Orijinalini görmek için tıklayınız : Vites geçişlerdeki küt diye ses
MALUM BENİM ŞEHİR İÇİNDE ÇOK BİNİLMİŞ ARACIM VİTES GEÇİŞLERİNDE KÜT DİYE SES YAPIYOR.USTAM TRAVES TAKOZLARINDAN OLABİLİR DEDİ GELDİĞİNDE BAKALIM DEDİ BAŞKA BİR YERDEN YAPMA İHTİMALİ VAR MI FİKRİ OLAN YAZARSA SEVİNİRİM.:confused:
http://www.mbclubtr.com/showthread.php?t=40&highlight=otomatik
Bu linkten faydalanabilirsin...
araç düz vites (onu yazmayı unutmuşum)
araç düz vites (onu yazmayı unutmuşum)
Şaft Köselesi veya Şaft da sorun olabilir.
Defransiyelede Bakmak lazım.
bu araç size baya pahalıya maal olcak sanırım boyna masraf çıkartıyor :D
Pahalıya mal oldu zaten w124 cülere sesleniyorum.kimse arabasını değiştirmesin ben çoooook pişman oldum 95 model w124 üm vardı siyah 10 numara idi w210 heves ettik keşke değiştirmeseydim.mercedes in en sağlam arabası w124 herkes malının kıymetini bilsin derim.
Pahalıya mal oldu zaten w124 cülere sesleniyorum.kimse arabasını değiştirmesin ben çoooook pişman oldum 95 model w124 üm vardı siyah 10 numara idi w210 heves ettik keşke değiştirmeseydim.mercedes in en sağlam arabası w124 herkes malının kıymetini bilsin derim.
bence arabasına göre değişir öyle ön yargılı konuşmayın.w124 arıza yapıyodur illaki allah yapısı değil ya kul yapısı :) bende aracımı yeni aldım benimkide w210. ama gayet memnunm tekerine taş değmesin.ilk aldığım gün arızası olmadığı halde ben ağır bakıma soktum biraz param gitti ama değdiğine inanıyorum.sizde öyle biraz para harcadıktan sonra düze çıktığı zaman yüzünz gülecektir.bu benim fikrim.
Bence Ön Yargılı Olmuş Bu Yorumun.
Sorunsuz W210 larda var.. O senin Şansın Bence...
İnşallah Sorunları Kısa Zamanda Çözersiniz...
210 cular azınlıktasınız.Sakin olun.. :)
210 cular azınlıktasınız.Sakin olun.. :) serkan susalım mı :)sanki tehdit ediliyoruz 124cüler toplanıp bizi dövmesin sonra :P :)
210 cular azınlıktasınız.Sakin olun.. :)
serkan susalım mı :)sanki tehdit ediliyoruz 124cüler toplanıp bizi dövmesin sonra :P :)
Hepsi Kardeşimiz Zarar Gelmez Onlardan :p
eeee nedemişler ucuzdur vardır illeti pahalıdır vardır hikmeti
gümrükten konsolosluktan yada sahibi almancı olup senelerce garajında yatan arabalardan uzak duracaksın burdan bunu çıkarıyoruz arkadaşlar :D
tabi herzaman öyle değil ama %80 böyle
bence sen bu arabayı 2 gün sonra pazara çek
eeee nedemişler ucuzdur vardır illeti pahalıdır vardır hikmeti
gümrükten konsolosluktan yada sahibi almancı olup senelerce garajında yatan arabalardan uzak duracaksın burdan bunu çıkarıyoruz arkadaşlar :D
tabi herzaman öyle değil ama %80 böyle
aynen öyle. :)
serkan susalım mı :)sanki tehdit ediliyoruz 124cüler toplanıp bizi dövmesin sonra :P :)
yok yok biz 123cüleride toplarız yanınıza siz merak etmeyin ;)
İyide Altımdan W124 de W123 de Geçti Zaten Problem yok..
W126 cılar Gelmesinde :) :) :) :)
uğur yüksek abimiz konu hakkında gerekli bilgilendirmeleri(tehditleri) yapmış sakin olun w210 cular :) neyse abim arkadaşlarında dediği gibi makam aracı almancı aracı gümrüük aracı bu tip araçlar sıkıntı yaratabiliyor... aracınız otomatik olsa birçok neden söyleyebilirdim fakat manuelde neden olur bilemiyorum... bu arada mükemmel temizlikte 210 lar mevcut hem sitemizde hem de piyasada... her kasanın mükemmeli var tabi bu mükemmelliğinden belli bir karşılığı var...!
ben w210 ların hepsi arızalı demedim sadece sorunsuz aracımın üzerine 12.000 tl daha verim sorunlu bir araç sahibi olmak dediğiniz gibi benim şansızlığım biraz da titiz olduğumdan oluyor bunlar aslında kafaya takılacak bir şey yok
eyvallah sizlerin varlığı yeter :)
ben w210 ların hepsi arızalı demedim sadece sorunsuz aracımın üzerine 12.000 tl daha verim sorunlu bir araç sahibi olmak dediğiniz gibi benim şansızlığım biraz da titiz olduğumdan oluyor bunlar aslında kafaya takılacak bir şey yok
Arabayı Denizlide hangi servise götürüyorsunuz bilmiyorum ama bu tarz büyük sorunlarla karşılaştığınızda Çeşmelileri öneririm belki fiyat olarak yüksek çıkabilir biraz pazarlıkla indirebilirsiniz ama kafanızda rahat olur. Ben büyük sorunlarım olduğunda oraya gidiyorum kafam rahat oluyor neticede işinde uzman insanlar
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.