PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CLK multımedya sistem aranıyor

CLK_ERKAN
20.05.11, 12:16
3614 aranıyor

cureshot
20.05.11, 12:19
araç kaç model kardeş? bende var 2000 2004 model arası uyumlu

CLK_ERKAN
20.05.11, 12:22
2000 model arkadaşım resmi varmı

cureshot
20.05.11, 12:30
var yükledim. cihaz 7 inç, dokunmaik ekran, bu yeni arayüzlü olan model. çok araştırmıştım alırken, diğer modelde menü; iphonedaki gibi düz kare küçük kareler şeklinde. bunda daha yeni, yuvarlak menü, sürükle bırak tekniği var. 2 resim içiçe özelliği var, blueooth, arama olduğunda sesi kısıyor. navigasyon Türkçe, sesli yönlendirme var, 3 boyutlu navigasyon, digital Tv, radyo, mp3, mp4, mp5, dvd player, ipod girişi, sd kart girişi, usb girişi, kamera var onu da veririm , arka tampona takıyosun, park ederken geri vitese taktığında ekrana direk arka görüntü geliyor, antenleri falan içinde hepsi.

ReBeL
20.05.11, 18:15
3614 aranıyor

Bende bundan vardı fakat sadece radyo dinlemeye yarıyor. Kopya cd çalmaz, navigasyonu Türkiye'de çalışmaz, TV izlemek için TV Tuner lazım (1.000TL'ye mâl oluyor) Telefonu kullanmanız için ayrı simkart takmanız gerek. Geriye bir tek radyo kalıyor. Benimkini sattım yerine navitech cf-8000 model navigasyonlu herşeyiyle çok güzel bir cihaz aldım tıpa tıp uydu işlem yaptırmama gerek kalmadı. Tavsiye ederim ;)

cureshot
20.05.11, 19:35
Hangi cihazdan bahsettiniz anlamadım Rebel; navigasyon çalışmaz falan diye? Bendekinde gayet güzel çalışıyor da :D Türkçe sesli yönlendirme bile var. Navigasyon 3 boyutlu bu arada. Ve baktım bu senin dediğin cihaza, çok basit duruyor.

ReBeL
20.05.11, 22:24
Hangi cihazdan bahsettiniz anlamadım Rebel; navigasyon çalışmaz falan diye? Bendekinde gayet güzel çalışıyor da :D Türkçe sesli yönlendirme bile var. Navigasyon 3 boyutlu bu arada. Ve baktım bu senin dediğin cihaza, çok basit duruyor.

Ben sizin malınızı kötülemek amacıyla yazmadım sanırım yanlış anlaşıldı :) ben mercedesin orjinal comand modellerine Türkiye haritası yüklenemediğini söylüyorum o yüzden OEM double-din alınıp yerine takılması daha makbul olur demeye çalışıyorum. Yoksa sizin veya bir başkasının cihazını kötülemeye çalışmıyorum

cureshot
20.05.11, 23:29
commanderlara yüklenmediğini bilmiyordum. evet benim sattıığım cihaz Oem dedikleri, var herşey çalışıyor da. o zaman bu Erkan'ın aradığı mı commander? yani siz hangi resme yorum yapmıştınız ilk.

suat
21.05.11, 09:27
sizdeki cihaz mercedes için üretilmiş ben aynı cihazdan taktım ıkı adet musterilerim cok memnun mercedesın kendı urettıgı cıhaz tv ıcın kumanda kutusu usb yok gerı vites kamerası ıcın bırsuru tefarruat .. ama erken beyin aradıgı cihaz w 208 kasalar için sizin sattıgınız çihaz w 209 kasalar için

