PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CAM FİLMİ UYGULAMA, W140'a kendim uyguladım

alimurat
07.05.10, 19:14
hepsiburadadan sipariş ettiğim cam filmim geldi.iç derileri ve maunları güneşten korumak için kendim uygulamaya karar verdim.

Autocet black adında 100cm*8mt ölçüde ve fiyatı 22,43 TL fakat 5 para etmez bir filmmiş.doğru dürüst yapışmadı,kabarcık yaptı çok uğraştırdı vsvsvs..
fakat bu fiyata alırım kendim elimi alıştırırım derseniz birşey diyemem.rengi gayet güzel ne çok koyu ne çok açık.

film öncesi ve sonrası resimleri koydum.arabamda pislik içinde kusura bakmayım.

önce
383
384

sonra
385
386
387

burada ise kelebek camıda film var, sol camda film yok farkı görmeniz açısından.

388

arka cama tekrar uygulamam lazım.zor iş arka cam.kabarcık falan kaldı.

istanbulda tanıdığınız yer var mı elimde artan filmi arka cama çektireceğim ???ben birdaha uğraşamayacağım valla...

serkan719
07.05.10, 19:22
Çok Koyu değil galiba film.

Bende başka bir arabada denedim olmadı benim yapabileceğim iş değil onu anladım...

Güzel Durmuş ama. Arka Camda Biraz Tehlikeli Rezistans var.

xside
07.05.10, 19:24
yarında 124 e ben çekeceğim :) bakalım hayırlısı :)

copperfield
07.05.10, 19:28
Eline sağlık Alimurat aksi durumlarda olsada ugrasmıssın emek vermişsin ama bu tarz aktiviteler suan sana sakıncalı degilmi?

ugur
07.05.10, 19:31
Bu film olayını bende seviyorum ama zamanla camı aç kapa cam fitili bu filmi haşat etmiyomu?

alimurat
07.05.10, 19:32
Çok Koyu değil galiba film.

Bende başka bir arabada denedim olmadı benim yapabileceğim iş değil onu anladım...

Güzel Durmuş ama. Arka Camda Biraz Tehlikeli Rezistans var.
w140 da rezistans gizli,yani camın içinde. ondan hiçbirşey olmaz.
biraz sabır gerekiyor.

yarında 124 e ben çekeceğim :) bakalım hayırlısı :)
hayırlısı
Eline sağlık Alimurat aksi durumlarda olsada ugrasmıssın emek vermişsin ama bu tarz aktiviteler suan sana sakıncalı degilmi?

teşekkürler abicim.tabi kendimi yormam sakıncalı ama naaapıyım çatladım artık evde otur otur.bugün attım sokağa kendimi:)

alimurat
07.05.10, 19:34
Bu film olayını bende seviyorum ama zamanla camı aç kapa cam fitili bu filmi haşat etmiyomu?

kaliteli film ve yapan usta olursa birşey olmuyor.tabi benim uyguladığım 20 tl lik film w140 ın fitilleri anasını ağlatacak gibi ...

serkan719
07.05.10, 19:37
Film Çekmek Zor işi. Kendisi ucuz Zaten

mstdgbkn
07.05.10, 20:20
ziebarttan başkası yalan..

real_26
07.05.10, 20:54
işçilikte bitiyo filmde olay ne kadar kalitelide olsa aldığın film yapıştırmak iş :)emeğine sağlık güzel olmuş aga baya yormuş seni ama ... :)
perde forever bu arada :D:D

gudikcik
07.05.10, 21:07
ziebarttan başkası yalan..

+ 1

İki araca da Zieabarttan cam filmi kaput ve tampon filmi yaptırdım. 10 numara.

arkadaşta sanayide uzun olsun diye C 180 K sına yaptırdı. arada camı kapanmıyor ;) sıkışıyor ;)

alimurat
07.05.10, 21:39
işçilikte bitiyo filmde olay ne kadar kalitelide olsa aldığın film yapıştırmak iş :)emeğine sağlık güzel olmuş aga baya yormuş seni ama ... :)
perde forever bu arada :D:D

teşekkürler,yordu biraz valla.perdeyi sevmiyorum be yahu:(

tapari75
07.05.10, 21:56
güzel çalışma abicim tebrikler fakat arka cam bombeli olduğu için yani kapıdaki camlar gibi düz değil o yüzden çok sıkıntılı ve çok aşırı zahmetli bir iş arka cama çekmek çok zor yani ama yinede güzel işçilik olmuş :) mercedese film şart özellikle siyah ise bütünleşiyor arabayla resmen...

copperfield
07.05.10, 23:11
Aman Alimurat gözünü seveyim dikkat et kendine evde otur otur sıkılmışsındırda daha kolay az beden yoran işler seç kendine. eğil,kalk filan bu ters durum yaratır mazallah.

alimurat
07.05.10, 23:12
güzel çalışma abicim tebrikler fakat arka cam bombeli olduğu için yani kapıdaki camlar gibi düz değil o yüzden çok sıkıntılı ve çok aşırı zahmetli bir iş arka cama çekmek çok zor yani ama yinede güzel işçilik olmuş :) mercedese film şart özellikle siyah ise bütünleşiyor arabayla resmen...

