PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sinyal Kolu Nasıl Sökülür

delimavi
14.05.11, 10:06
Sinyal kolum yukarı selektör yapmıyor sökmem lazım nasıl söküldüğünü bilen var mı? Platinler temas etmiyor olabilirmiş onları temizlemem gerekiyor. Başından geçen var mı?

suat
14.05.11, 10:15
dostum sınyal kolunu sokmen ıcın 30 torx LE olacak 10 gomme lokma lazımm soktugundede sınyal kolu pelcınlerı var onları tek tek cıkartman lazım bence bır profosyenelden yardım ıste yoksa sorun yasarsın

serkan719
14.05.11, 22:59
Kendin Söküp riske girme Elektrikci 20 liraya Halleder.

delimavi
14.05.11, 23:52
Teşekkürler ama ben Niğdedeyim sökecek elektrikçi yokki ama Bosch Car servisi var onlar yapabilirmi bilmiyorum neyse kalsın şimdilik.bilgiler için sağolun

biqisi00
29.06.11, 22:05
aynen aynen 29 hazıran carşamba sınyal kolunu kırdım ne colapayım yaaa

ugur
29.06.11, 22:06
aynen aynen 29 hazıran carşamba sınyal kolunu kırdım ne colapayım yaaa

Nasıl becerdin.
Sinyali ayağınlamı veriyodun..

biqisi00
29.06.11, 22:10
Nasıl becerdin.
Sinyali ayağınlamı veriyodun..

sorma UGUR abi ja daha demın samsun çarsamba yolunda oldu uzun kısa dalgları ıle asıldımdı yola uzun dedım daha kısa dıyemedım caturt cutur geldı elime nasıl yapcaz kaç lıradır ?

ugur
29.06.11, 22:13
Alamanyadan çıkmasını
Fatihdende nasıl değiştireceğine dair bilgi toplamaktan başkası yalan..

biqisi00
29.06.11, 22:17
Alamanyadan çıkmasını
Fatihdende nasıl değiştireceğine dair bilgi toplamaktan başkası yalan..

onu beklemeyemem ABİ alamandan parca gelene kadar burda parcacım var ona bı bakıcam olmadı yurt dısından kendım ellemem ıcım gıttı zaten cayır cayırr edıyo hala karnımın ıclerı ... elektırıkcım var sağlam iş yapıyorlar buyuk sırket belkı bılırsın ORDULULARA sor cağlayan elektrık dıe herkes 1 numara derler ona gıdıcem taktırıcam yerıne

ugur
29.06.11, 22:24
Kendin takarsın çok zor değil.
Sıfırını alıcaksan Barış Baş senin hemserin.Yardımcı olabilir...

biqisi00
29.06.11, 22:26
Kendin takarsın çok zor değil.
Sıfırını alıcaksan Barış Baş senin hemserin.Yardımcı olabilir...

:) var numarası olmadı son care ona kanca atıcaz artık görüştüm onlada gelıcem melıcem orduya dıyıp duruyodu yarın ola hayrola abii grsrz kendıne ıyı bak haberleşırız yıne cıkmam lazım ALLLAHA emanet ol by

ercan adas
30.06.11, 01:18
:) var numarası olmadı son care ona kanca atıcaz artık görüştüm onlada gelıcem melıcem orduya dıyıp duruyodu yarın ola hayrola abii grsrz kendıne ıyı bak haberleşırız yıne cıkmam lazım ALLLAHA emanet ol by
Bir arkadaşımda çok temiz çıkması vardı yıldızlı ben yarın fiyatını sorar sana dönerim.

biqisi00
30.06.11, 15:51
Bir arkadaşımda çok temiz çıkması vardı yıldızlı ben yarın fiyatını sorar sana dönerim.

saol ÜSTAT FATİH kardesımle sipariş geçtık parca aksam yola cıkıyor yarın elımde olur hayırlısıyla konuyu daha önce görmus yazmış olsaydın neden olmasın ki dıyebılırdım ilgine alakana tşk ederım

ercan adas
30.06.11, 16:34
saol ÜSTAT FATİH kardesımle sipariş geçtık parca aksam yola cıkıyor yarın elımde olur hayırlısıyla konuyu daha önce görmus yazmış olsaydın neden olmasın ki dıyebılırdım ilgine alakana tşk ederım
Estağfurullah önemli değil maksat iş görmekti.