Orijinalini görmek için tıklayınız : çocuk tartısı arızası
Arkadaşlar aracım 2000 model kompressör sag ön koltukta bulunan çocuk tartısı sensörünün iptalini bilen varmı acaba araya direnç baglanıyormuş tartı arızalı oldugundan sürekli srs ışıgı yanıyor aşagıda yabancı siteden tartının degiştirilmesi anlatılmış ancak bunun iptal edilmesi nasıl yapılıyor bilen varmı
link burada...
http://www.benzworld.org/forums/w210-e-class/1395613-photo-diy-srs-seat-sensor-replacement.html
-kardeş o arıza bizim arabadada var W210 ların (2000 sonrası) yüzde yüzünde bu arıza var tamirini sordum biraz pahalı :))
-140 euro civarında tartı filmi döşemecide alsa 50 falan geldisi gittisi 350 tl,,,
-çok saçma bir arıza benim yaptırmaya niyetim yok ama bulursan iptal yolunu banada msj atarsan sevinirim :))
iptali dirençle oluyor. ama hangi değerde direnç takılmasını gerektiğini hiçkimse bilmiyor.
emekelektronik.com sitesini bir ziyaret et istersen.
iptali dirençle oluyor. ama hangi değerde direnç takılmasını gerektiğini hiçkimse bilmiyor.
aman abi kalsın :D hazır arabayıda bozmayalım :D
Emek elektronige bir ara mesaj yollamıştım bana tamiri mümkün 450 tl arası bir fiyat vermişlerdi ben parçanın yenisi zaten 350 tl dedim bana geri dönmediler mesajın kopyası aşagıda
İiyi günler
cocuk tartısı bozuk
srs yandıgı surece aırbaglar patlamaz
ona bır malzeme takılacak.
fıyatı 450,00 garantılı
Arıza tespit cihazıyla baktık kablo kopuk diyor koltugun altındaki sarı fişli ince kabloyu biraz oynattım arıza ışıgı söndü şimdilik sorun yok ilerde koltugu söküp kabloyu ölçecegim eger kopugu tespit edersem tamiri kolay iş
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.