PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : W210 E240 Kafa Atiyor

realnumber1
30.06.11, 13:29
Merhaba arkadaslar,
Bulundugum yerde malesef adam gibi bir usta yok o yuzden problemime bir care bulamadim.
Aracim suratlendiginde gazi birakip tekrar bastigimda, veya gazi biraktigimda, veya yumusakca cukura girip ciktiginda kafa atar gibi on taraf saga veya sola gidiyor.
Rot-Balans ayari yapildi, bir problem yok dendi. Parcalara baktiklarinda da problemli parca yok dediler.
Ne olabilecegi hakkinda fikri olan?

Tesekkurler,

serkan719
30.06.11, 13:51
motor kulaklarına bi bakın derim.

gudikcik
30.06.11, 14:46
arka rot ayar kollarını kontrol ettirin. birisi bozuk olursa aracın direksiyon dengesi bozulur.

ercan adas
30.06.11, 15:17
Direksiyon kutusu olabilir.

suat
30.06.11, 17:20
salıncak fişeklerini kontrol etiriın muhafaza sokulup bakılması lazım bence onlar gidik kulanımı cok keyifsiz yapan parçalardır ..

realnumber1
02.07.11, 12:54
Arkadaslar bugun cok tavsiye edilen bir rot'cuya gittim. Adam mercedeslere bakiyormus ozellikle. Once on aski takozlarinda problem oldugunu soyledi ve gosterdi, soldaki cok oynuyor. Ardindan arka sag rotta bir bolt acilamamisti daha once. Onu actil, sonra devamindaki yerin oynak oldugunu sikilastirdigini soyledi.(Mehmet hocam sanirim soyledigini yer oluyor orasi) Ayardan sonra denedim, problem cozulmus gibi.
Ama dedigi gibi ondeki parcalari da degistirecegim.
Herkese cok tesekkurler.

fatih068
12.07.11, 17:02
arkadaslar bugun cok tavsiye edilen bir rot'cuya gittim. Adam mercedeslere bakiyormus ozellikle. Once on aski takozlarinda problem oldugunu soyledi ve gosterdi, soldaki cok oynuyor. Ardindan arka sag rotta bir bolt acilamamisti daha once. Onu actil, sonra devamindaki yerin oynak oldugunu sikilastirdigini soyledi.(mehmet hocam sanirim soyledigini yer oluyor orasi) ayardan sonra denedim, problem cozulmus gibi.
Ama dedigi gibi ondeki parcalari da degistirecegim.
Herkese cok tesekkurler.

arkadaş benim arabada dedigin gibi bir sıkıntı var sanırım 120 150 arasında düz yolda gaza basınca arabanın yıldıızı oynuyor kafası sağa sola gider gibi yolda sallanıyor sanki bayrak gibi çözüm nerde buldun kaç para

realnumber1
13.07.11, 08:22
arkadaş benim arabada dedigin gibi bir sıkıntı var sanırım 120 150 arasında düz yolda gaza basınca arabanın yıldıızı oynuyor kafası sağa sola gider gibi yolda sallanıyor sanki bayrak gibi çözüm nerde buldun kaç para

Problem arka rot ayar kolunda cikti, adminimizin dedigi gibi. Oradaki bolt paslanmis , acamamislardi, boltu acinca altindaki ayarin gevsedigi ortaya cikti. Ben rot ayari yaptirirken duzeldi. Parasal olarak rot ayari kadar olur yani tamiri. Bir de benim on tarafta bir seyler degismesi lazim, ondan da olabilir demisti ama onlari degistirmedim henuz, problem kalmadi ama arkayi halledince.

fatih068
16.07.11, 19:20
Sanırım ankara geldigimde rotcuya gitmem yeterli olacak dediginiz gibi ise :) inşallah kolay birşeydir

realnumber1
18.07.11, 18:12
Insallah aynen benimki gibi basit birseydir de, fazla masraf cikarmaz. :)