PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : w124 orjinal çıkma koltuk

hekimoğlu
18.05.11, 01:49
merhaba arkadaşlar...elimde w124 kasa çıkma tertemiz kumaş döşeme kol dayamalı koltuk var ön-arka+ön direk+orta direk+arka direk+arka cam altı ezodolaplı+2 ön güneşlik+arka koltuk başlıkları+4 kapı döşemesi mevcuttur almak isteyenler 05443432928 nolu telefonla iletişime geçebilir parçalar istanbul avrupa yakasındadır....

hemfirtina_hemliman
18.05.11, 13:16
heralde kendi arabandan söktün onları.bende 92 200 e var.kardeş komplesine ne istiyorsun fotoğrafları felan var mı?mesela sadece başlıkları almak istesek olurmu.

aeren
18.05.11, 16:02
Hayırlı satışlar..Lütfen kendinizi sizi tanıyalım bölümüne tanıtınız..

Mahatma1984
15.03.12, 20:27
Selam hocam kapı döşemelerinin resmini bana bir gönderirmisin sana zahmet olmazsa, kapılar siyah renkse ve hatasızsa talibim, ziyagoksoy@hotmail.com mail atarsan çok sevinirim detaylı fotoları :)

oldearth
16.03.12, 16:00
merhaba arkadaşlar...elimde w124 kasa çıkma tertemiz kumaş döşeme kol dayamalı koltuk var ön-arka+ön direk+orta direk+arka direk+arka cam altı ezodolaplı+2 ön güneşlik+arka koltuk başlıkları+4 kapı döşemesi mevcuttur almak isteyenler 05443432928 nolu telefonla iletişime geçebilir parçalar istanbul avrupa yakasındadır....

foto ve total yada parça olarak fiyat koysaymışsın daha iyi olurmuş arkadaşım

fatihh
16.03.12, 16:11
renk ;?

HAYALET KRAL
16.03.12, 16:27
Selam hocam kapı döşemelerinin resmini bana bir gönderirmisin sana zahmet olmazsa, kapılar siyah renkse ve hatasızsa talibim, ziyagoksoy@hotmail.com mail atarsan çok sevinirim detaylı fotoları :)

konuyu yeni gördüm aklıma direk sen geldin göz atıyım dedim haberi yoksa haber ediyim dedim ziya :) hayırlısı olsun

Mahatma1984
16.03.12, 23:07
saolasın, vallaha sürekli takipteyim, şimdi bir arkadaşımlada iç döşemeler hakkında renk seçimi yaptık, koltukları orjinal deri yeşil renk yaptıracağım, taban halısı yeşil, plastik aksam yeşil, direkler ve kapılar siyah, ön göğüs siyah alt kısımlar direklerle deri görünümlü emitasyon deri en iyi kalite olarak düşündük, yani aracın içini çift renk yapacağız, ama en büyük sorunum dsiyah renkli deri kapı döşemesi bulmakta, ön göğüsü hallettim, orta konsolu halletttim, çift dikişli siyah deri, ön göğüs alt parçaları çift dikiş, torpido kapağı yarım, yani anlayacağınız dehşet birşey çıkacak ortaya bittiği zaman, kapıları 2 hafta içinde halldersem, 1 ay içindede maddi durumumu ayarlayıp koltukları ayarlayacağım :) geçenlerde kapı eşiklerini aldım siyah renkli tertemiz bi takım buldum siyah renkli hmn kaptım :) bugünde taktım mükemmel oldu, Almanyadan yeni cam kolları ve kapaklarını getirttim orjinal yıldızlı siyah renk, bagaj bakalitinin bile tırnaklarını getirttim, ufak bikaç parça daha geldi hepsi bagajda, aracımı tamamladığımda mükemmel birşey çıkacak ortaya, dua edin bukez işlerim ras gitsin :) şu kapıları acilen bulmam lazım gerisi çok kolay montaj sadece

fatihh
16.03.12, 23:11
ziya abi aradın mı verdiğim numarayı

KAYAHANN
16.03.12, 23:18
Abicim satılık ilanları foto ve fiyat olmazsa kabul edilmemeli ve silinmeli modlar tarafından bir çok forumda böyle, sarı çizmeli mehmet ağanın mercedesinin kapı döşemesi

Mahatma1984
16.03.12, 23:30
Fatihcim bugün çok yoğun geçtiği için arama şansım olmadı, adliyeye gittik avukat bi arkadaşımla, o işi hallettikten sonrada batıkente geçmemiz gerekti, sonra arabaya parça getirtmiştim onları aldım, bayada toplandı bu arada, yrn ilk iş arayacağım, herşey kapılara ve koltuklara bakıyor sadece :) bir konu açtım şimdi yapılanlar ve planlarımla ilgili :) yrn ilk iş telefon edeceğim işe gitmeden