Orijinalini görmek için tıklayınız : C180 Kompressor 1.6lt yerine C180 CGI 1.8lt
selam arkadaşlar,
Mercedes almanya sitesinde C180K blue efficiency görünmüyor, onun yerine 1.8lt turbo C180 CGI var. konuyla ilgili bilgisi olan var mı aramızda? türkiyeye 1.6lt C180K ithalatı devam edecek mi vb..?
TR de C180 Kompressor ler tutuldu.
1600 cc lik Motorlar Mevcut.
evet şu an mevcut biliyorum, tutulduğu da aşikar zaten. sormak istediğim yakın gelecekte ithalat bitecek mi, üretimi tamamen duracak mı yani? yoksa türkiye için üretime devam edilecek mi?
TR için Devam Edecektir...
C180 Komp AMG paket tam bizimkilerin işi. Görüntü
TR için Devam Edecektir...
C180 Komp AMG paket tam bizimkilerin işi. Görüntü
tespit doğru, tebrikler.
klmn c180k ve e250cdı satışını durdurma kararı almış bunların yerine C 1.8ltre ve e220cdı satışı yapılacakmış. Ama mngrlr ve grey marketlerde satış devam edecektir.
C 180 K durdu. C 180 CGI geldi. 1600 cc kaldırıldı. yakıt ve şanzıman sorunlarına çözüm bulamıyorlar.
1800 cc oluyor artık.
E 250 CDI üretimi tekrar başladı. Yeni Nesil Piezo enjektörler hem eski araçlara hemde fabrikadan yeni çıkan araçlara takılıyor.
Ön Sipariş alınıyor.
C 180 K durdu. C 180 CGI geldi. 1600 cc kaldırıldı. yakıt ve şanzıman sorunlarına çözüm bulamıyorlar.
1800 cc oluyor artık.
E 250 CDI üretimi tekrar başladı. Yeni Nesil Piezo enjektörler hem eski araçlara hemde fabrikadan yeni çıkan araçlara takılıyor.
Ön Sipariş alınıyor.
Napsak Bizde 1600 cc leri 2000 cc yemi çevirsek :D :D :D :D :D
1.600 cc saçmalık zaten mercedes gibi ağır bir araçta...
c180k w203 kasa araca sahip üyemiz aracınızın 2005 model avagarde komprasörü arkadaşımda var direksiyondan f1 vitesli mükemmel bir araç her yönüyle doğru tercih yapmışsınız...
klmn c180k ve e250cdı satışını durdurma kararı almış bunların yerine C 1.8ltre ve e220cdı satışı yapılacakmış. Ama mngrlr ve grey marketlerde satış devam edecektir.
klmna bende sordum c180 mayısta makyajlanacak dediler zaten ellerinde avangarde kalmamış yalnızca amg ve elegance var. klmn bluefficiency ithalatını durdurdu. demek ki bi problem var 1.6 motor çekmiyor olabilir 1500 kg araca 1.6 motor düşük bencede.
C180 alacak arkadaşların beklemesini tavsiye ediyorum.Selamlar..
burak280SE
24.02.11, 20:43
1600 bencede saçma destekliyecek birşeyler yanına koyması gerekiyor
ama mercedes bu ne yapacagı heç belli olmaz
*********den bir yetkili ile konuştum 1.6 motor temmuz ayında türkiyeye gelecek planlamanın o şekilde olduğunu söyledi
evet 1.6 motor gelmeye devam edecekmiş euro V için çalışıyorlarmış üzerinde
evet 1.6 motor gelmeye devam edecekmiş euro V için çalışıyorlarmış üzerinde
stokta ve lojistik depolarında hala zibil gibi C 180 K 1600 cc ler var. bayiler stoğu eritmeden makyajlıları sipariş etmemeye çalışıyorlar.
stokta ve lojistik depolarında hala zibil gibi C 180 K 1600 cc ler var. bayiler stoğu eritmeden makyajlıları sipariş etmemeye çalışıyorlar.
yanlız şöyle bişey var..
makyajlı varken bizim millet napsın eskiyi...
olmadı elde kalanlarıda değiştirirler makyajlıya.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.