Orijinalini görmek için tıklayınız : Xado jel nedir ? Ne işe yarar?
Arkadaşlar XADO JEL diye bir ürün var .Bunu daha önce kullanan oldumu ? Varsa bilgi verebilirmi? Bu ürünü motora yağ kapagından koyuyorsunuz. Isıyla birlikte motor içinde dolgu yapıyormuş.
http://www.revitalizant.com/
http://www.youtube.com/watch?v=fBl5a4eMFfA
http://www.e-xado.com/
http://www.xado.ru/
http://xado.com/ua/_new/
ilk defa duydum.
ama öyle ürünler gördüm.Kıvamı Bal gibi birşey oldukça yoğun
iyi de nereye dolgu yapacağını nerden biliyormuş...
kanalları, jontayı doldurmasın da.
w126 MB260SE
13.05.10, 07:41
Hepsi Yalan Dolan...Demir parçasının üstündeki çizikleri öle katkılar sıvılar doldurmaz...Ancak aşınmayı aza indirebilirler,kayganlık sağlıyabilirler....Yok çiziği kapatıyormuş,yok dolduruyormuş öle birşey yok....
Evet arkadaŞlar bÖyle bİr ÜrÜn var ve ben her İkİ aracimdada kullaniyorum
ÖrneĞİn volvom 155.000 km de İdİ ve bu katkiyi uyguladiktan sonra İlk 100 km de araÇ deĞİŞİme baŞladi Önceden 11.5 lt/100 km tÜketen aracim Şu anda 9.8 lt tÜketmektedİr aracimin ÇekİŞİ fena deĞİŞtİ ve motor sessİz ÇaliŞmaya baŞladi İlgİlenen arkadaŞlara temİn edebİlİrİm elİmde fazlasiyla var.
sayın xado nicklli üye önce kendinizi bi tanıtınız burası reklam yapma yeri değil ...
w126 MB260SE
24.08.10, 16:56
Evet arkadaŞlar bÖyle bİr ÜrÜn var ve ben her İkİ aracimdada kullaniyorum
ÖrneĞİn volvom 155.000 km de İdİ ve bu katkiyi uyguladiktan sonra İlk 100 km de araÇ deĞİŞİme baŞladi Önceden 11.5 lt/100 km tÜketen aracim Şu anda 9.8 lt tÜketmektedİr aracimin ÇekİŞİ fena deĞİŞtİ ve motor sessİz ÇaliŞmaya baŞladi İlgİlenen arkadaŞlara temİn edebİlİrİm elİmde fazlasiyla var.
Öyle birşeyin imkanı...Hiç kimse birbirini kandırmasın kazıklamasın...
Önce kendinizi Sizi tanıyalım bölümüne tanıtınız...Sitemiz reklam yeri değildir...reklamlar için aylık ücretini ödeyip reklam verebilirsiniz...
reklam kokan hareketler bunlar mike :D
arkadaşlarımında belirttiği gibi burası reklam veya satış alanı değil. lütfen önce kendiniz sizi tanıyalım bölümünde tanıtınız...!
ilk 100 km de bu kadar değişim olduysa sonraki 100 km de kim bilir neler olur :p veya kullandığınız katkının 2 katını yada daha fazlasını kullanarak aracı hiç yakıt tüketmeden kullanabilirmiyiz :p
her kullanışta motor sıfıra dahada yaklaşıyomuş 1000 km sonra motor 0 km kıvamında oluyomuş orhan :D:p
w126 MB260SE
24.08.10, 18:12
her kullanışta motor sıfıra dahada yaklaşıyomuş 1000 km sonra motor 0 km kıvamında oluyomuş orhan :D:p
:p :p
belki volvoya yarıyodur,mercedese gaz yapabilir.
Bİr arkadaŞim sİtede kullanan var mi dİye yazmiŞ bende kullandiĞim İÇİn bİlgİlerİmİ paylaŞtim. Hareketlerİmde reklam kokacak bİr durum yok sadece tÜrkİyede bulunmayan bİr ÜrÜn ve ben sadece dÜnyadakİ fİyatindan daha ucuza temİn edebİleceĞİmİ yazdim . Şİmdİ bu ÜrÜnÜ gerÇekten denemek İsteyen ama bulamayan bİr adamin yerİne koyun kendİnİzİ bÖyle bİrŞeyİ elİnİzİn altinda bulsaniz hoŞunuza gİtmez mİydİ?????
eğer garantisini veriyorsa 10 koli yollasın. burda eşe dosta sevabına dağıtırım en azından hayır dualarını alırım :p :p :p
bu ürünün dünyadaki fiyat ortalama 25 € dur bir kolide 36 tane olduğunu düşünürsek 10 koli = 360 adet yapar 360 x 25 € dersen 9000 € yapar mihendis bey :)
bu sitede böyle ürünlerden kullanıpta 0 sonuç alan çok insan var yani hiç biri 5 para etmez gerçek bu siz tr temsilcisiymişsiniz zaten siz malınızı kötülemezsiniz zaten kimse sattığını kötülemez ama üzgünüm burdan size pek ekmek çıkmaz sanırım :)
hayatta her şey para değildir. amaç yardım olduktan sonra gerisi teferruat arabayı satar gene yardımımı yaparım ;)
evet arkadaşım herşey para değilidr ama şöyle bir durum var yüzlerce bağımsız rayting sayfalarına yazan insanlar yalan söylüyor ama siz hiç araştırmadığınız halde yada hiç kullanmadığınız halde doğrusunu biliyorsunuz. benim üzüldüğüm nokta hepinizin elinin altında internet var çoğunuz en az 1 yabancı dil biliyorsunuz. araştırın arkadaşım . www.xado.co.uk web adresinde rating kuruluşunun linki var bak oku mantığına uyarsa haaaa zaten al diye yazmıyorum bunları sadece bilgilen diye yazıyorum dediğin gibi herşey para değildir
HydrActive
14.09.10, 09:42
Merhaba arkadaşlar;
Ben burada yazılanları okuyunca gerçekten çok üzüldüm. Bilmediğiniz konularda neden bu şekilde alaycı yorumlar yapılıyor anlamak mümkün değil.
Hepsi Yalan Dolan...Demir parçasının üstündeki çizikleri öle katkılar sıvılar doldurmaz...Ancak aşınmayı aza indirebilirler,kayganlık sağlıyabilirler....Yok çiziği kapatıyormuş,yok dolduruyormuş öle birşey yok....
Ben metalurji ve malzeme mühendisiyim. Görünüşe bakılırsa siz benden daha çok biliyorsunuz. Acaba vasfınız nedir beni aydınlatır mısınız?Metal aşınmalarını iki dönem boyunca ders olarak veriyorlar. Siz hiç aşınmış metali mikron düzeyinde incelediniz mi? Hiç ısıyla sertleşip şekil alan malzemelerden gördünüz mü?
Keşke bu üslupla yazmayıp görüşünüzü şu şekilde dile getirseydiniz; "Ben bu tarz katkıların aşınan yüzeyleri dolduracağına inanmıyorum.". Bu şekilde yazsaydınız yukardaki gibi bir tepki almazdınız.
Aşınmamış bir metal yüzeyi, tabi motor elemanları için konuşıyorum, neredeyse pürüzsüzdür dolayısıyla sürtünme katsayısı çok düşüktür. Bu elemanların aşınmış yüzeyleri ise çok pürüzlüdür. Bu tarz dolgu maddeleri pürüzlü yüzeye adet yapışıyorlar ve neredeyse ilk günkü kadar pürüsüz bir yüzey elde ediliyor.
Gelelim Xado'ya
Ben aynı burası gibi, bir markanın klüp sitesinde yöneticiyim. Üyelerimizden biri 130.000 bakımını yaptırırken servis bu dolgu maddesini koymakta ısrar etmiş ve ilk tüpü eklemişler. 200 km kullandıktan sonra bu üye foruma gene mesaj yazdı çekişin çok farkettiğini aracın nerdeyse ilk günkü performansına yaklaştığından bahsetti. Kendisi mesleğimi de bildiği için bana bu ürünün içeriğini araştırmam için rica etti. Bende şu bilgilere ulaştım.