çok teşekkür ederim kardeşim.evet dediğin gibi w140 filmli başka durdu.

alimurat
07.05.10, 23:15
Aman Alimurat gözünü seveyim dikkat et kendine evde otur otur sıkılmışsındırda daha kolay az beden yoran işler seç kendine. eğil,kalk filan bu ters durum yaratır mazallah.

abicim sorma hanım çıldırıyor.geçen yine kaçtım tamponu söküp ,ayarlayıp taktım.akşama kafamdaki dikiş yerinden kan gelince,hanımdan dayak yiyordum az kala...:rolleyes:

copperfield
08.05.10, 03:10
Aman Alimurat böyle bir durum yaşadıgın halde bide bu işe girişmişsin Allah muhafaza çok tehlikeli şuan senin için :( eşin dövse hakkıdır yani daha operasyon geçireli kaç zaman oldu dikkat et kurban olayım kendine şakaya gelmez bu durumlar.
Varsa yapılacak birşey söyle müsait zamanda yardımcı olayım ben sana birbirimize yakınız elimden geleni yaparım..

erdem325
08.05.10, 03:15
Aman Alimurat böyle bir durum yaşadıgın halde bide bu işe girişmişsin Allah muhafaza çok tehlikeli şuan senin için :( eşin dövse hakkıdır yani daha operasyon geçireli kaç zaman oldu dikkat et kurban olayım kendine şakaya gelmez bu durumlar.
Varsa yapılacak birşey söyle müsait zamanda yardımcı olayım ben sana birbirimize yakınız elimden geleni yaparım..

abi helal olsun sana ne diyeyim..
alimurat abi yakininda olsam ayni teklifi bende yapardim emin ol..
abi gozunu seveyim ne yapiyorsun hakkaten sakasi olmaz abi..
birak dursun mercedes, ne acelesi var abi..
varsin tamponu bi iki ay yamuk dursun, camida filmsiz olsun abi..
gozunu seveyim ya..

alimurat
08.05.10, 09:29

abicim ilgin ve düşüncen için çok teşekkür ederim.bundan sonra beraber yapalım:Dhem görüşmüş özlem gidermiş oluruz.

alimurat
08.05.10, 09:30
abi helal olsun sana ne diyeyim..
alimurat abi yakininda olsam ayni teklifi bende yapardim emin ol..
abi gozunu seveyim ne yapiyorsun hakkaten sakasi olmaz abi..
birak dursun mercedes, ne acelesi var abi..
varsin tamponu bi iki ay yamuk dursun, camida filmsiz olsun abi..
gozunu seveyim ya..

çok sağol kardeşim senin düşüncen yeter.arada mesafe olsada gönüller bir .buna inanıyorum.tamam tamam söz dinleyeceğim:)

executive
08.05.10, 11:38
Rengi, tonu çok tatlı olmuş, elinize sağlık. :)

alimurat
08.05.10, 19:32
Rengi, tonu çok tatlı olmuş, elinize sağlık. :)

teşekkürler Eriş:)

xside
08.05.10, 19:40
bugün bende yapayım dedim çok dandik gösterdi aracı...hiç hoşuma gitmedi söktüm tekrardan emek boşa gitti ama görüntü kendine geldi :)

alimurat
08.05.10, 20:17
bugün bende yapayım dedim çok dandik gösterdi aracı...hiç hoşuma gitmedi söktüm tekrardan emek boşa gitti ama görüntü kendine geldi :)

yapmaya üşendim de de inanalım:Dniye söktün ki hafif tonlu siyah iyi olurdu :confused:

xside
08.05.10, 20:22
yapmaya üşendim de de inanalım:Dniye söktün ki hafif tonlu siyah iyi olurdu :confused:

3 4 saat aralıksız uğraştım da abi ne bileyim biraz basit gösterdi gibi :confused: sonra da tek tek söktüm,orjinali daha da güzel ne bileyim :)

muratmercedes
08.05.10, 21:54
güzel görünüm vermiş gülegüle kullan.

alimurat
08.05.10, 23:13
güzel görünüm vermiş gülegüle kullan.

teşekkürler ustam.

w126 MB260SE
08.05.10, 23:32
Güle güle kullan abi eline sağlık...

alimurat
08.05.10, 23:38
Güle güle kullan abi eline sağlık...

çok sağol Keremcim.

aydınc
21.05.10, 19:28
cam filmi çekerken önemli olan
1- filmin kaliteli olması
2-filmin tam ölçülerinde kesilmesi yani kenarlara değerse film ortalardan kabarma yapar oturtması zor olur
3-ısıtıcı yardımıyla arka camın kabaran yerlerin filme zarar vermeden oturtmak gerekiyor ısıtıcı olmadan arka camı yapmak zordur ısıtıcı yoksa camın dışından kabaran yerleri çakmakla ısıtarak yapabilirsiniz ama bu çok uğraştırır
4-kolay yapışmasını sağlamak içinde sabunlu su kullanmak gerekir
5-filmi gölgede yapıp bittikten sonra araç güneşe çıkartılır bir gün sonra hafif kabaran yerlerin üzerinden tekrar geçildiğinde sapasağlam olur
6-kalitesizi filmle uğraşırsanız hem boşuna yorulursunuz çünkü çabuk çizilir ama yinede ucuz film kullandıysanız arka camda rezistansın hizasında filmin kabardığı yeri bulup enlemesıne her iki taraftan kesik atarak kabaran yerleri üstüste bindirip kabarıklığı alabilirsiniz.
yani ucuz film boşa harcanan zaman demektir kaliteli film daha kolay çekilir ve uzun süre kalıcıdır.