cureshot
21.05.11, 12:53
hocam sanırım 2000'den 2004 yılına kadar aynı panel kullanılmış w 209 dediğiniz kasanın cihazının üst tarafı düz olması lazım. yani panelin. bakın bendekinde hafif yuvarlaklık var. Erkan bey ne arıyor bilmiyorum ama 2000 model dedi ve bendeki bu cihaz 2000 ve 2004 arası C ve Clk serisine uyumlu. onu biliyorum sadece. bu kendi orjinal panelinin altında bi boşluk olan araç. Neyse )) uygun tanıdığınız araç varsa (w 203'lere de oluyor). c 180 falan. piyasa fiyatı biliyosunuz 2200 2300 lira. ben 1700'e vericem, çıkarsa müşteriniz falan aklınızda bulunsun. hiç taktırmadık. kutusunda cihaz.

suat
21.05.11, 15:11
kürşat bey aklımda olsun ama ısteyen olutor malum kendı mercedesın cıhazı tek olarak pek işe yaramıyor ısteyen olur ıse ben sıze yonlendiirirm

ReBeL
21.05.11, 15:49
commanderlara yüklenmediğini bilmiyordum. evet benim sattıığım cihaz Oem dedikleri, var herşey çalışıyor da. o zaman bu Erkan'ın aradığı mı commander? yani siz hangi resme yorum yapmıştınız ilk.

Konuyu açan arkadaşın koymuş olduğu resimden bahsediyorum. O resimdeki ürün orjinal Comand diye geçer şu anda üretimi yoktur sıfır diye piyasada dolaşan 1-2 aylık ürüne bile 5.000TL gibi rakam isteniyor. Araç içi görüntüsü çok güzel ama özelliği olmayan sadece görüntü için o kadar para verilirmi tartışılır tabi ;)

cureshot
21.05.11, 18:43
bilmiyordum sağol Rebel. öğrenmiş oldum teşekkürler. Suat, kendi mercedesin cihazı işe yaramıyor derken? takas olarak da alabilecek yer biliyorum, eğer çıkarsa isteyen benim cihazı, senin müşteri takas isterse haberim olsun olabilir belki benim burda tanıdıklarım var. bu arada cidden piyasada yok bu cihazdan ve onun için Cyclone diye bi şirket var sadece o 2300 lira diyor. tabi alınır 2000'e falan pazarlıkla ama sen 1800'e sat mesela 100 senin olsun. 1700 ben istiyorum.

suat
23.05.11, 15:52
sadece aracınızda tv paketı yok ıse cd ( genelde orjınal olacak ) vede radio dınlemek ıcın orjınal cıhazı sonradan sıstem eklemek te mumkun ama asterı yuzunu gecer

CLK_ERKAN
21.07.11, 10:45
arkadaşlar benim aradığım orjinal az kullanılmış mersedes kendine iç özelliğini bozmayan alman kalitesinde bir cihazdır.çin malı vb cihazlar değil

babnick
28.07.11, 15:06
arkadaşlar benim aradığım orjinal az kullanılmış mersedes kendine iç özelliğini bozmayan alman kalitesinde bir cihazdır.çin malı vb cihazlar değil

bu cihazların ikiside orjinal W208 clk nın bunlara bakabılırsınız fiyatları da öyle 5000 tl falan değil
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-mercedes-comand-orjinal-clk-e-serisi-ml-jeep-48281864/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-mercedes-navigasyon-comand-w-208-clk-w210-e-w163ml-55156582/detay/

Wukill
12.08.11, 11:07
İlerleyen zamanda Allah nasip ederse bende bir w208 alıcam ve alır almaz da carputer yapmayı düşünüyorum; el yapımı olucak ve işçilik haliyle iyi olmak zorunda; bir 2 link vereyim görsel olarak nasıl durduğuna siz karar verin

http://www.mp3car.com/show-off-your-project/123303-mercedes-benz-clk-430-carputer-install.html

http://www.mp3car.com/show-off-your-project/134838-2001-mercedes-benz-clk-430-w208.html

Madem multimedia'ya geçiceksin böyle birşey yapmanı tavsiye ederim