Xado piyasadaki diğer dolgu maddelerinden farklı olarak seramik-metal bazlı(cermet) bir dolgu maddesi. Seramik motor elemanlarında kullanılan malzemeden daha sert, pürüzsüz, yüksek ısılarda çok daha dayanıklı ve bir o kadar da pahalı bir malzeme. Xado sadece aşınan yüzeylere değil tüm motor yüzeyinde koruyucu bir cermet tabaka oluşturuyor. Normalde motor içerisindeki elemanların sertlikleri 65 - 280 kg/mm2 lik düeydeyken xado uygulandıktan sonra ölçülen sertlik değeri 657 -750 kg/mm2 olarak ölçülmüş. Şahsi görüşüm, kompresyon kayıbı olmayan motorlarda da kullanılması motor ömrünü uzatacaktır.
Aynı üye bayram tatilinden döndükten sonra yaklaşık 1100 km yaptığını ve ş.dışı yakıtında %20 lik bir azalma olduğundan bahsetti. Bunun üzerine ben de dün deneme amaçlı üçlü set sipariş ettim. Kendim denemeden ne iyi ne de kötü demek doğru olur. Bu ürünü kullanacağım ve sonuçları akaracağım.
Üyenin foruma yazdıklarını aynen aktarıyorum.
yakıt normale göre uzun yolda yüzde 20 azaldı bende şaşırdım ama sonuc bu.normalde bir depo gaz ile uzun yolda maximum 250 km yapardı 34 35 litre gaz ile şimdi 300 km yaptı ve aldıgımda gaz bitmemişti.bayramda izmire gittim geldim 550 km 2 depoyla gidemezdim 2 depoyla gittim ve orada gezdim dönüşte aynı oldu ama teste devam.şu an için ben parasını cıkarttım sayılır.bence bulursanız deneyin.
yakıt normale göre uzun yolda yüzde 20 azaldı bende şaşırdım ama sonuc bu.normalde bir depo gaz ile uzun yolda maximum 250 km yapardı 34 35 litre gaz ile şimdi 300 km yaptı ve aldıgımda gaz bitmemişti.bayramda izmire gittim geldim 550 km 2 depoyla gidemezdim 2 depoyla gittim ve orada gezdim dönüşte aynı oldu ama teste devam.şu an için ben parasını cıkarttım sayılır.bence bulursanız deneyin.
abicim önce kendinizi tanıtınız bölümünde kendinizi tanıtınız.
daha sonra aradaşın aracı marka model ve motor hacmi nedir.
kaldı ki ben 32 lt gazla 380-400 km gidiyorum
2000 cc araçla
HydrActive
14.09.10, 10:21
Yukarıda bahsi geçen araç 97 model Citroen XM. 2000 cc Turbo otmatik vites.
Benim aracım 95 model Citroen Xantia. 2000 cc 8 valf. Ben 34-35 lt gaz ile 330 km yapabiliyorum. Motorumda ciddi kompresyon kaybı var. Ürünü ben de deneyeceğim.
Merhaba arkadaşlar;
Ben burada yazılanları okuyunca gerçekten çok üzüldüm. Bilmediğiniz konularda neden bu şekilde alaycı yorumlar yapılıyor anlamak mümkün değil.
Ben metalurji ve malzeme mühendisiyim. Görünüşe bakılırsa siz benden daha çok biliyorsunuz. Acaba vasfınız nedir beni aydınlatır mısınız?Metal aşınmalarını iki dönem boyunca ders olarak veriyorlar. Siz hiç aşınmış metali mikron düzeyinde incelediniz mi? Hiç ısıyla sertleşip şekil alan malzemelerden gördünüz mü?
Keşke bu üslupla yazmayıp görüşünüzü şu şekilde dile getirseydiniz; "Ben bu tarz katkıların aşınan yüzeyleri dolduracağına inanmıyorum.". Bu şekilde yazsaydınız yukardaki gibi bir tepki almazdınız.
Aşınmamış bir metal yüzeyi, tabi motor elemanları için konuşıyorum, neredeyse pürüzsüzdür dolayısıyla sürtünme katsayısı çok düşüktür. Bu elemanların aşınmış yüzeyleri ise çok pürüzlüdür. Bu tarz dolgu maddeleri pürüzlü yüzeye adet yapışıyorlar ve neredeyse ilk günkü kadar pürüsüz bir yüzey elde ediliyor.
Gelelim Xado'ya
Ben aynı burası gibi, bir markanın klüp sitesinde yöneticiyim. Üyelerimizden biri 130.000 bakımını yaptırırken servis bu dolgu maddesini koymakta ısrar etmiş ve ilk tüpü eklemişler. 200 km kullandıktan sonra bu üye foruma gene mesaj yazdı çekişin çok farkettiğini aracın nerdeyse ilk günkü performansına yaklaştığından bahsetti. Kendisi mesleğimi de bildiği için bana bu ürünün içeriğini araştırmam için rica etti. Bende şu bilgilere ulaştım.
Xado piyasadaki diğer dolgu maddelerinden farklı olarak seramik-metal bazlı(cermet) bir dolgu maddesi. Seramik motor elemanlarında kullanılan malzemeden daha sert, pürüzsüz, yüksek ısılarda çok daha dayanıklı ve bir o kadar da pahalı bir malzeme. Xado sadece aşınan yüzeylere değil tüm motor yüzeyinde koruyucu bir cermet tabaka oluşturuyor. Normalde motor içerisindeki elemanların sertlikleri 65 - 280 kg/mm2 lik düeydeyken xado uygulandıktan sonra ölçülen sertlik değeri 657 -750 kg/mm2 olarak ölçülmüş. Şahsi görüşüm, kompresyon kayıbı olmayan motorlarda da kullanılması motor ömrünü uzatacaktır.
Aynı üye bayram tatilinden döndükten sonra yaklaşık 1100 km yaptığını ve ş.dışı yakıtında %20 lik bir azalma olduğundan bahsetti. Bunun üzerine ben de dün deneme amaçlı üçlü set sipariş ettim. Kendim denemeden ne iyi ne de kötü demek doğru olur. Bu ürünü kullanacağım ve sonuçları akaracağım.
Üyenin foruma yazdıklarını aynen aktarıyorum.
ilmi olarak açıklamanız için teşekkürler.
ürünün + ve - lerini burada paylaşırsanız sevinirim.
HydrActive
14.09.10, 13:25
ilmi olarak açıklamanız için teşekkürler.
ürünün + ve - lerini burada paylaşırsanız sevinirim.
Rica ederim. Ürün daha elime ulaşmadı. 1-2 gün sonra gelir. Ürünü ekledikten sonra 3000 km kadar yapıp yorumlarımı mutlaka paylaşacağım.
İşe yararsa ben de kulanırım, kaybedecek bişey yok bende. :)
yazılanları okuyunca bende almaya karar verdim.en kısa zamanda.
HydrActive
14.09.10, 15:33
Alman TUV onaylı bu dolgu maddesi. İşe yaramasa bile motora zararı olmadığı kesin. 120 liraya kıyabilen denesin. Ben kıydım. İnşallah istediğim gibi bir sonuç alırım.
Alman TUV onaylı bu dolgu maddesi. İşe yaramasa bile motora zararı olmadığı kesin. 120 liraya kıyabilen denesin. Ben kıydım. İnşallah istediğim gibi bir sonuç alırım.
Sonuçları Bekliyoruz..
HydrActive
15.09.10, 15:20
Ürün elime az önce geçti. Hemen araca ekledim ilk tüpü. Ürün kırmızı ve krem kıvamında 9 ml lik bir tüp. 200-300 km kadar yol yaptıktan sonra buraya son durumu aktaracağım. 1500 km yapınca da kesin yorumlarımı yazacağım.
