PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : W124 Elektrikli Perde

Camino50
04.06.11, 18:43
Arka koltuk kafa başları elektrikli.El ile kaldırıyorum düğmeye basınca iniyor.Heralde orada perde yerleride var ama perde yok arabada.Perdeyi nereden bulabilirim ve nasıl bağlayabilirim.

mashar
08.06.11, 10:38
w124 elektrkli perde bende var uygun rakama vericem daha aşşağısını rüyasında göremez kimse
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-w124-orjinal-elektrkli-perde-32135045/detay/

alii
08.06.11, 11:45
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-w124-orjinal-arka-perde-47242401/detay/

dh17474
08.06.11, 15:12
benim perdede bi anormallik oldu anlamadim niye oldugunu :( perdeyi kaldirirken normal kalkiyor son noktada tik tik tik diye bi ses geliyor eger dugmeye basili tutarsan. bende tik sesi gelmesin diye hemen dugmeyi birakiyorum... bu neden oluyor acaba bilen varmi?

Ayrica Mashar arkadas uygun bi fiyata veriyor gecen yil ben sormustum 300 ila 350tl arasinda imis fiyatlari. sifirini bulamayiz demislerdi...

ugur
08.06.11, 18:45
benim perdede bi anormallik oldu anlamadim niye oldugunu :( perdeyi kaldirirken normal kalkiyor son noktada tik tik tik diye bi ses geliyor eger dugmeye basili tutarsan. bende tik sesi gelmesin diye hemen dugmeyi birakiyorum... bu neden oluyor acaba bilen varmi?

Ayrica Mashar arkadas uygun bi fiyata veriyor gecen yil ben sormustum 300 ila 350tl arasinda imis fiyatlari. sifirini bulamayiz demislerdi...

O dırdır sesi normal.
Tam otomatk olmadığından elektriği kesecek bişey yok.
Dikiz aynasından bakarak açıldığında düğmeyi bırakmak gerekir yoksa dişli elinde kalabilir...

toporomboz
15.06.11, 13:24
arkadaşlar w124 200 e arka elektrikli perdenin içndeki plastik dişli bulunuyormu veya tamir takımı varmı acaba bendede aynı sorun var perdeyi açıyor inerken sona doğru tık tık kaydırma yapıyor çok zor olsada tüm arka tarafı söktüm ve perdeyi çıkardım açtım dişlinin bir yerinde silinme var hata orada .......acaba bilen varmı bu dişli sorunu nasıl çözülecek

ugur
15.06.11, 18:57
Dişliler metal ise işinin ehli bir ustaya git.
Sıyıran yerlere elektrod kaynağıyla dolgu yaptır sonra eyele...

xtreions
15.06.11, 22:01
evet o dişliyi tornacılar yapar kolayca 5-10 lira para isterler en fazla.. ama kapının önünde sandalyeyi çekip boş oturan tornacılara yaptırmaa cok çalışanlara yaptır mahvetmesinlerr :D

ali karan
17.06.11, 18:20
ya benim perdede indirirken sorun yok ama kaldırırken kalkmıyo elinle dknp cama yaklaştırırsan rahat hızlı bi şekilde kalkıyo neden sizce

muralf
11.07.11, 08:42
arkadaşlar benim perdede dün açarken sol metal kırıldı dipten kaynak olma şansı varmı ki? yada o metalden tek satılıyormu?

mrblack
03.08.11, 14:28
Motorlu antenlerin içinde bulunan plastik dişli şerit ile perdedeki aynı. Benimki kopmuştu. Bozuk antenden çıkarıp kestik. Boyu uzundu. Gayet iyi oldu. Aklınızda bulunsun...