Orijinalini görmek için tıklayınız : W203 Klape Motorları...
Slm arkadaşlar.
2002 w203 c200k sportcoupe aracımın kalorifer sistemindeki sağ ve sol yolcu ayak kısımlarına hava akısını açıp kapatan klape motorları bozulmuş. ve bir taneside arac ilk çalıstıgında 20-30 sn için sinir bozucu bir ses yapmakta ve sonra susmakta. özel bir serviste bana bu aracta bunun kronik oldugunu ve motorların plastik ayaklarıyla birlikte değişmesi gerektigini soylediler ve bu iki motor daha dogrusu motorcuk ve işçiliğine bence bu iş için oldukça yuklu bir hesap çıkardılar :(
Sizlerden ricam bu iki motorun parça kodlarını nerden bulabilirim ve bu parçaları bulabilecegim tavsiye edebileceginiz yedek parçacılar varmı?
iyi forumlar.
Slm arkadaşlar.
2002 w203 c200k sportcoupe aracımın kalorifer sistemindeki sağ ve sol yolcu ayak kısımlarına hava akısını açıp kapatan klape motorları bozulmuş. ve bir taneside arac ilk çalıstıgında 20-30 sn için sinir bozucu bir ses yapmakta ve sonra susmakta. özel bir serviste bana bu aracta bunun kronik oldugunu ve motorların plastik ayaklarıyla birlikte değişmesi gerektigini soylediler ve bu iki motor daha dogrusu motorcuk ve işçiliğine bence bu iş için oldukça yuklu bir hesap çıkardılar :(
Sizlerden ricam bu iki motorun parça kodlarını nerden bulabilirim ve bu parçaları bulabilecegim tavsiye edebileceginiz yedek parçacılar varmı?
iyi forumlar.
aracın şase numarasını yazın buraya ben size EPC den resimleri ve parça numaralarını çıkartırım.
ilginize çok teşekkür ederim. ruhsat şu anda yanımda değil aksama şasi nuamrasını buraya yazarım yada size pm olarak atarım. yedek parçacı olarak bir tavsiyeniz var mı peki?
aracın şase numarasını yazın buraya ben size EPC den resimleri ve parça numaralarını çıkartırım. Şse nuamrasını pm olarak size attım teşekkürler.
sanırım ekteki parçalar ve numaraları sol tarafta yazıyor.
http://oi54.tinypic.com/2sb7j8j.jpg
fatıh abı ellerıne saglık
Elinize sağlık.Çok teşekkür ederim. Çok makbul geçti. :)
ismail19103
21.08.11, 08:57
benim w203 komp de aynı sorun var sorunu hallebildinizmi?
ismail19103
11.09.11, 23:26
Klepe motorları sağlammış sadece dişli sıyırmış onuda hallettik normale döndü
ayak bolumu motorlarından kaynaklanan bır arıza cok deyıstırdıgım bır parca plastık yenı takılan daha guclendırılmıs bır parcadar ama motorda lazım olabılır bazen arıza oldugu ıcın durmuyor durmadıgı ıcın kırıyorbu ayakları
Slm arkadaşlar.
iyi forumlar.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-mercedes-stepper-motor-51880208/detay/ dostum aradfıgın motor bu bunun bırde ayakları var genelde onu kırar
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.