çok şakacısın arkadaşım.hem ne tür bir mersedes hayranlığın var açıklar mısın?dur dur ben tahmin edeyim ticari yönden bir mersedes hayranlığın var senin:) ama tek yöne girdin arkadaşım.geri vitese takıp volvo'nu çekmenin tam zamanı:)
HydrActive
15.09.10, 18:32
Pardon bana mı söylediniz?
yok arkadaşım sana değildi lafım.senin araba volvo değildi yanlış hatırlamıyorsam.sana hayırlı olsun mesajı çekmiştim zaten çok takıldığım bir şey olsa ordan yazardım merak etme.sana hayırlı forumlar tekrar.tamamen pazarlamaya yönelik üyeliği bulunan xado lakaplı arkadaşaydı.o arkadaşın forumu pazarlama yapar gibi kullanmasınaydı "şaka" yazmamın sebebi.ürünle alakalı bir derdim yok.senin ürünü kullanmaya ihtiyacın olup,kullanıp sonuç almış olabilirsin ne mutlu ama bu forum benim zihnime arkadaşlık ve bilgi aktarımına kurulu olduğu için o üyenin pazarlamaya yönelik msj göndermesi beni ve diğer üye arkadaşları rahatsız etti.
HydrActive
15.09.10, 19:04
Ben de bu mesajı yazdıktan sonra gördüm diğer mesajı. Sorun yok. Alınganlım tutmuş kusura bakmayın. :)
HydrActive
22.09.10, 10:08
Araç ile 400 km yapilmis durumda. ozellikle ikinci tüpü ekledikten sonra aracta ciddi anlamda iyilesme oldu. Herkese şiddetle oneririm.
Su an şehir dışında oldugum icin net yakit degerlerini aktaramiyorum. Kurban bayramından sonra detayli bir inceleme yazisi yazacagim.
HydrActive
13.11.10, 20:10
Arkadaşlar merhaba;
Xado jelin ilk tüpünü ekleyeli 3000 km oldu.
Düşük devirlerde çok ciddi anlamda çekiş artışı var. Arabayı 2007 yılında aldığımızda 2500 devire kadar çok cansızdı. Şimdi 1200 devirden itibaren hızlanmak istiyor. Üst devirlerde de ciddi bir canlanma söz konusu.
Aracı ilk aldığımız zaman yaptığım 0-100 testlerinde ortalama 14.5 sn olan değer şu anda ortalama 12 saniyeye indi. En iyi zamanım ise 11.5 sn. Aracın fabrika değerinin 10 saniye olduğunu düşünürsek motorun ilk günkü formuna kavuştuğunu söyleyebilirim. Katalitik konvertörü de değişsem 10.5 saniye değerini yakalayacağıma eminim.
Yakıtta şehiriçi %10, şehir dışında ise %20 lik bir azalma söz konusu.
Sonuç olarak aracınızda güç kaybı hissediyorsanız benim şiddetle tavsiye edeceğim bir üründür.
arkadaşlar türkiyenin en modern PİSTON fabrikasında halen girdiğim günden beri kalite kontrol kısım sorumlusu olarak çalışmaktayım bentley den tutun aklınıza ne marka geliyosa tüm markaların piston takımları iki elimden geçer dolayısıyla sorunlar olduğunda sapancadaki gömlek fabrikasında çözümlemeler ve onay vermek için bir çok mikronsal formlar ve hesaplamalar gerekiyor 650 dereceden başlayan döküm operasyonundan taslak haline gelmesinden m8h ( 1000 de 1 lik toleranslarla -+ 20 mikrondur kaba işlemler) .... tezgahlarda kaba işlemden geçtikden sonra diğer tezgahlara alınır ve türüne göre işlemlerden geçirildikden sonra kaplanır tedarik ettiğimiz firmanın isteğine göre markalandırdıkdan sonra paketlenip sevk e hazır hale gelir ... yani piston ve gömlek üstüne bu sitede üstüme adam tanımam !.... bazı arkadaşlarımız bazı şeyleri görmeden ve hayatında bazı boşlukları göremez zatende 0.002 mikron dan bahsediyorum bu boşluklara ısındığında resim formundan alakası kalmayan resmen 1 derecelik ısı farkının nelere nerelere basınç yaptığından haberi olmayan arkadaşlar bana söyleyebilrmi en çok nereye gidiyo bu jel ve kremler haaa unutmadan zaten kullandığımız kaliteli yağlarda bunların daha da kaliteli karışımları bizim bor yağı diye bildiğimiz katkılar mevcutken siz niye insanların cebindeki 100 120 tl lere göz koyuyorsunuz ayıptır beyler .....haaa bu arada segman isteyen araca koyup yapılmış bir test varsa sonucu görmek isterim.... herkese iyi bayramlar.....
w126 MB260SE
13.11.10, 21:14
arkadaşlar türkiyenin en modern PİSTON fabrikasında halen girdiğim günden beri kalite kontrol kısım sorumlusu olarak çalışmaktayım bentley den tutun aklınıza ne marka geliyosa tüm markaların piston takımları iki elimden geçer dolayısıyla sorunlar olduğunda sapancadaki gömlek fabrikasında çözümlemeler ve onay vermek için bir çok mikronsal formlar ve hesaplamalar gerekiyor 650 dereceden başlayan döküm operasyonundan taslak haline gelmesinden m8h ( 1000 de 1 lik toleranslarla -+ 20 mikrondur kaba işlemler) .... tezgahlarda kaba işlemden geçtikden sonra diğer tezgahlara alınır ve türüne göre işlemlerden geçirildikden sonra kaplanır tedarik ettiğimiz firmanın isteğine göre markalandırdıkdan sonra paketlenip sevk e hazır hale gelir ... yani piston ve gömlek üstüne bu sitede üstüme adam tanımam !.... bazı arkadaşlarımız bazı şeyleri görmeden ve hayatında bazı boşlukları göremez zatende 0.002 mikron dan bahsediyorum bu boşluklara ısındığında resim formundan alakası kalmayan resmen 1 derecelik ısı farkının nelere nerelere basınç yaptığından haberi olmayan arkadaşlar bana söyleyebilrmi en çok nereye gidiyo bu jel ve kremler haaa unutmadan zaten kullandığımız kaliteli yağlarda bunların daha da kaliteli karışımları bizim bor yağı diye bildiğimiz katkılar mevcutken siz niye insanların cebindeki 100 120 tl lere göz koyuyorsunuz ayıptır beyler .....haaa bu arada segman isteyen araca koyup yapılmış bir test varsa sonucu görmek isterim.... herkese iyi bayramlar.....
Segman isteyen araç o jeli bir yakar bir yakar :D :D :D
muratyalcin
13.11.10, 21:20
sonuç olarak
segman isteyen bi araca koyup yakıt ve yağ kayıp değerlerini DÜRÜSTÇE yazsınlar alkışlarım eğer samimilerse.....
w126 MB260SE
13.11.10, 21:30
sonuç olarak
:) Sonuç olarak motoru açıyorsun abi altını üstünü 0'lıyorsun ne yağ yakma nede başka bişi kalııyor...
HydrActive
13.11.10, 21:33
Keşke bu yazdıklarınızı düzgün bir Türkçe ile yazsaydınız da anlayabilseydik.
Ben bu ürünü kullandım arkadaşım. Sonuç da ortada. Ben ne bu jeli satan adamı tanırım nede bu işten bir çıkarım var. Kimsenin 100-120 lrasında da gözüm yok. Gerçekten bu jel işe yarıyor ve ben de bunu paylaştım. İnanmayan alır dener. Araştırmadan veya denemeden burada ileri geri konuşmak hoş değil. İnanmıyorsan buyur gel Muğla'ya ölçümleri beraber yapalım.
