PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mercedesin özel üretim E serisi W212 long

ercan adas
11.06.11, 00:22
http://www.worldautosguide.com/2010/04/2010-mercedes-benz-e-class-l.html
Sanırım sadece çin için üretmişler mükemmel olmuş.Boyu 5 metreyi geçmiş.

sefa073
11.06.11, 01:22
ha bu cok komik boyle arabalar japonyami cindemi nerde oldugunu unuttum
bi yerde okumustum adamlarin boylari kisa ama araci hep normalden daha uzun yaptiriyorlardi
ilginc haber gibi bi baslik altinda okumustum
iyi anlatamadim kusurma bakmayin ama baya komikti adamlar egolari icin yapitiriyorlardi

ercan adas
11.06.11, 01:40
ha bu cok komik boyle arabalar japonyami cindemi nerde oldugunu unuttum
bi yerde okumustum adamlarin boylari kisa ama araci hep normalden daha uzun yaptiriyorlardi
ilginc haber gibi bi baslik altinda okumustum
iyi anlatamadim kusurma bakmayin ama baya komikti adamlar egolari icin yapitiriyorlardi
Baby S serisi olmuş nerdeyse ben beğendim.

gudikcik
11.06.11, 08:47
arka koltukta oturacak isem S class tan başka araba almam. Ben ne E de ne de C de arka koltuğa geçmem.

şimdi bu yazıyı yazarken düşündümde S class alsamda arka koltuğa geçmem :D hem şöföre maaş ver hemde S class ı ver. Yok artık :D

ercan adas
11.06.11, 08:49
arka koltukta oturacak isem S class tan başka araba almam. Ben ne E de ne de C de arka koltuğa geçmem.

şimdi bu yazıyı düşündümde S class alsamda arka koltuğa geçmem :D
Makine 10 numara olmuş yanlız moror seçeneklerinde farklılık var 260CGI ve 300 seçenekleri var.Arka oturma alanı çok geniş ve panoromic sunroof arabanın içinin ne kadar ferah olduğu resimlerden anlaşılıyor.

gudikcik
11.06.11, 08:52
Makine 10 numara olmuş yanlız moror seçeneklerinde farklılık var 260CGI ve 300 seçenekleri var.Arka oturma alanı çok geniş ve panoromic sunroof arabanın içinin ne kadar ferah olduğu resimlerden anlaşılıyor.

Long her zaman güzeldir ama şahsen ben S alsam bile Long almam.

Ben Long araç sevmiyorum. Kıvrak olacak kullanımı rahat olacak. Arkayı bir yerde unutmayacaksın.

ercan adas
11.06.11, 08:53
Long her zaman güzeldir ama şahsen ben S alsam bile Long almam.

Ben Long araç sevmiyorum. Kıvrak olacak kullanımı rahat olacak. Arkayı bir yerde unutmayacaksın.
Bende tam tersi heybetli büyük arabaları severim.

Starship Member
11.06.11, 13:53
Aynen ben de öyle, benim için araba ne kadar büyükse o kadar iyidir. 2 kez HB arabam oldu resmen eziyet çektim.

İçinde en rahat ettiğim arabam Impala'ydı, yol bitmesin isterdim kullanırken. :)

Büyük araba sevenlere Cadillac Fleetwood Brougham önerebilirim. Eski istemeyenler için de 13. jenerasyon olanlar var 93-96 arası. Esat abi'nin dediği gibi yüksek hızlarda Mercedes konforu vermez ama binebileceğiniz en geniş, en büyük, en rahat araçlardan biridir. :)