motorda m111 ama kompresör olmadığı için benim bujiler tek tırnaklı.... kompresörlerde bujiler 3 tırnaklıymış.....
NGK tavsiyemdir, çok kaliteli.
NGK tavsiyemdir, çok kaliteli.
beruyu bulamadık burda ngk kesın yoktur :)
hocam w115 e olur mu o bujiler fiyat nedir oluyosa
90 model 200 e ne kullanıyor buji olarak abi .yakıtı çok etkiler mi
bosch un son zamanlarda sahte vede çin malı çıktığını bende duydum.bulabilirseniz beru derim.
selcukkoylu
16.10.10, 20:16
bosch un sahtesi piyasada çok var.ngk tavsiye ederim.3 ve 4 tırnaklı bujiler fazla akıma ihtiyaç duyduğu için verim alınması için bobinin değişmesi gerekiyo aksi halde yakıtı artırır
Buji bu Parça kodu A003159780326
http://img.fotoambar.com/img/00000/d5365f13f015ece901744f3a00b2ef56.png
102 motor için beru buji bulmak çok zor arkadaşlar söyliyimde barış başada sordum zamanında sormadık yer bırakmadım yoktu hiç biyerde ama m111 için çerez gibi eskişehirde bile var :D:D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.