Ayrıca cermet bir madde yanmaz. Bu yağ değil.
w126 MB260SE
13.11.10, 21:35
İlginç...Arabamın motorunu ben kendim yapmasam eksantiriğin keplerin gömleklerin üstündeki çizikleri görmesem dolduruyo galiba fln diye düşünürdüm... İnş. faydasını görürsünüz.....
günde 12 saat çalışan bi adam için yazı bence son derece normal sayılır istersen sen ne istediğini söyle ben fabrikada aşınma stüdyosunda sana 3 boyutlu yaptırıp yollıyayım .... simdi anladınmı kardeş.... ha hala anlamadığın bi yer varsa sor ben sana ra değerlerinden başlıyayım anlatmaya sen herhalde okuyosun daha....
w126 MB260SE
13.11.10, 21:42
Herşey bir yana benim beynim kabullenmiyor.Ben o ürün bu ürün için konuşmuyorum.Genel olarak bir katkı maddesi nasıl motorun bilmem neresini doldurabilir de oradaki çiziği bilmem neyini doldurabilir.Bende kullanıyorum MotorSilk onuda sadece iticilerin ötmemesi için kullanıyorum..Geri kalan herşeye MAGNATEC yeter....
senin çizik dediğin o formları yapmak için milyon dolarlık tezgahlar alınıyo adamlar salak da bilerek mi çizik yolluyo sıfır parçaları....
benim soruma cevap versinler alkışlayacam hatta üşenmem bu saatte köfte bile ısmarlaya bilirim....
Motorsilk Maddesini Aracımın Sesi Azalsın diye koyuyorum başka bir amacı yok.
Yağı zaten 9000 km de değiştiriyoruz En iyi yağlardan kullanıyoruz. Sıkıntı olmuyor.
Benimde Anlamadığım o egzantriğin çiziklerini dolduruyor gaza bastığında o doldu nasıl dayanıyor.
yanlız şunuda duymuştum bor koyanlar rektefiyeye girdiklerinde temizliği zorlaşıyormuş yapıştığından..
Ancak ne olursa olsun ben saf dolgu karbon bile ekleyenleri tanıyorum..
50 Gr yağa 150 lira verenler var.
HydrActive
13.11.10, 22:06
senin çizik dediğin o formları yapmak için milyon dolarlık tezgahlar alınıyo adamlar salak da bilerek mi çizik yolluyo sıfır parçaları....
benim soruma cevap versinler alkışlayacam hatta üşenmem bu saatte köfte bile ısmarlaya bilirim....
Arkadaşım ister inan ister inanma sonuç ortada. Ben bu ürünün işe yaradığından eminim. Buradan yola çıkarak bu ürüne bu denli itiraz ediyorsa biri, bence bu kişi araştırmacı değildir, öğrendiklerinden öteye gidemeyen bir düşünce yapısına sahiptir.
Tekrar söylüyorum bu üründen hiçbir kazancım yok. Neden durup dururken işe yaramayacak bir maddeyi işe yarar gibi göstereyim? Eğer kendinizi bu konuda bilgili ve araştırmacı görüyorsanız 120 tlye kıyın, segman isteyen bir aracın motor elemanlarını mikroskop altında inceleyin sonra ürünü ekleyin 1500-2000 km yapın sonra tekrar motoru parçalayıp duruma bakın.
Unutmayın ki ben burda bu ürünü denedim, siz denemediniz. Ben işe yaradı diyorsam yaramıştır. Siz ne derseniz deyin kullanmadığınız için boş yorum yapmış oluyorsunuz. Ayıptır.
bende sana diyorum ki çalıştığım fabrikada senin bahsettiğin testlerden binlercesi yapılıyo ....
işe yarayan daha hiç çıkmadı bazı şehir efsaneleri var mercedes bile sıfır araçlara bunlardan koyuyo falan diye....
HydrActive
13.11.10, 22:22
bende sana diyorum ki çalıştığım fabrikada senin bahsettiğin testlerden binlercesi yapılıyo ....
işe yarayan daha hiç çıkmadı bazı şehir efsaneleri var mercedes bile sıfır araçlara bunlardan koyuyo falan diye....
Neden anlamak istemiyorsunuz. KULLANDIM İŞE YARADI!
Ben burada böyle birşey varmış işe yarıyormuş demiyorum. Neden bu sitede bu tarz hareketler yapılıyor anlamış değilim. Neden bir ürünün işe yarayabileceğini düşünmüyorsunuz?
Binlerce test yapılan fabrikada gidin bu jeli test etmeyi önerin. Bu kadar zor mu bu?
selcukkoylu
13.11.10, 22:33
ahmet bey mercedes te platin sekman dan bahsediliyor.bize biraz bilgi verebilirmisiniz?
segman alaşımlarıyla daha önce hiç ilgilenmedim fakat bizim çelik kafa diye ürettiğimiz 2 parçalı piston takımlarına montaj yapıldığını duydum bunlarda genellikle tır dozer gibi büyük pistonlar a takılıyor
pistonun etek kısmı dediğimiz yer yanı pim deliğinin alt tarafı hafif alaşım özel sertleştirilmiş çelik kafa yani segmanların takıldığı ve en çok şişen yahut aşınan kısımıdır bu tür pistonlarda özel alaşımlı segmanlar var diye biliyorum
fakat bahsettiğiniz olayı ptesi araştırıp sizi özellikle bilgilendirmek isterim...
ArkadaŞim sen bentley pİstonu yapan sayili fabrİkalardan bİrİnde ÇaliŞiyorum dİyorsun daha yaĞ kanallariyla kompresor kaÇaklarina sebep olan Çİzİklerİn farkini anlamayacak kadar da cahİl olduĞunu sanmiyorum
çizikleri gidereceğini sanmam ama motor isteyen araçlarda birnebze performans kaybını azaltabilir olduğuna inanıyorum.
arkadaşlar onno ustayı bilmeyen yoktur.bu ürünü kullanmış.bu üründen övgüyle bahsetti.ürünün test sonuçlarını da oto haber de yayınlayacak.bekliyorum.yayınlayınca sizlerle paylaşacağım.bu arada bende koruma amaçlı 1 tüp kullandım üründen
ArkadaŞim sen bentley pİstonu yapan sayili fabrİkalardan bİrİnde ÇaliŞiyorum dİyorsun daha yaĞ kanallariyla kompresor kaÇaklarina sebep olan Çİzİklerİn farkini anlamayacak kadar da cahİl olduĞunu sanmiyorum........:cool:
arkadaşlar onno ustayı bilmeyen yoktur.bu ürünü kullanmış.bu üründen övgüyle bahsetti.ürünün test sonuçlarını da oto haber de yayınlayacak.bekliyorum.yayınlayınca sizlerle paylaşacağım.bu arada bende koruma amaçlı 1 tüp kullandım üründen...................................:cool:
arkadaş sen bana ürünü yolla hatta kış geldi hydroaktıvdende yollada peteklere koyup kombiye de az yaktırayım...:cool:
aef: bazı arkadaşlarımız bazı şeyleri görmeden ve hayatında bazı boşlukları göremez zatende 0.002 mikron dan bahsediyorum
arlkadaşlar bilemeyen olabilir.burada geçen mikron milimietrenin binde biri'dir
HydrActive
24.11.10, 17:20
........:cool:
...................................:cool:
arkadaş sen bana ürünü yolla hatta kış geldi hydroaktıvdende yollada peteklere koyup kombiye de az yaktırayım...:cool:
Seviye!
Dalganı geç kardeşim. Sen kullanma. Kullanıp yorumunu paylaşana da sataşma.
........:cool:
...................................:cool:
peteklere koyulan bir ürün varmış.su çabuk soğumuyormuş.bilgin varmı bu konuda=?
peteklere koyulan bir ürün varmış.su çabuk soğumuyormuş.bilgin varmı bu konuda=?
internetten araştırdığım kadarı ile var sizde internette bazı bilgilere ulaşabilirsiniz ....;)
aslında türkiyede bi çok yerde sıcak su bulunuyor bu sıcak suyu evlere falan verseler ne güzel olur doğal gaz parası vereceğimize kendi doğal sıcak suyumuza para vermiş oluruz hem kombi, petek ,doğalgaz, ilave solusyonlardanda kurtulmuş oluruz.... ama nerde bunu yapacak zıhnıyet....:cool:
HydrActive
28.11.10, 10:32
Hydractive'i ne sandınız bilmiyorum ama internette araştırsanız ne olduğunu görürsünüz. Hydroactive değil hydractive.
Xadonun sitesinde bir resim gördüm burada paylaşayım. Mikroncular için gelsin.
http://shop.xadoturkey.com/images/XADO_photos.jpg
w126 MB260SE
28.11.10, 21:38
İlginç....
Hydractive'i ne sandınız bilmiyorum ama internette araştırsanız ne olduğunu görürsünüz. Hydroactive değil hydractive.
Xadonun sitesinde bir resim gördüm burada paylaşayım. Mikroncular için gelsin.
http://shop.xadoturkey.com/images/XADO_photos.jpg
fotos...p diye bi program var ....:eek:
bir metrenin milyonda biri veya milimetrenin binde biridir mikron..
resimde görülen olayla alakası yoktur.
belki görselleme için yapılan bi örnekleme olabilir fakat 50 gr yağla mağla bu işler olmaz bu işin olur yanı metal üzerine seramik kaplamak veya daha zıt malzemeler kullanmak ...
sert yumuşak veya yumuşak sert gibi örnek görmek isteyen 75001 ve diğer serileri inceleyebilir (parçacılar 75001 ve diğer seriler hakkında yardımcı olurlar)...
resimlerde verilen ra piston için 0.035 mikrondur yanı sitenizde verilen 0.06 değeri toleranslar için bile çok büyük devasa bir değerdir özetle sp dediğimiz gömlek ve piston arasındaki boşluk dan bile büyüktür...bizim kaba işlemler için dahi kullandığımız tolerans +- 0.01 dir yani yani sizin indirdiğini farz ettiğiniz boşluk ra değerinin - olan kısmının ölçülmesiyle elde ediliyo yani şimdi anlata bildim mi bozuk türkçemle ve mikronculuğumla arkadaşım...
100 liralık yağla bu işler olmaz...:)
yağ yakan arac üstünde deneyin ispatlayın size söz veriyorum kocaeli gazetesine xado jelin reklamını tam sayfa ben verecem...
HydrActive
02.12.10, 20:59
fotos...p diye bi program var ....:eek:
bir metrenin milyonda biri veya milimetrenin binde biridir mikron..
resimde görülen olayla alakası yoktur.
belki görselleme için yapılan bi örnekleme olabilir fakat 50 gr yağla mağla bu işler olmaz bu işin olur yanı metal üzerine seramik kaplamak veya daha zıt malzemeler kullanmak ...
sert yumuşak veya yumuşak sert gibi örnek görmek isteyen 75001 ve diğer serileri inceleyebilir (parçacılar 75001 ve diğer seriler hakkında yardımcı olurlar)...
resimlerde verilen ra piston için 0.035 mikrondur yanı sitenizde verilen 0.06 değeri toleranslar için bile çok büyük devasa bir değerdir özetle sp dediğimiz gömlek ve piston arasındaki boşluk dan bile büyüktür...bizim kaba işlemler için dahi kullandığımız tolerans +- 0.01 dir yani yani sizin indirdiğini farz ettiğiniz boşluk ra değerinin - olan kısmının ölçülmesiyle elde ediliyo yani şimdi anlata bildim mi bozuk türkçemle ve mikronculuğumla arkadaşım...
100 liralık yağla bu işler olmaz...:)
yağ yakan arac üstünde deneyin ispatlayın size söz veriyorum kocaeli gazetesine xado jelin reklamını tam sayfa ben verecem...
Sadece karşı çıkmak için yorum yaptığınızı burada tekrar tekrar gösterdiğiniz için teşekkürler.
O kadar dar bir düşünce yapısına sahipsiniz ki Xado jelin içeriğinin ne olduğuna bakma zahmetini bile göstermemişsiniz.
Xado jel cermet bir DOLGU maddesidir. YAĞ DEĞİLDİR.
fakat 50 gr yağla mağla bu işler olmaz bu işin olur yanı metal üzerine seramik kaplamak veya daha zıt malzemeler kullanmak ...
Cermet kompozit bir malzemedir. Bileşenlerini bilmiyorsanız ben açıklayayım; Seramik ve Metaldir.
w126 MB260SE
02.12.10, 22:00
Sadece karşı çıkmak için yorum yaptığınızı burada tekrar tekrar gösterdiğiniz için teşekkürler.
O kadar dar bir düşünce yapısına sahipsiniz ki Xado jelin içeriğinin ne olduğuna bakma zahmetini bile göstermemişsiniz.
Xado jel cermet bir DOLGU maddesidir. YAĞ DEĞİLDİR.
Cermet kompozit bir malzemedir. Bileşenlerini bilmiyorsanız ben açıklayayım; Seramik ve Metaldir.
Alper beyyy bırakın bu işleri...Dolgu molgu hikaye alacan 0 piston sekman yatak gömlek basacan marşa devvam...
aslında türkiyede bi çok yerde sıcak su bulunuyor bu sıcak suyu evlere falan verseler ne güzel olur doğal gaz parası vereceğimize kendi doğal sıcak suyumuza para vermiş oluruz hem kombi, petek ,doğalgaz, ilave solusyonlardanda kurtulmuş oluruz.... ama nerde bunu yapacak zıhnıyet....:cool:
AFYON ve Balıkesir/Edremit bahsetmiş olduğunuz gibi doğal sıcak su kaynakları ile yıllardır ısınıyor.Benim bildiğim ve de kullandığım bu iki yer başka varmı bilmiyorum.
AFYON ve Balıkesir/Edremit bahsetmiş olduğunuz gibi doğal sıcak su kaynakları ile yıllardır ısınıyor.Benim bildiğim ve de kullandığım bu iki yer başka varmı bilmiyorum.
balıkesirde bende şahit oldum çok güzel bi olay....:)
umarım tüm türkiyeye yayılır bu olay....:)
Alper beyyy bırakın bu işleri...Dolgu molgu hikaye alacan 0 piston segman yatak gömlek basacan marşa devvam...öztürkçe yorumun için çok teşekkür ederim...:)
seramiğin erime ısıs 1500 derece alumınyumun ki ise 650 derece civarında ve mıkronsal boşlukları bulupda dolduracak....
tekrarlıyorum segman isteyen araca koyun test edin sonucu açıklayın kocaeli gazetesine tam sayfa reklamınızı verecem...:)
HydrActive
03.12.10, 21:47
öztürkçe yorumun için çok teşekkür ederim...:)
seramiğin erime ısıs 1500 derece alumınyumun ki ise 650 derece civarında ve mıkronsal boşlukları bulupda dolduracak....
tekrarlıyorum segman isteyen araca koyun test edin sonucu açıklayın kocaeli gazetesine tam sayfa reklamınızı verecem...:)
Aşağıda yazılanları okumadan önce şunları hayal etmenizi istiyorum. Üstüne biraz düşünün. Normalde sıvı olan japon yapıştırıcısı neden ısıtılmaya ihtiyaç duymadan hemen sertleşir? Elinize döktüğünüzde neden elinizi yakar? Neden bir yüzeye döküldüğünde sert ve dayanıklı bir yüzey oluşur?
Altın kaplama yapılırken kaplama yapacağınız malzemeyi ve altını eritmek zorunda mısınız? Yoksa oda sıcaklığında başka işlemler de yapılabilinir mi? Altının erime sıcaklığı neydi?
Benim reklamımı niye vereceksiniz? Ben mi satıyorum bu ürünü?
Ayrıca mühendis olmadığınızı anlıyorum yazılarınızdan. Bırakın Seramiğin hangi türünün hangi sıcaklıkta hangi malzemelerle bağ yapabileceğini biz hesaplayalım. Kendi şehir efsanelerinizi kendinize saklayın. Burada insanları yanlış yönlendirmeyin. Seramiğin bin türlü çeşidi vardır. Bazısı 900 c derecede erir bazısı 2050 C derecede...
Hem çok komik bir cümle kurdunuz. Seramik kaplama yapmak için seramiği ve metali niye eritelim ki? Alaşım mı yapmaya çalışıyoruz? Konuyu bence bir araştırın derim. O zaman neden 200 km de bir 9 ml lik dolgu maddesi eklediğimizi, neden tam randıman almak için 1500 km gerektiğini anlarsınız. (Bknz: Yüzey işlemleri)
Ah ah... Biz boşuna baba dersler görüyormuşuz. Meğer piston yapan bir fabrikada çalışmak, metalurjik konularda ahkam kesmeye yetiyormuş... :cool: Bırakayım bari okulu boşuna okuyormuşuz.
Bundan sonra yazdığınız muhalif hiçbir yorumu cevaplamayacağım. Siz bu üründen mahrum kalın.
Aşağıda yazılanları okumadan önce şunları hayal etmenizi istiyorum. Üstüne biraz düşünün. Normalde sıvı olan japon yapıştırıcısı neden ısıtılmaya ihtiyaç duymadan hemen sertleşir? Elinize döktüğünüzde neden elinizi yakar? Neden bir yüzeye döküldüğünde sert ve dayanıklı bir yüzey oluşur?
Altın kaplama yapılırken kaplama yapacağınız malzemeyi ve altını eritmek zorunda mısınız? Yoksa oda sıcaklığında başka işlemler de yapılabilinir mi? Altının erime sıcaklığı neydi?
Benim reklamımı niye vereceksiniz? Ben mi satıyorum bu ürünü?
Ayrıca mühendis olmadığınızı anlıyorum yazılarınızdan. Bırakın Seramiğin hangi türünün hangi sıcaklıkta hangi malzemelerle bağ yapabileceğini biz hesaplayalım. Kendi şehir efsanelerinizi kendinize saklayın. Burada insanları yanlış yönlendirmeyin. Seramiğin bin türlü çeşidi vardır. Bazısı 900 c derecede erir bazısı 2050 C derecede...
Hem çok komik bir cümle kurdunuz. Seramik kaplama yapmak için seramiği ve metali niye eritelim ki? Alaşım mı yapmaya çalışıyoruz? Konuyu bence bir araştırın derim. O zaman neden 200 km de bir 9 ml lik dolgu maddesi eklediğimizi, neden tam randıman almak için 1500 km gerektiğini anlarsınız. (Bknz: Yüzey işlemleri)
Ah ah... Biz boşuna baba dersler görüyormuşuz. Meğer piston yapan bir fabrikada çalışmak, metalurjik konularda ahkam kesmeye yetiyormuş... :cool: Bırakayım bari okulu boşuna okuyormuşuz.
Bundan sonra yazdığınız muhalif hiçbir yorumu cevaplamayacağım. Siz bu üründen mahrum kalın.:)
tamam kullanacam ve burada paylaşacağım...
ama varya bi dediklerin olmaz hele bide clk zarar görsün ben sana sorarım alper kardeşim tamam mı....:)
bize sizin gibi sabırlı bilgili insanlarda lazım ....:):):):)
http://img262.imageshack.us/img262/1231/photo0115e.jpg
HydrActive
04.12.10, 00:06
:)
tamam kullanacam ve burada paylaşacağım...
ama varya bi dediklerin olmaz hele bide clk zarar görsün ben sana sorarım alper kardeşim tamam mı....:)
bize sizin gibi sabırlı bilgili insanlarda lazım ....:):):):)
Motorunuz yeni mi? Kompresyon kaybı varsa deneyin bu ürünü. Yoksa hiçbir fark zaten hissetmezsiniz. Eğer motor yapılalı 60.000 kmyi geçmişse fark hissedeceğinize eminim.
Çok rica ediyorum bu ürünü denemeden önce aracınızla denemeler yapın sonuçları bir kenera yazın. Yağını da filtreyle birlikte değişmenizde fayda var. Ürünün ilk tüpünü ekledikten sonra 1500 km geçince aynı denemeleri tekrar yapın. Ben sonuçtan eminim.
Ayrıca youtube'da bir video buldum.
http://www.youtube.com/watch?v=yugedAunk7U&feature=related
denizli sarayköy
acaba itici sesini keser mi?
w126 MB260SE
05.12.10, 12:42
acaba itici sesini keser mi?
Ona vereceğiniz parayla ztn iticileri alırsınız...
Ona vereceğiniz parayla ztn iticileri alırsınız...
daha önce başka bi marka kullanmıştı bi arkadaşım fakat sonuç alamamıştık...
hani tgrt de çıkıyo du reklamı...:)
internetten araştırdığım kadarı ile var sizde internette bazı bilgilere ulaşabilirsiniz ....;)
internetten araştırınca herşey var.ama ben kullanan varmı memnunmu? amaçlı sordum.. (xado denilen malzemede internette var ama kimse inanmıyor mesela bunun gibi)
saygılar...
internetten araştırınca herşey var.ama ben kullanan varmı memnunmu? amaçlı sordum.. (xado denilen malzemede internette var ama kimse inanmıyor mesela bunun gibi)
saygılar...
kusura bakmayın ben sorunuzu anlamamışım...:)
saygılar...:(
geçenlerde kipada da gördüm ama bu değil. küçük gümüşi kutucuklarda. deli para yanılmıyorsam kutu kolanın yarısı kadar var yok, 60- 70 lira fiyatı vardı.. döküyorsun sonra 300-400 km bi yol yapacaksın .. mantık şu, metal aksamla elektrostatik olark birleşmesi ve müteakiben yüksek ısıda oraya kaynaması. bu yüzden motorun durmaması lazım çünkü solüsyonun ancak sürtünemeyen boşluklarda birikiyor ve tabiiolarak orda kalıyor zamanlada oraya kaynıyor.. ama doğru mu? bilemem.. anlatanda kimseye rastlamadım.ama bu ksado değildi o. birde " yağ katkısı değil motor katkısıdır" ibaresi çok dikkatimi çekmişti...ilginç..
birde bu katkılarla ilginç bir olayım oldu geçenlerde. şöyleki, yağ katkıların alayı türk malı. Milliyetçi kardeşlerim kusura bakmasın ama ortalıkta bu kadar çok atık yağ toplayan firma varken raflarda bir anda yağ katkı maddeleri olması beni bozdu.. bende işiinada bindirip tvlerde sık sık çıkan hele 2-3 sene once sürekli çıkan bir markayı aradım yabancı, hiçbir yerde bulamadım. sonra zar zor buldum ama biraz vuruntuyu azalttı birazda sesi düzeldi ama sonra aynı tas aynı hamam oldu..
harbiden , var mı boyle iyi malzeme? yağ veya motor için? varsa özelime mesaj atarsanız sevinirim. birde
bişey soracam: tam sentetik yağlar var. ama mesela normal yağ 20-50 liraken onun 1 litresi 25 lira .. ne değişir ki? çok mu daha fazla isi absorbe edebiliyor ?
izmir narlıdere/ılıca ve balçova mahalleleri
geçenlerde kipada da gördüm ama bu değil. küçük gümüşi kutucuklarda. deli para yanılmıyorsam kutu kolanın yarısı kadar var yok, 60- 70 lira fiyatı vardı.. döküyorsun sonra 300-400 km bi yol yapacaksın .. mantık şu, metal aksamla elektrostatik olark birleşmesi ve müteakiben yüksek ısıda oraya kaynaması. bu yüzden motorun durmaması lazım çünkü solüsyonun ancak sürtünemeyen boşluklarda birikiyor ve tabiiolarak orda kalıyor zamanlada oraya kaynıyor.. ama doğru mu? bilemem.. anlatanda kimseye rastlamadım.ama bu ksado değildi o. birde " yağ katkısı değil motor katkısıdır" ibaresi çok dikkatimi çekmişti...ilginç..
birde bu katkılarla ilginç bir olayım oldu geçenlerde. şöyleki, yağ katkıların alayı türk malı. Milliyetçi kardeşlerim kusura bakmasın ama ortalıkta bu kadar çok atık yağ toplayan firma varken raflarda bir anda yağ katkı maddeleri olması beni bozdu.. bende işiinada bindirip tvlerde sık sık çıkan hele 2-3 sene once sürekli çıkan bir markayı aradım yabancı, hiçbir yerde bulamadım. sonra zar zor buldum ama biraz vuruntuyu azalttı birazda sesi düzeldi ama sonra aynı tas aynı hamam oldu..
harbiden , var mı boyle iyi malzeme? yağ veya motor için? varsa özelime mesaj atarsanız sevinirim. birde
bişey soracam: tam sentetik yağlar var. ama mesela normal yağ 20-50 liraken onun 1 litresi 25 lira .. ne değişir ki? çok mu daha fazla isi absorbe edebiliyor ?
yakıt katkısı değil.motor katkısı yazmasın...
Noldu bi ara jole koycektiniz motora yok öle yok böle bak ben kullandım sonuç tırt test falan da yayınlayamadınız ...
w126 MB260SE
10.01.11, 22:56
noldu bi ara jole koycektiniz motora yok öle yok böle bak ben kullandım sonuç tırt test falan da yayınlayamadınız ...
:d :d :d
HydrActive
11.01.11, 11:56
...silindi...
XADO Türkiye
25.03.11, 13:34
Merhaba,
Bu mesajı, forumunuzun moderatöründen izin alarak yazıyoruz.
Bizler, CASTROL markasının eski satış ve pazarlama yöneticileriyiz.
Yetkili Türkiye Distribütörü olduğumuz markalardan biri de XADO Revitalizant Motor Yenileyici Gel dir.
Google da XADO hakkında araştırma yaparken tesadüfen forum konunuzu farkettik.
XADO hakkında sık sorulan soruların cevaplarını, kullanıcı yorumlarını ve Onno Usta nın XADO testi sonuçlarını şu web adresimizde bulabilirsiniz.
https://shop.xadoturkey.com/index.php
Sorularınıza bu forum alanından cevap vermekten de memnuniyet duyarız. Sorularınız, en geç 24 saat içinde cevaplanacaktır.
Bize telefonla ulaşmak isterseniz, iletişim detaylarımız şu şekildedir.
TÜRKİYE YETKİLİ DİSTRİBÜTÖRÜ
PRİMEKS PETROL İÇ ve DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.
Ataşehir - İSTANBUL - TÜRKİYE
Teknik Konular için Tel : 90 216 456 93 98 / 532 2818206 / 541 6405240
Fax : 90 216 456 98 59
https://shop.xadoturkey.com/contact_us.php
XADO ürünlerine gösterdiğiniz ilgi için teşekkür eder, Mercedes lerinizi güzel zamanlarda keyifle kullanmanızı dileriz.
Saygılarımızla,
XADO Türkiye
Starship Member
25.03.11, 13:35
Hoşgeldiniz. :)
hepsi yalan dolan...demir parçasının üstündeki çizikleri öle katkılar sıvılar doldurmaz...ancak aşınmayı aza indirebilirler,kayganlık sağlıyabilirler....yok çiziği kapatıyormuş,yok dolduruyormuş öle birşey yok....
+124
Merhaba,
Bu mesajı, forumunuzun moderatöründen izin alarak yazıyoruz.
Bizler, CASTROL markasının eski satış ve pazarlama yöneticileriyiz.
Yetkili Türkiye Distribütörü olduğumuz markalardan biri de XADO Revitalizant Motor Yenileyici Gel dir.
Google da XADO hakkında araştırma yaparken tesadüfen forum konunuzu farkettik.
XADO hakkında sık sorulan soruların cevaplarını, kullanıcı yorumlarını ve Onno Usta nın XADO testi sonuçlarını şu web adresimizde bulabilirsiniz.
Sorularınıza bu forum alanından cevap vermekten de memnuniyet duyarız. Sorularınız, en geç 24 saat içinde cevaplanacaktır.
Bize telefonla ulaşmak isterseniz, iletişim detaylarımız şu şekildedir.
TÜRKİYE YETKİLİ DİSTRİBÜTÖRÜ
PRİMEKS PETROL İÇ ve DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.
Ataşehir - İSTANBUL - TÜRKİYE
Teknik Konular için Tel : 90 216 456 93 98 / 532 2818206 / 541 6405240
Fax : 90 216 456 98 59
https://shop.xadoturkey.com/contact_us.php
XADO ürünlerine gösterdiğiniz ilgi için teşekkür eder, Mercedes lerinizi güzel zamanlarda keyifle kullanmanızı dileriz.
Saygılarımızla,
XADO Türkiye
once kendınızı tanıtınız yoksa mesajınız sılınecektır.
w126 MB260SE
25.03.11, 16:11
once kendınızı tanıtınız yoksa mesajınız sılınecektır.
Adam yazmış ya olm :) :) Yöneticiymiş :D : D
hihehe :) gelene fırça gidene fırça :D
Bu konu neymiş diye bir gireyim dedim ,meğerse konuyu ben açmışım :D konu nerelere gelmiş haberim yok :) jel miş ekmeğe sürülüp yeniyomuş arkadaşlar :D
bi adamları dövmediğiniz kalmış :D
xado yu bilmemde restore diye bir dalga var onu kullanmistim sonuc iyidi
realnumber1
18.05.11, 07:18
Hakkaten amma tartisma olmus, konu yeni diye okumaya basladim, 10 sayfaymis. Usta bir arkadasimiz, muhendis bir arkadasimizla munakasaya girmis. Bu klasik bir durumdur, genelde muhendis ustaya, usta da muhendise bildiklerini ispatlamaya calisir. Olayin teknik bilgilerini bilmeyenler de ya tarafsiz, ya da tarafli yorum yapar bilmeden. Ben seneler once makina muhendisi motor konusunda tez yazmis bir kisinin sahibi oldugu bir yerde calismistim. O zamanlar Wurth markaasinin temsilcisi gelmisti pazarlama icin. Merak ettim aldim o zaman ben de, asinmayi azaltip yag degisim suresini ve benzin tuketimini dusuruyor dedikleri icin alip arabama koymustum, Sonuc gercekten iyiydi, arabanin cekisik, sesi, tuketimi degismisti. Teknik verilerini bilemem ama kullanidim zaman sonuc bu idi.
Bence de urunu kullanip ona gore yorum yapmak lazim. 100 lira da atla, deve degil, aracinizi seviyorsaniz :)
Arkadaşlar kesinlikle hikaye kullandım tamamen fiyasko inanmayın.
Herkes birşey söylüyor bu sürtünme, aşınma, ve doldurma konusunda. Bu ürünlerinde elbette faydaları vardır. Ama bana göre bu yağlayıcıların içerik, özellik ve faydaları konusunda en mantıklı olanı Borpower'ın nanoteknolojik ürünleri.
ercan adas
19.11.11, 11:49
Ürünü sitesinde inceledim aslında benim 230 da deneyebilirim malum motor artık ömrünü tamamladı ve revizyon istiyor yağ eksiltmeyi keserse cidden işe yarıyor demektir ama 3 tüp koymak gerekiyormuş.
Bu adrese girilemiyor :)
Xadoyu bilmiyorum ama Amerikadayken benim 95 cadillac ETC eldradoya " Silk" denen ve pek çok ürünü kapsayan bir katkı malzeme grubunu uygulatıyordum. Orda sadece bu yağ değiştirme işlerini yapan ulusal firmalar var Jifi lub gibi. Bu malzeme şık bir çantayla gelirdi , Yalnış hatırlamıyorsam 380 $ civarı bir fiyatı vardı . İçinden çıkan transmisyon katkısı , motor yağ katkısı , Antfiriz katkısı vs. vs. bir sürü şeyi arabaya ekler sonra ekzoslara boru takıp 10 dakika boyunca gaz verip bırakırlardı. Neden bunu yaptıklarını sorduğumda ustalardan biri eksozdaki borulardan birini çekip her gaz verişte çıkan su benzeri (ama su değil çünki yere düştükten biraz sonra aseton gibi buharlaşıp yerde beyaz bir leke bırakıyordu) bir maddeyi gösterdi. Amerikada Süper benzinde (108 oktan kurşunsuz) etinil alkol kullanılırmış ve buda zamanla araçta birikimler tortular yaparmış. Bu malzeme (Motora koydukları) bunları temizlermiş . Ya çok güzel kafaya aldılar beni , yada gerçekten gerekli idi emin değilim .Ama o ilk kullanmamdan sonra Amerikada zaman içerisinde sahip olduğum tüm araçlarımda kullanmaya devam ettim bu " Silk" olayını.
Starship Member
19.11.11, 16:24
Ah ETC olacak bende o arabaya sadece yağ ve benzin koyarım bunları yaklaştırmam bile arabaya. :D
Ah ETC olacak bende o arabaya sadece yağ ve benzin koyarım bunları yaklaştırmam bile arabaya. :D
:) güzel bir arabaydı Burakçım ama ikisinide kullanmış biri olarak diyiyorum . Cl ona 10 basar. Sanırım olay psikolojik. Amerikada kızların % 90 esmer ve yanık tenli erkekleri beğenir. Erkeklerde aynı şekilde Meksikalı veya Güney Amerikalı hatunları hayal eder. Buralardada Çoğu tanıdığım sarışın akça pakça hatunlara hasta. Yani elinde ne az varsa o kıymetli. Amerikada Elderado güzel ve beğenilen bir arabaydı , ama inan herkeste Mercedes ve Jaguar aşkı vardı .Hem alınması hemde idamesi pahalı olduğu için her kez cesaret edip alamazdıda ondan. Burdada aynı şey bence geçerli . Birebir sedanla sedanı coupe ile coupeyi vs. ile vs. yi karşılaştırsak eminimki Mercedes amerikanın (en azından son 20 senede çıkardığı) çıkardığı araçları ezer geçer.
Starship Member
19.11.11, 16:39
Abi tabiki CL ezer 140 sedan öyleyse coupe'si kim bilir nasıldır. Aynen dediğin gibi tamamen psikolojik, ben Amerikan araçlarının tasarımlarına hastayım hele ki Cadillac'lara. İstanbul'da yıllarca hergün galeri sahibinin ETC'sinin önünden geçe geçe hayran oldum arabaya. Sonra Fleetwood 5,7 STD, 79 Eldorado, STS falan kullandıktan sonra hepten aşık oldum araçlara. :D
Aslında kasa ve duruş olarak 140 muhteşem her gördüğümde hayranlıkla bakıyorum ama onu daha sık gördüğümden olsa gerek misal bir Fleetwood veya Deville bana çok daha muhteşem görünüyor. Bana göre karşılaştırılacak arabalar değiller hepsi kendine özel araçlar. Ama seç deseler ben Cadillac'ı seçerim sebebi de 140'ın eksik veya kötü olması değil içimdeki Cadillac aşkı. Amerikan araçları beni daha çok çekiyor. :)
Abi tabiki CL taqbi ki ezer 140 sedan öyleyse coupe'si kim bilir nasıldır. Aynen dediğin gibi tamamen psikolojik, ben Amerikan araçlarının tasarımlarına hastayım hele ki Cadillac'lara. İstanbul'da yıllarca hergün galeri sahibinin ETC'sinin önünden geçe geçe hayran oldum arabaya. Sonra Fleetwood 5,7 STD, 79 Eldorado, STS falan kullandıktan sonra hepten aşık oldum araçlara. :D
Aslında kasa ve duruş olarak 140 muhteşem her gördüğümde hayranlıkla bakıyorum ama onu daha sık gördüğümden olsa gerek misal bir Fleetwood veya Deville bana çok daha muhteşem görünüyor. Bana göre karşılaştırılacak arabalar değiller hepsi kendine özel araçlar. Ama seç deseler ben Cadillac'ı seçerim sebebi de 140'ın eksik veya kötü olması değil içimdeki Cadillac aşkı. Amerikan araçları beni daha çok çekiyor. :)
İnşallah gönlündekine ulaşırsın. Benim Cadillacta hasta olduğum ve Amerikada bile ender bulunan bir modeli vardı. Ve yalnış hatırlamıyorsam Üretiminin son iki senesinde North star motoru ile çıkmıştı. Bir arkadaşın babasının aracına yolcu koltuğunda binme fırsatım oldu. Gerçekten inanılmaz bir araç. Çiziminide Pinifarini ( umarım yalnış yazmadım) yapmış.
Starship Member
19.11.11, 16:54
Off mükemmel abi, Maserati'ye benziyor ama Cadillac farkı. :)
hatırlatma ....
güncel test sonuçlarınızı bekliyorum hala..................
........ alırırz sonuçları (Aef, kusura bakma, aklımdan geçeni yazsam, beni buradan atarlar.Boşluğu, kafana göre doldur artık :) )
Adam en son 11.01.2011 tarihinde yazmış...Arabasının motoru dağıldı sanırım :)
........ alırırz sonuçları (Aef, kusura bakma, aklımdan geçeni yazsam, beni buradan atarlar.Boşluğu, kafana göre doldur artık :) )
Adam en son 11.01.2011 tarihinde yazmış...Arabasının motoru dağıldı sanırım :)
:):)inşallah dağılmamıştır :):)
yazık yahu şu milletin harcadığı paraya ...
bide ithal malzeme direk cari açığı büyütüyo...
:):)inşallah dağılmamıştır :):)
yazık yahu şu milletin harcadığı paraya ...
bide ithal malzeme direk cari açığı büyütüyo...
tamamen katılıyorum..
Tamda mercomun 160bin bakımı gelmişti böyle ürünlere merak sardım alacaktım ki neler neler öğrendim:rolleyes:
Yani sonuç Fiyasko mu:confused:
Ben yıllarca benzin istasyonu marketlerinde çalıştım. Bu ve Bunun gibi binlerce değişik katkı malzemesi sattım. Alıpta memnun olan bir Allahın kuluna rastlamadım. Araştırma yapmak, deneme yapmak, bilimsel olarak sorgulamak... Hepsine ve hepinize saygı duyuyorum... Ama halkın içine indiğinizde göreceksiniz ki kimse bu tarz ürünlere para vermiyor.
Günde 1ooo km yapan servis şöförleri var benim tanıdığım. Eğer bu adamlara bu ürünlerden bahsederseniz, duyacağınız tek şey küfürdür..
Saygılarımla
Ben yıllarca benzin istasyonu marketlerinde çalıştım. Bu ve Bunun gibi binlerce değişik katkı malzemesi sattım. Alıpta memnun olan bir Allahın kuluna rastlamadım. Araştırma yapmak, deneme yapmak, bilimsel olarak sorgulamak... Hepsine ve hepinize saygı duyuyorum... Ama halkın içine indiğinizde göreceksiniz ki kimse bu tarz ürünlere para vermiyor.
Günde 1ooo km yapan servis şöförleri var benim tanıdığım. Eğer bu adamlara bu ürünlerden bahsederseniz, duyacağınız tek şey küfürdür..
Saygılarımla
:)Eyvallah sağ olasın;)
Mercedesde varsa bu yada buna benzer ürünler kullanın.
Tavsiye olunur.
Mercedese üzerinde yıldız logosu olmayan bir nesne alındığında yada uygulandığında hasta olur..
hakanhakanhakan
31.01.12, 12:35
bende bir adet 320 dci+4 matic var w211 2005 model ..
Benim araba motoru sıfırladı arkadaşlar . Tavsiye ederim.
Şimdi araba sıfır motorla garajda yatıyor. Yokmu bu motoru tamir edecek bir usta yahu..
Araba çöp oldu çöp.!!!!!!
bende bir adet 320 dci+4 matic var w211 2005 model ..
Benim araba motoru sıfırladı arkadaşlar . Tavsiye ederim.
Şimdi araba sıfır motorla garajda yatıyor. Yokmu bu motoru tamir edecek bir usta yahu..
Araba çöp oldu çöp.!!!!!!
geçmiş olsun, ne kullandınız da böyle oldu?
Xado jeli tavsiye eden arkadaşlar nirde sonuçlar :D
ahmet abi sonuçları aldında bizden mi gizliyorsun :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.